Verstappen: Alonso patrí do najlepšej päťky histórie, mohol mať aj osem titulov | Magazín F1 - F1online.sk

To řekni Maxovi, ten ho v top 5 má taky.

2 Likes

Tak ne no, škoda :slightly_smiling_face:

2 Likes

Určite tam má Alonsa, ale Schumachera ani Fangia nie. :clown_face:

1 Like

Velmi hodnotny prispevok k teme

Alonsa tam má určitě no. Dokonce snad ještě, když jezdil za béčko RB, tak jsem četl článek, že má doma vystavenou jedinou helmu - Alonsa. Takže ano je to tak. Pro mě to vlastně překvapení ani není.

2 Likes

To je v poriadku, že ho tam má. No určite by nevynechal Schumiho alebo Fangia. To nemôže nikto príčetný a objektívny. Ale je krásne ako toto jeho vyjadrenie všetci žeriete. :sweat_smile:

Škoda, že ste Alonsa tak nežrali keď vychvaľoval Maxa skoro tak veľmi ako Wolff. :joy:

Tady ten? Nebo ty, kde Josovi praská cevka?:grinning:

1 Like

Kazdy jeden tvoj ktory je utocny a provokacny, ako aj ten, na ktory som reagoval

Strapnujes sa dnes a denne, pokracuj, kazdy to vidi :smile:

4 Likes

Každý máme svou dobu. Já třeba přijdu o mnoho jedinečných závodníků, kteří na scénu teprve čekají.

Děkuji, snažil jsem se. Vlastně se snažili pouze jezdci, já si jich pouze všiml. :wink:

Ferdo buď rád, že máš možnosť sledovať jedného z najvýnimočnejších v histórii a “talent storočia” ako povedal Niki Lauda. :stuck_out_tongue:

Fangiovi se omlouvám, neviděl jsem s ním jediné video, nic nečetl. Schumacher mě zklamal svým navratem do F1, kde jsem čekal od něho víc a teď v porovnání s Alonsem je to o to horší - nějak se mi tam nevešel prostě. V top 10 by byl.

Pravda pravda. Přijít o Hamiltona by byla velká ztráta. :smile: :wink:

1 Like

Schumi se neměl vracet. Hodně si tím ublížil.

No krásně si popsal Jose s tou agresivitou, ztrapňování zase u tebe, hledali jste se, až spolu můžete uzavřít partnerství :blush:

2 Likes

Taky si to myslím. :slightly_smiling_face:
Po pauze to je prostě velký risk.

Spíš měl moc dobrého a ambiciózního kolegu.

K teme stale nic nemas

Nejvíce mu ublížila změna techniky. Gumy se musely šetřit a těch čudlíků co na volantu přibylo.

Co, mám ti napsat, že jsi poyebanej klaun, aby to bylo k tématu? já tu psal k tématu tolik, že Josovi i tobě zase přeplo.

2 Likes