Verstappen: Alonso patrí do najlepšej päťky histórie, mohol mať aj osem titulov | Magazín F1 - F1online.sk

Viem. Udajne sa pocas masturobavania pozeral do mobilu, kde mal zobrazeny muzsky penis a nazov obrazku v jeho mobile bol “horner_dickpick.jpg”. Takze mozes hadat, ktory alzaboi to bol. :rabbit:

1 Like

Holka, tak 18-20let přiveze pizzu.
Mám platit 195kč. Tak ji dám 530kč… a řeknu to nechte 230… čekám, že mě vráti 300…
No vrátila mi 270kč… Nevím jak se ji to povedlo, ale nechal jsem to být. :slight_smile:

Pak ty samý fňukaj, že mladý maj na ■■■■■ budoucnost. :slight_smile:

1 Like

Jsem na to hrdy, delam to pro spolecnost.

Bylo to moc slozity :point_left:

Neni nahodou Red Bull Show Run ve stejny termin jak Prague Pride?

To věřím, že 530 - 230 je těžký. :slight_smile:
Však to taky tak všude vypadá… :slight_smile:

Me se stalo s kamosem na pivku, ze dostal poyeb za to ze ji nenechal dysko, pri odchodu jsem mel chut vylit ji to pivo ktery bylo jeste navic dost hnusny vylit na hlavu :bath:

1 Like

To dostala dobrou školu na počty :smiley: otázka je, proč dáváš 530kč? jestlis měl 30kč, mohls dát rovnou 230kč :stuck_out_tongue:

To je Jos, chudák občas vyleze ze sklepa, nikdo si ho nevšímá, tak dělá takové amorální věci

1 Like

Když jsem měl 530, tak ji můžu dát 230? :stuck_out_tongue:
Víš, že existuje 500? Je tam Božena…

Ale ty vlastně máš jenom Emy a Masaryky.
500 jsou pro chudáky jako jsem já…

máš 500, tak si měl nechat 250kč, přece nebudeš na mladý moc ostrej :smiley: já většinou platím kartou, dýška pak dávám až při dovozu :slight_smile:

Já myslel, že je povinná maturita z matematiky, tak jsem myslel, že zvládnou 530-230…
Už se to nestane. :smiley:

prosím tě, tady data analytics neumí ani s % a neví co jsou mediany, tak nemůžeš od 18tky chtít odečítání :smiley:

2 Likes

Tak jasne, porovnavalo sa a bude sa, vzdy.
A nie, ze by som to nerobil casto aj ja :smiley: Ale ma to tolko nastrah a “ale”, ze zostavit “objektivny” rebricek top 5 jazdcov pri takom pocte pribehov a talentov za 75 rokov, a navyse v tak odlisnych dobach, je viac “zabavka” nez seriozne. A najst na nom dokonca zhodu misia nemozna…

Taky Schumacher je super priklad hned v 3 rovinach:

1, Dajme si 2 velke, ale relevantne AK… Ako inak by bol vnimany, ak by sa Senna nezabil? Schumi to mal tesne aj s Hillom a Senna bol ina kategoria, urcite by jeho kariera a vnimanie boli ine a tazko verit, ze lepsie. Druhe ak: Co ak by si v 99 v Silverstone ubllizil viac (tak ako mnohi ini pred nim) nez “len” zlomenou nohou a uz by dalsie tituly neziskal? Bol by bez dalsich, rekordnych 5 tifosi titulov tak oslavovany, az “bozsky” vnimany, ak by mal “len” 2 a aj to kontroverzne tituly s Benettonom?
Viem ze su to velke ak, ci keby… Ale poukazuje to prave na ten faktor stastia/nestastia a ako maly detail, moze zmenit vsetko. Snad chapes, co myslim…

1. Nadviazem na tie kontroverzie az neferovosti. Nie je aj to sucast vnimania a hodnotenia pilota a nie len uspech/neuspech? Pre mnohych bol aj neferovy bezohladny jazdec a takym nevedia uznat GOAT, hoci pre mnohych inych je nim dodnes… Tituly po 2000 boli viacmenej malina, jasna dominancia, jednotka v time, naj rozpocet, neobmedzene testovanie na ich tratiach, pneu od Bridgestone site na mieru - dnes je len cast z toho nemyslitelna… Bol by taky uspesny aj bez toho? Len s talentom, ale srovnakymi/podobnymi podmienkami?

2. Tu nadviazem na zaver druheho bodu. Take podmienky, navyse rovnake s kolegom, mal 3 sezony v Mercedese. Vsetky 3 prehral s Rosbergom aj na body, aj na kvalifikacie a to dovtedy (vlastne pre viacerych ani po 2016) Nico nebol vnimany ako absolutna sp1cka… Co to znamena? Stratil talent, tak moc za par rokov zostarol? Alebo mu primarne skor nesadla nova era, oproti tej, v ktorej sa mu tak darilo a uz nemal okolo seba vsetko postavene?

No a kuzelne je, ze vobec nie je potrebne na tie otazky odpovedat. O to teraz ani nejde.
Len su to relevantne otazky/faktory a zamyslanie sa, ktore v rozlicnej miere podla preferencii divaka urcuju jeho vnimanie a aj preto sa rebricky lisia.
A ako vidiet, problem je pomaly zaradit “objektivne” jedneho vyznamneho pilota, nie to ze desiatky z uplne odlisnych dob.

Ale tu snahu chapem, nekritizujem, je to zabavka na prijemnu diskusiu, ale urcite nie na hadky a bitie sa do prs, kto ma “pravdivy” rebricek :smiley: Aspon tak to vnimam ja :slight_smile:

3 Likes

Měla být povinná myslím 2020 a odsunuli to na 2030…:smile:

1 Like

Bacha na to, za par dni mozna budete na jedny lodi tak byste se meli snazit o kamaradstvi, VER pujde do Astonu za Neweyem.

Proč by Max chodil za Neweym, když má na to vyhrát i s Haasem? Jos tu cpe Maxe všude možně i nemožně, jen protože od Kanady nevyhrál :confused:

Na to jsem zapomnel, promin.

To by bol Honza bez maturity. Ten je rád, že zvládol češtinu a na angličtine musel tatko použiť peňaženku, aby tie jeho crying post odpovede uznali.

Ak by sme sa na to pozreli štatisticky, tak TOP5 je absolútne jasná. Fakty sú fakty.

Ale aj napriek tomu si každý individuálny fanúšik F1 aj tak vytvorí svoj vlastný zoznam. Môže vychadzať zo sympatií, konkrétnych výsledkov, jazdeckého štýlu, doby v ktorej sa pretekalo atď. Presne kvôli tomu je v Maxovej TOP5 aj Alonso a je to absolútne v poriadku.

Môj zoznam by vyzeral takto:
Schumacher
Senna
Verstappen
Prost
Fangio

Je tento zoznam fantologicky pravdivý? Nie je. Bude vyhovovať každému? Určite nie. Vyhovuje mne? Samozrejme. Potrebujem sa kvôli nemu hádať a prezentovať ho ako ten najlepší? To ani náhodou. Proste 100 ľudí, 100 chuti :smiley:

5 Likes