Verstappen: Alonso patrí do najlepšej päťky histórie, mohol mať aj osem titulov | Magazín F1 - F1online.sk

To jsi byl Ty na té tajné pitvě? :grin:

Noo, vyšel jsi z formy kamaráde, bejvával jsi lepší hater :innocent: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Sak jasne, ked tu oni zatrolia a poseru kazdu diskusiu, malokomu sa chce sem este prispievat. Druha vec je ze je krasne vidiet, aki su to noliferi. Vyjde clanok a su tu napochodovani a trollia. Troglodyt sa dokonca znizil k nadavaniu :smiley:

2 Likes

Opäť zopakujem jednoduchú otázku, lebo nejako sa vyhýbaš odpovedi. Keď je podľa teba Alonso top 5, tak kto z týchto do tej top 5 nepatrí?

• Schumacher
  • Hamilton
  • Fangio
  • Vettel
  • Prost
  • Senna
  • Verstappen
  • Lauda
  • Clark
  • Stewart

Ešte ti poradím. Musíš vymenovať šiestich, aby ti to sedelo. :slight_smile:

Edit: Vidím, že už si to vyššie napísal. Nedať do top 5 Schumachera ani Fangia, ale Alonsa áno, tak to je pekný úlet. Navyše na prvé miesto. Ťažká klauniáda. Nehovoriac o tom, že aj keby Verstappen dnes ukončil kariéru, tak je historicky lepší pilot ako Alonso. :sweat_smile:

Dva tituly na začiatku kariéry, potom tri prehraté tituly a dlhé roky motania sa v strede poľa a rozvracania tímov z teba neurobia top pilota histórie. Bavíme sa o top pilotoch, nie o tých, čo jazdili F1 najdlhšie.

4 Likes

… to není moc překvapující ne?

1 Like

A to, to ještě upravoval, trošku přišel k rozumu a ze svého zaslepení trošičku ubral… První to poskládal Alo první a Ham druhý, pak tam až šoupl Clarka na druhé místo, samozřejmě čistě objektivní, žádný fanatismus v tom nehledej :joy:

Schumacher tady taky moc zmiňovaný není a přitom by si tuhle poctu zasloužil.

Ved na ukor niekoho tam predsa musia umelo toho Alonsa dostat. :smiley:

1 Like

Já myslím že Schumacher příliš těžil ze smluvní pozice jedničky a fanoušci to začali více vnímat. A možná mu o to více pak uškodil ten návrat kdy tu pozici neměl a Rosberg si s ním poradil, i když těch faktorů tam bylo samo mnohem více.

Ale obecně pozice vybírat jen první pětku není snadná, tak patnáctka bez výběru pořadí, to myslím že by se již blížilo větší shodě.

1 Like

:+1:

4 Likes

Já mám tohle posuzování pohodlnější, protože zásadně hodnotím pouze jezdce, které jsem závodit viděl a stále mám velký výběr.
Mnohem těžší to mají kluci, kteří třeba nezažili ani Schumiho. Ti jsou odkázaní pouze na statistiky, ale ty můžou zkreslovat.
A fandovství taky hodně zkresluje.

1 Like

Alonso byl podobná tlačenka jako dnešní Emil. Jen s tím rozdílem, že Alonsa presvustoval Flavio a Emila Helmut.

Jo, přemýšlel jsem o tom a pro mě třeba hodnotit Clarka, Fangia, Stewarta a podobně, prakticky nemožné. Jen vím že byli nej své doby, ale jak je porovnat se současností :man_shrugging:

1 Like

No jo, někdo má talent, někdo tlačenku.

1 Like

Máš hezkou top5.

Akurat ze alonsa potom zadupal hamilton a na emilka nema nikv😁

1 Like

Emila pak zadupal ještě více Ricci :smile:

Vadlejch přišel hodil a je to :smiley: :+1:

Dle Autosprintu je hotovo a Adrian si vybral Aston Martin :slightly_smiling_face:

1 Like

To v nejakej alternativnej realite ne :smile:

2 Likes