Nemusíš se obětovat, jestli hodláš lhát a reagovat, jako 12 letej puberťák
Myslím že si pilot by dosť dobre všimne, keď ho ten za ním stiahne pol sekundy pod žltou vlajkou.
Já tu tím nechtěl zasr-at diskuzi, proto jsem to poslal DM. Ale ok, schovávej se za ostatní
No bobek se dneska snaží. Výrazy typu “de-bil”, “na-sráno”, “hov-na” apod. Údajný etalon slušnosti tohoto fóra. Kdyby kluk nebyl takové děcko, snad bych se i ohradil, ale nekažme si náladu, zvláště když jiní jsou nuceni snášet daleko horší věci než ukázku české sprostomluvy.
Preto urážaš v správach? Fakt ukazuješ úroveň slušnosť ťa doma neučili ako vidím
Mami, mami, zase sú na mňa zlý
To je v pohodě. Jen vám vracím vaše jednání. Jestli se vám nelíbí, tak ho prvně změňte u sebe.
Takto si vyštudoval školu ktorú ti daddy zaplatil? Opisovaním od druhých?
Spíš jde o to, že bleskově zaznamenal režim žlutých vlajek a pochopil, že mu Norris nahrál na smeč.
Ale označil bych to za dobrý postřeh, slovo “genialita”, které použil pan Kubala, je trochu nadnesené.
Zábavné je, že na něj nereaguji, nepíšu mu, a přesto mi právě odepsal, že mi prý něco vrací. Pobavilo, ale nechme být.
Nie si v jeho skupinke no
Už i ty přiznáváš problémy s otcem? Hoši tohle si řešte na terapii, ne na F1 fóru
Ty jsi prostě strašnej lhář
Tohle nebyla reakce na mé příspěvky?
Díkybohu.
151515
Ďakujem, že máš o moje psychické rozpoloženie také obavy. Si vážne starostlivý
Tak napsat
Na F1 fórum rozhodně není známkou psychické vyrovnanosti
To jsem ti napsal do DM, aby ses tak nechoval, ne, že to jsi. Napsal jsem to, protože si mě osočil z něčeho co nebyla pravda a na reakci si odpověděl, jako by ti bylo 12
Odpad máš doma ty zas.ran…