Verstappen nachytal Norrisa, ktorý ani netušil, kedy porušil pravidlá | Magazín F1 - F1online.sk

Lando Norris mohol v Katare vybojovať druhú priečku a McLaren mohol byť už len malý krok od zisku konštruktérskeho titulu. Namiesto toho sa oň bude musieť pobiť v Abú Zabí. Norris sa totiž previnil voči pravidlám, keď nespomalil pod žltými vlajkami. Všimol si to Max Verstappen, pilotovi McLarenu “vybavil” trest a ukázal pri tom svoju genialitu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/181807/verstappen-nachytal-norrisa-ktory-ani-netusil-kedy-porusil-pravidla

Verstappenovi hateri zase utreli hubu :sweat_smile:

2 Likes

To tu teraz bude aky je max praskac a vcera velebyli russela ked napraskal maxa :joy:

4 Likes

Potkany ostali v kanáloch a do tejto diskusie ani neprišli.

Takže trest bol prehnaný? :smiley:

@HellHogr - Honzi toto je z Maxove strany vyplakávanie ty zúfalec frustrovaný? :sweat_smile:

2 Likes

Najviac sa mi paci to fnukanie okolo. Ked ide o Verstappena, tak tu blbeckovia budu vypisovat ako ho netrestaju a vsetko mu prejde, ked dostane trest, tak fnukaju ze dostal malo, mal dostat viac :rofl: Vid vcera. A ked teraz Norris nafasuje full-size pentlu za totalne jasne porusenie pravidiel, tak zrazu je to tvrde, tresty su nahodne, a ved nic hrozne neurobil, bla bla bla. Tu je presne vidiet ta “nezaujatost” a dozadovanie sa rovnakych podmienok pre vsetkych.

Keby sa radsej kazdy venoval svojim hrdinom, Alonso ufnukany, up1covany, ked zbieral podia tak machroval, to mu auto AM nevadilo. A Hamilton ani nehovorim. Zasa zobranie o odstupenie z pretekov, jeho chyba v boxoch, kecy o tom, ako mu je to jedno… Nemal ani nastupovat do tejto sezony s takymto pristupom, mal vratit peniaze a ist strikovat kolenacky…

8 Likes

Těžká frustrace :smiley: kolikrát mě budeš označovat a vypisovat o mě? najdi si někoho do života, tohle už je s tebou hodně špatný

2 Likes

Však Russell i Max jsou oba vyplakávači, tak co se furt divíš?

2 Likes

Svatá trojce - Raptor, Jos a Pinďa, největší odpad na tomhle foru opakuje to co tu píše každej den. Hoši, to máte fakt tak nasrá-no v palicích, že budete vypisovat stejné hov-na

2 Likes

Ešte Brečounixa si zabudol

1 Like

Frustrace na sebe vzala podobu fekálního jazyka.

9 Likes

Ten váš fekál je tu celkem dlouho, ty jsi nevěděl ani co píšeš?

1 Like

Verstappen vyhral tak ti zase preskočilo a musíš všetkých provokovať? Daj si tabletku…

7 Likes

Koho provokuju? Však ti tři klauni tu provokují a uráží furt. Ještě ty se k nim přidej do cirkusu

2 Likes

Kdyby jen Verstappenova výhra. Red Bull je i bez Neweyho v solidní kondici, to po všech těch řečech o totálním rozkladu týmu pokazí náladu.

4 Likes

Mami, mami, zase sú na mňa zlý :smiling_face_with_tear:

4 Likes

Tak jsi blb? Ty napíšeš o provokacích, já ti napíšu, že jsem s nima nezačal a tohle je tvoje reakce?

1 Like

Ou, urážky prišli celkom rýchlo… ten Max ťa vážne naštartoval :grin:

5 Likes

Já jsem s tím v pohodě, ty jsi lhal o tom, že z RBR nikdo nedochází, a potom si tvrdil, že Red Bull nepatří mezi nejrychlejší. Jsi strašně ulhanej :slightly_smiling_face:

1 Like

Ne, ale když napíšeš něco co není pravda, a pak reaguješ jako Bretnix (čti jako deb-il), tak se nediv.

1 Like

Aspoň, že sme si dobre pokecali :smile: tak zase nabudúce :upside_down_face:

5 Likes