Verstappen nebol pri plnej sile. Opakované zábery ukázali poškodenie podlahy | Magazín F1 - F1online.sk

cely cas sa stazoval na nedotacavost.

3 Likes

Já ti nevím, ale nikdo vedle nezpochybňuje to, co Max včera prohlásil, to se tu snažíš zpochybnit ty.
Stane se, každej dělá chyby, Alo ten víkend neodjel dobře, vydřel z toho dva body. Jede se dál, není potřeba, kvůli tomu vyhledávat útoky

2 Likes

To je jejich filozofie. Maximální nedotáčivost, silný zadek.

ani nie, ale ked myslis…

1 Like

Tak to vnimam aj ja, hlavne nech su VC napinave.
Pred Miami som sa obaval nudy, ale dobre znamenie bol uz fakt, ze v 15 kole mal Max naskok na Piastriho len cca 3 sekundy, co casto maval uz v druhom tretom kole a to poskodenie nemal a tlacil na to…

1 Like

Čo tam máš ďalej?

9 Likes

no praveze maxo sa na to nestazoval a povedal, ze nic necitil a jazdil rovnake casy ako predtym
to tim prisiel s vyhovorkou, ze preco nestihal na norrisa

boze stiahnite si multiviewer, tam mate vysielacky … ne vy ste odkazani na prenos, kde ked to nepusti rezia, tak to neexistuje… ake priznacne :+1:

5 Likes

Ja neviem ake utoky mas na mysli, ci nevies čítať?.. Nejdem to dalej riesit. Uz som k tomu povedal toho viac nez dosť

5 Likes

Skutečně tam vzadu vlevo u kola lehce poškodil podlahu, nicméně sám Max nic dle svých slov necítil a myslím že Norrisovi by ta výhra neunikla ani tak. Každopádně chyba to byla jeho.

3 Likes

Dále tady máme fans Maxe, který to tak trochu nedávají.
Nevytrhavej věci z kontextu. Tady Didi narážel na alzáky (Situs, já a spin). Kdo z nás tří zpochybnil to, co včera Max řekl? (Že necítil rozdíl v rychlosti)?
Jinak loni Marko neřekl po závodě v Saúdské, že Max nevyhrál, protože se necítil dobře? - budeme se snažit útočit skrz vytahnutí prohlášení samotných členů RBR?
A co je na tom, že Max ma stejný přístup k hodnocení výkonu, jako Ham? To někde zpochybňuje to, co včera řekl Max nebo co? :grinning:
A poslední bod, again nevytrhavej věci z kontextu, ale jestli si tu člověk nebude moct dělat srandu, nebo v ní pokračovat (což v tomhle případě bylo víc, než zřejmé), tak tu povolame policajta ježka, aby za to daval bany no

2 Likes

Však já se o tom nehadam, potom tam byly nadsázky a já to tak bral celou dobu :grinning: jak jsem psal, každej dělá chyby, jede se dál, není potřeba to nějak rozmazavat

2 Likes

:melting_face:

1 Like

Já se odvolávám na Boba, jestli Bob kecá, tak si to s ním vyřídím😀

1 Like

odvolavat sa na Boba chce velku porciu sebazaprenia :smiley:

5 Likes

Vsak dalsi zavody ukazou, jeden zavod nic neznamena, plati ze:

1. VER si zadny extra naskok do 23. kola nevyjel, cca 3.6s
  2. Udelal chybu ve 21. kole a srazil kuzel ve tvaru valce
  3. Mozna si poskodil podlahu, video to nedokazuje
2 Likes

Este jedna vec k tomu… Prestante všetci vravet ze to je kužeľ…lebo to kuzel nieje :joy::joy::joy: viete ako vyzera kužeľ? A viete ako vyzera valec? :joy::fu:t3:

Ty sis něco šlehnul?

"CONE"​