cely cas sa stazoval na nedotacavost.
Já ti nevím, ale nikdo vedle nezpochybňuje to, co Max včera prohlásil, to se tu snažíš zpochybnit ty.
Stane se, každej dělá chyby, Alo ten víkend neodjel dobře, vydřel z toho dva body. Jede se dál, není potřeba, kvůli tomu vyhledávat útoky
To je jejich filozofie. Maximální nedotáčivost, silný zadek.
ani nie, ale ked myslis…
Tak to vnimam aj ja, hlavne nech su VC napinave.
Pred Miami som sa obaval nudy, ale dobre znamenie bol uz fakt, ze v 15 kole mal Max naskok na Piastriho len cca 3 sekundy, co casto maval uz v druhom tretom kole a to poskodenie nemal a tlacil na to…
Čo tam máš ďalej?
no praveze maxo sa na to nestazoval a povedal, ze nic necitil a jazdil rovnake casy ako predtym
to tim prisiel s vyhovorkou, ze preco nestihal na norrisa
boze stiahnite si multiviewer, tam mate vysielacky … ne vy ste odkazani na prenos, kde ked to nepusti rezia, tak to neexistuje… ake priznacne
Ja neviem ake utoky mas na mysli, ci nevies čítať?.. Nejdem to dalej riesit. Uz som k tomu povedal toho viac nez dosť
Skutečně tam vzadu vlevo u kola lehce poškodil podlahu, nicméně sám Max nic dle svých slov necítil a myslím že Norrisovi by ta výhra neunikla ani tak. Každopádně chyba to byla jeho.
Dále tady máme fans Maxe, který to tak trochu nedávají.
Nevytrhavej věci z kontextu. Tady Didi narážel na alzáky (Situs, já a spin). Kdo z nás tří zpochybnil to, co včera Max řekl? (Že necítil rozdíl v rychlosti)?
Jinak loni Marko neřekl po závodě v Saúdské, že Max nevyhrál, protože se necítil dobře? - budeme se snažit útočit skrz vytahnutí prohlášení samotných členů RBR?
A co je na tom, že Max ma stejný přístup k hodnocení výkonu, jako Ham? To někde zpochybňuje to, co včera řekl Max nebo co?
A poslední bod, again nevytrhavej věci z kontextu, ale jestli si tu člověk nebude moct dělat srandu, nebo v ní pokračovat (což v tomhle případě bylo víc, než zřejmé), tak tu povolame policajta ježka, aby za to daval bany no
Však já se o tom nehadam, potom tam byly nadsázky a já to tak bral celou dobu jak jsem psal, každej dělá chyby, jede se dál, není potřeba to nějak rozmazavat
Já se odvolávám na Boba, jestli Bob kecá, tak si to s ním vyřídím😀
odvolavat sa na Boba chce velku porciu sebazaprenia
Vsak dalsi zavody ukazou, jeden zavod nic neznamena, plati ze:
- VER si zadny extra naskok do 23. kola nevyjel, cca 3.6s
- Udelal chybu ve 21. kole a srazil kuzel ve tvaru valce
- Mozna si poskodil podlahu, video to nedokazuje
Este jedna vec k tomu… Prestante všetci vravet ze to je kužeľ…lebo to kuzel nieje viete ako vyzera kužeľ? A viete ako vyzera valec?
Ty sis něco šlehnul?
"CONE"