Verstappen nachytal Norrisa, ktorý ani netušil, kedy porušil pravidlá | Magazín F1 - F1online.sk

Nemusíš se obětovat, jestli hodláš lhát a reagovat, jako 12 letej puberťák

1 Like

Myslím že si pilot by dosť dobre všimne, keď ho ten za ním stiahne pol sekundy pod žltou vlajkou.

1 Like

Napíš to sem, neschovávaj sa za súkromné správy :slightly_smiling_face:

4 Likes

Já tu tím nechtěl zasr-at diskuzi, proto jsem to poslal DM. Ale ok, schovávej se za ostatní :slightly_smiling_face:

No bobek se dneska snaží. Výrazy typu “de-bil”, “na-sráno”, “hov-na” apod. Údajný etalon slušnosti tohoto fóra. Kdyby kluk nebyl takové děcko, snad bych se i ohradil, ale nekažme si náladu, zvláště když jiní jsou nuceni snášet daleko horší věci než ukázku české sprostomluvy.

3 Likes

Preto urážaš v správach? Fakt ukazuješ úroveň :grin: slušnosť ťa doma neučili ako vidím

5 Likes

Mami, mami, zase sú na mňa zlý

1 Like

To je v pohodě. Jen vám vracím vaše jednání. Jestli se vám nelíbí, tak ho prvně změňte u sebe.

1 Like

Takto si vyštudoval školu ktorú ti daddy zaplatil? Opisovaním od druhých? :smile:

4 Likes

Spíš jde o to, že bleskově zaznamenal režim žlutých vlajek a pochopil, že mu Norris nahrál na smeč.

Ale označil bych to za dobrý postřeh, slovo “genialita”, které použil pan Kubala, je trochu nadnesené.

1 Like

Zábavné je, že na něj nereaguji, nepíšu mu, a přesto mi právě odepsal, že mi prý něco vrací. Pobavilo, ale nechme být. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Nie si v jeho skupinke no :grin:

1 Like

Už i ty přiznáváš problémy s otcem? Hoši tohle si řešte na terapii, ne na F1 fóru

Ty jsi prostě strašnej lhář

Tohle nebyla reakce na mé příspěvky?

Díkybohu.

151515

Ďakujem, že máš o moje psychické rozpoloženie také obavy. Si vážne starostlivý :slightly_smiling_face:

Tak napsat

Na F1 fórum rozhodně není známkou psychické vyrovnanosti :grinning:

Tak isto ako napísať toto…

V čom je teda to čo robíš ty iné?

1 Like

To jsem ti napsal do DM, aby ses tak nechoval, ne, že to jsi. Napsal jsem to, protože si mě osočil z něčeho co nebyla pravda a na reakci si odpověděl, jako by ti bylo 12

Odpad máš doma ty zas.ran…

2 Likes