Verstappen nebol pri plnej sile. Opakované zábery ukázali poškodenie podlahy | Magazín F1 - F1online.sk

No o tom právě dosti pochybuju, že by se takhle masivně projevilo jen v jedné zatáčce. Jasně aerodynamik nejsem, ale nepřijde mi to reálné…a chápu že na tohle by mi odpověděl jen někdo z F1 týmu.

Jak rikam, VER by mohl klidne do Mercedesu, i tak by vyhral, vubec nerozumim proc tento argument sekta Noveho dna nepouziva :rofl:

1 Like

no, keby sa vam na to triper nevysral tak by ste od jeho kamosov mozno mali nejake inside info :policeman:

No keď sa pozrieš na okruh tak to mohlo robiť problém ešte v 5 a v 12tke nakoľko to poškodenie mal na ľavej strane a to sú reálne pravotocive zakruty čiže potrebuješ hlavne vľavo pritlak a dokonale prudenie…skoro všetky ostatné sú lavotocive… Toto je ale absolútne simple vec podrobnejšie by sme už všetci iba hádali, je tam milión faktorov a to sa mi tu nechce o nich polemizovať… Hlavne je to úplne jedno či to bolo 3 alebo 4 desatiny…

1 Like

Už plná verze ruské diskuze? :grinning:

3 Likes

To by bylo fajn. Protože u toho o co se opíráš si vystřihl můj koment z kontextu. Já jsem na Didiho reagoval, že NIKDO (v kontextu označení alzáci) z nás nezpochybňoval prohlášení Maxe. Tak nevím, na čem tu točíš?

1 Like

Takhle, z toho co vidím na datech, jsem přesvědčený že Max by nevyhrál ani kdyby ti chybu vjetí na kužel neudělal. Na to aby získal onu pozici by podle mého prostě neměl. Je vidět že Norris na čistém vzduchu po zajetí do boxů Pereze se stal nejrychlejším mužem na trati, dokázal být už tam o trochu rychlejší než Max, a to ještě Max měl bezpochyby auto bez poškození.

1 Like

chapem to teda spravne, ze tympadom hornerove vyjadrenia maju mat snahu zamaskovat Verstappenov nepodareny vikend, a dmg si prikrasluju? len sa pytam pre kontext … mam zakazane rypat :+1:

Co jsem napsal by mělo být dostatečně jasné. Jinak Hornerové vyjádření uklidňuje situaci, normálka. Dmg si přikrášlují téměř všichni, byť něco to na čase asi dělalo a Max pochopitelně sebedůvěrou po té taky neoplíval, že jo.

1 Like

Dmg Maxovi rozhodně nepomohl, no i bez dmgu by nedával časy, jako Lando na čistým vzduchu, i dle dat před tím incidentem Maxe

1 Like

Podle me bude stacit Ferrari pohrat si sikovne se zastavkami a budou vedle Red Bullu, ne-li pred nim.

U Mclarenu mam pochybnosti ohledne vysledkove konzistence.

Jako když se podíváš jak jim to frčí teď a z toho jak mluví o následném vylepšení, hodně zajímavě to vypadá. Tomu Sainzovi se tam odtud strašně nebude chtít.

3 Likes

Do Imoly přinese velkej uprgade i RBR a zase je potřeba si připomenout, jak vypadal závod před Miami

1 Like

treba si davat pozor aj na McL … jeden vyraznejsi upgrade, a pozrime jak im to lietalo

Překopali celý auto :smiley: nevím, jestli McL přiveze ještě uprgade, jako tenhle (myslím velikostí dílů)

1 Like

Obávám se že Aston zatím tu vývojovou bitku opět prohrává :face_with_raised_eyebrow: No uvidíme tu Imolu no.

Tak Imola rozhodne no. Je fakt, že to co AM nasadil v Suzuce, tak měli mít už od Bahrajnu, tam se obávali korelací dat, proto nasadili basic verzi. Jenže teď je potřeba zvýšit hru, jestli nebudou do 0,5s od PP v Imole, tak ať to zabalí

1 Like

no asi uz nie, mne slo o to, ze jeden sifnificant upgrade co ti moze spravit, a zjavne im to vypalilo super, cize len potom nabalovat minor upgrades na to … na Ferrari som zvedavy, som u nich najviac kriticky logicky

Tak já bych u Ferrari neměl takové obavy. Obavy mám u AM vzhledem k tomu, že teď se pro ně láme chleba

Aston skonci pred Mercom, takze bud v klude :smiley: