Ako to je sympaticke, ze to priznaju otvorene, ze je to subjektivne, lebo kazdy takyto rebricek je subjektivny. A Kral aj napriek tomu, ze je jeho velky fanusik, vie byt zvycajne celkom objektivny. Ale nevidel som zatial tento Eisking.
Takhle - myslím, že si nezaslouží míň než Čou, u kterého jsem si ani nevšimla, že závodí, a dostal čtyřku. Jestli 4 nebo 5 už nějak neřeším, to nechám v rámci statistické odchylky .
no neviem, zase perezovi od zaciatku sezony nakladali akoby to bola este ta minula
ja tieto hodnotenia beriem vsetky s nadhladom, mam svoju plesatu hlavu, a rozhodne sa neorientujem podla toho co mi niekto predhodi, ked aktivne formulky sledujem potom su borci rozruseni ked je Oscar niekde prvy
Odporucam Turecko. Kolega bol pred rokom, lebo mal kuty az po temeno a koleno jak podla zidovskej ciapocky a teraz je na prvy pohlad jak z reklamy na sampon.
Ale ak vyzeras ako Jason Statham, tak ignoruj vetu vyssie a ostan pri pleske, vlasmi by si to len pokazil.
Zvykli sme si
Its a yoke
Ale no, umíš posílat jen screenshoty, obrázky a krátký zprávy?
Podle me je Piastri nejen solidni, ale vlastne zazrak. Ja stejne jako @Evap jsem rad za kazdeho talentovaneho novacka.
Piastri je zjeveni. Delaji mu problem gumy, jejich zivotnost. Nevim kdo tu psal ze Noris neni povazovany za takovou talent jako Max.
Jde o to, ze Noris je ultratalent co se tyce citu prave pro gumy. A to je mozna lepsi v soucasnosti, nez surova rychlost.
Piastri, alespon podle Windsora, ma podobnou typologii na jedno kolo prave jako Max, nebo Charles.
Podle me jen potrebuje vyzrat. A jestli je jako Max? No a neni treba lepsi, nez mlady Max? Nejde o ridicske umeni. Mladej Max to dost rozbijel, nemel dobry odhad, ale co z nej dela masinu jsou jeho nervy. To ukazal nekolikrat.
A neni Piastri jeste lepsi? Mam pocit, ze ten ani nervy nema. I mluvi jak robot.
Jen dovetek. Zda se ze tou snahou o zavodeni, to Pirelli asi prehnalo a zabiji ho. Gumy zvladnou tak tri predjizdeci manevry a konec. Aspon to tak vypada. A to je tezke pro kazdeho novacka, pokud je zvykli zavodit cely zavod.
Nespochybnujem, ze raz nemoze byt na Norrisovej urovni, len hovorim, ze media pred prichodom do F1 z neho robili generacny talent a noveho Verstappena, a to sa zatial nepotvrdzuje. Mozno sa zmenila doba a novacik potrebuje viac casu na adaptaciu sa v F1, neviem, ale taky Max lietal od prichodu do F1 a aj od prveho preteku v RB.
Aby sme boli objektivni, tak neporovnavajme 23-rocneho Piastriho a 17/18-rocneho Verstappena
Piastri pod tlakom este nejazdil, to ukaze az buducnost. Aj Stroll v rozhovoroch vyzera, ze nema nervy.
Good point, toto moze byt pravda, ze ked od motokar do F2 mastia cele preteky naplno a zrazu v F1 idu raz za cas kolo na plno a potom sa musia starat o pneu, teploty, atd, tak im to nejde hned od prvej sezony.
Však je talent minimálně, jako Max
Kdyz dochazi slova, je to pak tezky.
Jaktože to Max za volantem nepoznal?
Piastri je lepsi nez Verstappen, je to pilot na urovni s vybornym jezdeckym projevem, inteligentni, necrashuje v kazdem druhem zavode, to se neda srovnat.
Lebo je to clovek ne boh
Z tebe se stává hater
Hejter zbytocneho spochybnovania, to som bol vzdy
Nemyslím, si že by na to musel být boh.