Verstappen nachytal Norrisa, ktorý ani netušil, kedy porušil pravidlá | Magazín F1 - F1online.sk

Nebuď agresivní

Rozdíl je v tom, že třeba my dva nepoužíváme vulgarismy, zatímco protistrana to bez nich neumí.

1 Like

Tak v 2021 dostal mazepin za istú vec úplne istý trest.

5 Likes

Ano, spolu s Latifim, uz som to pisal.

Asi nie je moc co riesit, na vysku trestu si nestazuje ani samotny Norris, len Stella sa tam nezmyselne vzrusuje.

Problem vidim skor v tom, ze jazdci Ferrari sa zda sa napriek nespomaleniu trestu vyhli.

A samozrejme cela situacia okolo zltych vlajok a SC bola absolutne nezvladnuta, to bola najvacsia fraska dnesneho dna.

7 Likes

Spomalili. Tie dáta kto vytiahol boli zle. Boli z kola 31 pritom DYnnola iba v 30. A tú máš dáta z 30. Kola

3 Likes

Hosi dejte si pauzu…

Nechcel si sa bavit so mnou, ked si ma cez preteky furt oznacoval a reagoval na mna, aj ked som ti pisal, nech ma ignorujes? :sweat_smile:

Chapem, tesit sa za siedme miesto ako najvacsi uspech za dlhe obdobie, musi to byt tazke.

1 Like

Pravdivo Janicko. :dart:

PS: Odpad vychovali tvoji rodicia. :slight_smile:

1 Like

Vsetci zase ublizuju Honzimu a Honzi je chudacik bez viny. :clown_face:

Chalani uz bolo dost tej srandy, nieze tu zas Honzi vyleje dalsi mental breakdown.

Za meXiko Norris.

Tak McLaren dolítal. :slight_smile:

3 Likes

Ejha :eyes: Maxo je drsny jak smirgel 80tka

On ten Norris by mal ísť k očnému všeobecne. V Brazílii si dá aj dve zavádzacie kolá, však, čo tam po tom, že má zostať stáť na rošte, teraz zas frčí po trati naplno aj pod žltými vlajkami. On je tak zaslepený Verstappenom, že prestáva vnímať čo sa deje na trati. Druhý James Hunt verzus Niki Lauda

Zase funguješ, jako ve školce?

Jinak hezký, ty už přepisuješ i originál příspěvky uživatelů. Hezky ukazuješ svoji hloupost a komplex.
Co to, že si tu smrděl celej víkend? To si cestoval pro další ban?

1 Like

Celý víkend? Veď v sobotu som tu skoro ani nebol. Kvalifikáciu som pozeral až zo záznamu v nedeľu ráno. :sweat_smile:

To by si mal vedieť Honzi. V sobotu si sa tu hádal s inými ľuďmi, ale tebe sa to v tej makovici už tak rozkladá, že ani nerozlišuješ. Ide ti len o to, aby si sa tu stále s niekým hádal a je ti jedno s kým a prečo.

3 Likes

Tak to tu vidíme, že se tu se všemi hadáš a utočíš, prostě prázdná makovice

1 Like

Tebe to fakt musi robit extremne dobre, tieto kazdodenne spory s uzivatelmi. A nie, predtym nez mi napises, ze to Jos, nie to nie Jos. Bol som tu cely vikend, dobre som si vsimal kto co vypisuje do diskusii, ty si zasa nesklamal :+1:

3 Likes

Proč takhle hloupě lžeš? Aby ses zastal Jose a jeho urážek?

1 Like

Dobre vies, ze neklamem a ani to neni hlupe. Hlupe su tvoje neustale hroty, este ked ti uzivatel napise, doslova ta prosi, aby si nanho nereagoval pre dobro vsetkych, ne ty spravis opak.
Potom sa este sam divis jaki su ludia na teba na fore … pritom len znes co si zasial

2 Likes

První příspěvky v téhle diskuzi, ježku, když chceš kopat a zároveň bránit Jose, tak si to příště promysli

1 Like