Verstappen nebol pri plnej sile. Opakované zábery ukázali poškodenie podlahy | Magazín F1 - F1online.sk

Ako to je sympaticke, ze to priznaju otvorene, ze je to subjektivne, lebo kazdy takyto rebricek je subjektivny. A Kral aj napriek tomu, ze je jeho velky fanusik, vie byt zvycajne celkom objektivny. Ale nevidel som zatial tento Eisking. :slight_smile:

Takhle - myslím, že si nezaslouží míň než Čou, u kterého jsem si ani nevšimla, že závodí, a dostal čtyřku. Jestli 4 nebo 5 už nějak neřeším, to nechám v rámci statistické odchylky :smile: .

1 Like

no neviem, zase perezovi od zaciatku sezony nakladali akoby to bola este ta minula :smiley:

ja tieto hodnotenia beriem vsetky s nadhladom, mam svoju plesatu hlavu, a rozhodne sa neorientujem podla toho co mi niekto predhodi, ked aktivne formulky sledujem :smiley: potom su borci rozruseni ked je Oscar niekde prvy :smiley:

2 Likes

Odporucam Turecko. Kolega bol pred rokom, lebo mal kuty az po temeno a koleno jak podla zidovskej ciapocky a teraz je na prvy pohlad jak z reklamy na sampon. :smiley:

Ale ak vyzeras ako Jason Statham, tak ignoruj vetu vyssie a ostan pri pleske, vlasmi by si to len pokazil. :smiley:

4 Likes

neni treba

3 Likes

1 xlEI5bWMSj6sZ06aPQsiJg

Zvykli sme si

4 Likes

Its a yoke :roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes:

Ale no, umíš posílat jen screenshoty, obrázky a krátký zprávy? :slightly_smiling_face:

Podle me je Piastri nejen solidni, ale vlastne zazrak. Ja stejne jako @Evap jsem rad za kazdeho talentovaneho novacka.

Piastri je zjeveni. Delaji mu problem gumy, jejich zivotnost. Nevim kdo tu psal ze Noris neni povazovany za takovou talent jako Max.

Jde o to, ze Noris je ultratalent co se tyce citu prave pro gumy. A to je mozna lepsi v soucasnosti, nez surova rychlost.

Piastri, alespon podle Windsora, ma podobnou typologii na jedno kolo prave jako Max, nebo Charles.

Podle me jen potrebuje vyzrat. A jestli je jako Max? No a neni treba lepsi, nez mlady Max? Nejde o ridicske umeni. Mladej Max to dost rozbijel, nemel dobry odhad, ale co z nej dela masinu jsou jeho nervy. To ukazal nekolikrat.

A neni Piastri jeste lepsi? Mam pocit, ze ten ani nervy nema. I mluvi jak robot.

Jen dovetek. Zda se ze tou snahou o zavodeni, to Pirelli asi prehnalo a zabiji ho. Gumy zvladnou tak tri predjizdeci manevry a konec. Aspon to tak vypada. A to je tezke pro kazdeho novacka, pokud je zvykli zavodit cely zavod.

6 Likes

Nespochybnujem, ze raz nemoze byt na Norrisovej urovni, len hovorim, ze media pred prichodom do F1 z neho robili generacny talent a noveho Verstappena, a to sa zatial nepotvrdzuje. Mozno sa zmenila doba a novacik potrebuje viac casu na adaptaciu sa v F1, neviem, ale taky Max lietal od prichodu do F1 a aj od prveho preteku v RB.

Aby sme boli objektivni, tak neporovnavajme 23-rocneho Piastriho a 17/18-rocneho Verstappena

Piastri pod tlakom este nejazdil, to ukaze az buducnost. Aj Stroll v rozhovoroch vyzera, ze nema nervy. :smiley:

Good point, toto moze byt pravda, ze ked od motokar do F2 mastia cele preteky naplno a zrazu v F1 idu raz za cas kolo na plno a potom sa musia starat o pneu, teploty, atd, tak im to nejde hned od prvej sezony. :slight_smile:

1 Like

Však je talent minimálně, jako Max

1 Like

Kdyz dochazi slova, je to pak tezky.

… evidntně nepovolený aerodynamický prvek :smile:

2 Likes

Jaktože to Max za volantem nepoznal?

Piastri je lepsi nez Verstappen, je to pilot na urovni s vybornym jezdeckym projevem, inteligentni, necrashuje v kazdem druhem zavode, to se neda srovnat.

Lebo je to clovek ne boh

2 Likes

Z tebe se stává hater :pensive:

Hejter zbytocneho spochybnovania, to som bol vzdy :smile:

Nemyslím, si že by na to musel být boh.