Verstappen nebol pri plnej sile. Opakované zábery ukázali poškodenie podlahy | Magazín F1 - F1online.sk

McLaren dokázal v záverečnej časti pretekov prešprintovať Maxa Verstappena, ale netreba sa radovať predčasne. Z tábora červených býkov znie, že Max Verstappen nemohol ukázať plný potenciál svojho auta. Bránila mu v tom diera v podlahe.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/153096/verstappen-nebol-pri-plnej-sile-opakovane-zabery-ukazali-poskodenie-podlahy

Ešte že sa mal na čo vyhovoriť :grin: inak je mi záhadou, že nepustili ani jednu vysielačku, kde sa sťažoval, že nemá rýchlosť, niečo nefunguje a podobne, neverím, že sa tímu nesťažoval…

ved sa nastazoval lebo nevedel, ked sa pozreli v garazi na auto az potom sa to zistilo vraj… normalne si myslel ze nebol rychly a gumy na chuya… treba viac citat dookola :smiley:

5 Likes

No bóže. Emil udělal krok zpátky, když udělal chybu a střihl si plastový obrubník.
I kdyby jeho vůz zůstal zcela v pořádku, tak je celkem logické, že bude jezdit opatrněji.

Holt už z Emila nemáme to potrhlé střevo, které dokázalo rozbít během jednoho víkendu tři vozy, ale vyzrálého jezdce.
Škoda. :grin:

1 Like

Tak pred tým nárazom do kužeľa tiež nebol najrýchlejší. Piastri sa ho celkom držal a sám povedal, že si zmenu v rýchlosti auta nevšimol. Jedine že by sa mu podlaha poškodila už skôr, čo by ale bolo divné.

hlavne je to absolutne jedno… vitazstvo je v dobrych rukach a zasluzene hlavne, trocha stastia ale to mava kazdy… uvidime o dva tyzdne

10 Likes

Na co to tam narazil? Odpad? Ci nejaky malicky obrubnik? Bolo vidiet, ze nieco z toho auta odlieta.

Perez ho netrafil podla zaberov, cize Verstappen sa o rychlost pripravil sam vlastnou chybou a Norris toho perfektne s davkou stastia na SC vyuzil. RBR nema az taky komfortny naskok ako si tu niektori myslia a ti, co cakaju na ich zavahanie su pravom odmeneni.

Sice sme aj tak ziadnu bitku o prve miesto nevideli, len sa zmenil vitaz, ale Norrisovi to prajem, McLaren sa velmi snazi a Norris sa krasne chopil sance a nepustil ju.

5 Likes

Uletel mu kúsok krídla pri náraze a zrejme podlahou narazil na ukotvenie toho plastového kužela a tam si ju poškodil.
Max robí minimum chýb a je najkonzistnejši pilot na gride. Ale niekedy sa aj majster tesár utne. Ale nič zásadné sa nedeje.

7 Likes

Ako mohli ste pockat aspon tyzden nez bude zas vacsina v depresii, ze vlastne s poskodenou podlahou druhy s prstom v nose. Ale aj predtym mal Max problem samozrejme asi by to vyhral ale sam si z casti za to moze. Pocas celeho vikendu robil chyby a aj jeho tim hlavne nastavenie atd. takze ho asi len to auto drzalo v predu. Co znamena ze dalsia VC bude asi jasna skoda ale stale je tu nadej uz niesu tak daleko.

Presne tak, nepoznam nikoho kto chyby nerobi. A na druhej strane povedzme si narovinu, Verstappenovi to auto nepracovalo idealne ani predtym, preto na to tlacil a prisla chyba. To vsak k tomu patri a som za Landa velmi rad. Mas stastie, ale na to prve miesto sa musel nadriet, neurobit chybu a to sa mu podarilo.

Po preteku to aj tak bolo lepsie ako pocas preteku, bolo vidiet ze s Landom sa tesili skoro vsetci, vratane Verstappena. Raz darmo, vcera bol najlepsi.

7 Likes

Presne, Maxova chyba prisla pretoze bol konecne realne dlhsie pod tlakom.
Snad takych VC bude viac a do boja o vyhru sa prida viac jazdcov.
Uz len dufat, ze forma RB v Miami nebude len jednorazovy vykyv typu Singapur :smiley:

Ale tož! Šak nejrychlejší čas zajel už v nějaké té kvalifikaci. Zcela jasně LN víkend sedl. Uvidí se příště jestli je to zlepšením auta. Na druhou stranu MV nemá sprinty rád tak mu to na pohodě a rychlosti moc nepřidá.

Ten “boj o vyhru” je relativny. Ani sekundu sa o vyhru nebojovalo na trati. Verstappen si poskodil auto, ani predtym mu to neslo moc suverenne a mozno nas SC paradoxne aj o ten boj pripravil.

Takisto ako ked vyhral Sainz posledne dva razy, ziadny boj tam nebol, vsetci boli len radi ze nevyhral Verstappen, ale bojovat sa nebojovalo. Bola to len takticka bitka na dialku. Kazdopadne, ani zaryti Vestappenovi fanusikovia hadam nemaju problem ked vyhra niekto iny, ked je niekto skratka lepsi.

1 Like

Ale tak ve vedlejší diskuzi alza boys, jsou víc než přesvědčeni, že to žádný vliv nemělo :slight_smile:

1 Like

Tak boj o vyhry neznamena automaticky boj koleso na koleso xy kol, to zial plati dost casto.
Podstata je, ci sa potvrdi vyrovnanejsie celo, alebo ma RB stale celkom slusmy naskok a toto bola jedna z mala vynimiek - zistime neskor :slight_smile:

1 Like

Kde si na to přišel? Vždyť tam byla citace Maxe.

aj ja som daval citaciu maxa, po pretekoch… z garaze ked zistil ze mal nieco s podlahou :stuck_out_tongue:

1 Like

Max je hater sám sebe?! :open_mouth:

Peiznak si chybu, ak je to hejterstvo tak potom ano

Tak, mne vobec nebude vadit, ked sa Verstappen viac zapoti, mal narocne sezony, potom mal dve relativne kludne sezony, za mna ho auta Ferrari ci McLarenu mozu ponahanat. Na konci dna, ci vyhra Lando, Charles, Carlos ci Max, mne to pretekovu nedelu nepokazi

2 Likes