A bot? Nemyslim toho místního
Přivezou i do Imoly?
Ja viem kam smerujes mne staci potvrdenie od rbr a to co som videl aj z videi
Max si zjavne myslel ze nema tempo kvoli setupu a gumam, ostatne v sprint quali bol prekvapeny ze aj napriek shitty kolu je prvy… tak s takymto mindsetom ked v nedelu naberes kuzel v tvare valca, mozno ani nepremyslas nad tym ci mas dmg, proste nemas tempo
Tak oni tvrdí, že ztrácel v T1 2-3 desetiny a co ostatní zatáčky? Zatáček tam je kolik? 19? Muselo se to projevovat i jinde, kdo ví zda Max neztrácel na jedno kolo možná 2 vteřiny.
Pak se prostě vznáší otázka, jak je možné že to nezaregistroval? Ale to je jedno…asi se moc ptám.
2 vteřiny? A není to málo?
Tak stratil necelych 8s kedze tak skoncil za norrisom
Já nevím právě, jestli se ptám blbě tak mě někdo zastavte.
Jako takhle, ztráta tam musela být při tom poškození, ale kaluklovat kolik, to nevim teda. Každopádně časy Landa byly rychlejší na volným vzduchu, než měl Max před tím kuželkováním
No na mě to působí, že si to Horner trochu přifoukl. Prostě mi to nejde dohromady s tím, když po závodě Verstappen řekl, že nepoznal rozdíl a poškození si všiml až v garáži…
A neni to jedno?
Verstappen jede tak rychle jak citi, nejaky tachometr…
No je to jedno, jestli se RBR ovladal stejně špatně, jako při poškozené podlaze
Potom sa tu ešte niekto bude čudovať, že je tu toxic diskusia a neviem čo
Zase sme pri téme, RB sa može aj posrať, keby aj poslali fotky podlahy tak to bude fake a RB klame
Koukám, že si ten Point opět nechytnul. Na poškození jsme se shodli.
ztráta tam musela být při tom poškození, ale kaluklovat kolik
Ano, proto jsem napsal tohle.
Nevím, proč tu fans RBR chtějí vytvářet hádky.
Nikto tu hadky nevytvara, len sa tu snazi par ludi otocit na humor to ze sprosto rype, ale nevie prijat ked to robia im😁
RBR Fans tu chteji vytvaret hádky?
Robíš si srandu? Od včera sa tu napostovalo asi 40x, že sám Max aj RB povedali, že tam bol floor damage. Čo sa tu deje? Spochybňovanie, RB klame, to zase Horner, aha takže Max klame, aha takže Max to nespoznal a prepočty či to bolo tolko onako.
Prišiel niekto a povedal “aha, tak Max mal nakoniec floor damage, tak je to pochopitelné že strácal”.
Nie, teraz sa zase bude riešiť či Horner mal pravdu a bolo to 0.2s alebo iba 0.1245675s.
Gj, vieš pekné kopírovať
Jn, líp, jako ty s printscreenama.
Takže nejdřív tam dáš, že se zpochybňuje ten damage a potom ti vadí, že se ten damage uznal, ale zamyslelo se nad kalkulovanou ztrátou?
Jakože chceš, aby tu všichni odkyvali jasnou ztratu od damage a hotovo jo? To jsou pak dobrý diskuze, takovy na styl Ruska