To řekni Maxovi, ten ho v top 5 má taky.
Tak ne no, škoda
Určite tam má Alonsa, ale Schumachera ani Fangia nie.
Velmi hodnotny prispevok k teme
Alonsa tam má určitě no. Dokonce snad ještě, když jezdil za béčko RB, tak jsem četl článek, že má doma vystavenou jedinou helmu - Alonsa. Takže ano je to tak. Pro mě to vlastně překvapení ani není.
To je v poriadku, že ho tam má. No určite by nevynechal Schumiho alebo Fangia. To nemôže nikto príčetný a objektívny. Ale je krásne ako toto jeho vyjadrenie všetci žeriete.
Škoda, že ste Alonsa tak nežrali keď vychvaľoval Maxa skoro tak veľmi ako Wolff.
Tady ten? Nebo ty, kde Josovi praská cevka?
Kazdy jeden tvoj ktory je utocny a provokacny, ako aj ten, na ktory som reagoval
Strapnujes sa dnes a denne, pokracuj, kazdy to vidi
Každý máme svou dobu. Já třeba přijdu o mnoho jedinečných závodníků, kteří na scénu teprve čekají.
Děkuji, snažil jsem se. Vlastně se snažili pouze jezdci, já si jich pouze všiml.
Ferdo buď rád, že máš možnosť sledovať jedného z najvýnimočnejších v histórii a “talent storočia” ako povedal Niki Lauda.
Fangiovi se omlouvám, neviděl jsem s ním jediné video, nic nečetl. Schumacher mě zklamal svým navratem do F1, kde jsem čekal od něho víc a teď v porovnání s Alonsem je to o to horší - nějak se mi tam nevešel prostě. V top 10 by byl.
Pravda pravda. Přijít o Hamiltona by byla velká ztráta.
Schumi se neměl vracet. Hodně si tím ublížil.
No krásně si popsal Jose s tou agresivitou, ztrapňování zase u tebe, hledali jste se, až spolu můžete uzavřít partnerství
Taky si to myslím.
Po pauze to je prostě velký risk.
Spíš měl moc dobrého a ambiciózního kolegu.
K teme stale nic nemas
Nejvíce mu ublížila změna techniky. Gumy se musely šetřit a těch čudlíků co na volantu přibylo.
Co, mám ti napsat, že jsi poyebanej klaun, aby to bylo k tématu? já tu psal k tématu tolik, že Josovi i tobě zase přeplo.