Tam jistě taky
Trolling a k tomu ještě špatnej, hodně klesáš
Tak proto se Ježek snaží rejpat a je toxickej
Ked ti nejde o diskusiu tak sa zdrz komentaru, dakujeme
No já jsem překvapen že neviděl ani roky 2016 a 2017, nebo nějaký alternativní jak říká
Však ti nejde o diskuzi, ale o rejpaní. A ještě k tomu úplně mimo. Což o to, že Ricci porazil Maxe 2016, 17 ve stejným monopostě. Ty tam dáváš do rovnice kolegy ve stejným monopostu a pak piloty, co ve stejným týmu neseděli. Jako chápu, že tomu nerozumíš, ale děláš si to sám horší. Btw 07 skončilo remízou, 08 a 09 Ham skončil před Alonsem, ale v době Ferrari skončil Alo před Hamem, než začala dominance Mercedesu, kterou máš tak rád.
Ježek viděl první zavody 2022, co začal koukat na DtS
Nevies diskutovat bez povysovania sa. Koncim
No já jsem to jen poskládal podle abecedy, pořadí tam nemám, ale to sis taky nejspiš nevšiml. Radši si dej svých obvyklých dvacet kousků a skoč si do kotelny přiložit.
Nikdo se tu nepovyšuje, ale tvoje rejpance shořeli, jak papír, zase.
Aha, pak to sedí.
No chtít od něj něco smysluplného a ještě k F1, to je nad jeho životní výkon a možnosti
Paradoxem je (spíš smutný), že ti někdo vyčítá nebo tě uráží za to, koho označíš jako top5. Přitom Max neudělal nic jiného, ale žádnou urážku jeho směrem, že je klaun nebo poje.banec jsem neviděl.
Takový je život. Jsou si rovní a rovnější.
Pritom to nikomu nevnucuješ. Ani na tom nezávisí nic.
Teď se jistě omluví že to jen špatně pochopil, stane se
20 kousků čeho frajére? S kotelnou nevím kde jsi taky přišel, můžu dát tobě 20 kousků jestli chceš, Honzíka vem sebou kdyžtak, to bude ještě veselejší
Já čekám, kde označí Maxe za poyebaneho klauna za tu top 5 co nasdílel
Neni moj problem ze nevies byt nad vecou pokial ide o alonsa a verstappenove vyroky si ohybas podla toho jak ti to pasuje
Nevím, kdo co ohýbá.
Tak je to ta druhá varianta je agresivní, protože to nepobral. 🫢
co je na tom agresivního? to sis ty přebral tak… agresivní tady nedávno byl tvůj kamarád, který tady chtěl rozdávat kopačky do hlavy, víme?