Verstappen: Alonso patrí do najlepšej päťky histórie, mohol mať aj osem titulov | Magazín F1 - F1online.sk

odstran zo svojho zivota televizor a bude ti lepsie :+1:

mozem len potvrdit

Televizor mám, ale televizní programy nikoliv :grinning:.

1 Like

Ja s Tebou napr. v tejto téme dosť nesúhlasím, práveže sa to podľa mňa celkom dobre porovnávať dá (s istou mierou neistoty) - aj som tu to pred 3 rokmi rozoberal, že asi ako.

Ale na zase na druhej strane si argumenty proti a relatívnosť tých porovnávaní rozpísal tak dobre a s citom, že je to veľmi hodnotný príspevok, takže určite žiadne sorry, za mňa máš like a evidentne nie som zďaleka sám. :slight_smile:

1 Like

Mimochodem, přečetl jsem si tu zdejší parádní diskuzi a jen tak pro zajímavost jsem to dal přečíst přítelkyni…

Chcete vědět, co řekla?

Aby jsi už vynesl ten koš? :smile:

Že se raději dá na holky? :grin:

Ted nas jeste ceka Prague Pride s priteplenymi kreteny, kteri se povazuji za normalni.

1 Like

Keby mala chromozom Y alebo bola trans, tak moze ist slobodne do Disneylandu a nic sa nestane. :confused:

Chysta sa tam aj Hogr chodit po styroch s nahubkom a stekat na beznych ludi?

verim, ze sa tam uvidime :smiley:

Doufal jsem, že budete zvídavější :thinking:

Tak premarnena sanca usporiadat jedny z najlepsich hier. Najlepsie finale 100ky od cias Bolta, Duplantis, Kelly Hodgkinson, plavecke rekordy, atd atd.

Ale cancel culture a progresivni extremisti to takto zabiju uz uvodnym ceremonialom a potom porkacuju zvratenostami ako boxerky s chromozomom Y a testakom na urovni chlapa, ktore biju zeny a povazuje sa to za uspech. :face_vomiting:

mne ide skor o celkovu tu hru na pompeznost, snoop dogg, atd, jak z filmu Idiocracy uplne

ked som ale vcera videl stream Adina Rossa, kde bol Trump, a pri prichode mu hralo Many Men od 50 Centa, povedal som si, ze som uz videl vsetko, a uz pri takych veciach uplne vypinam a sledujem to ako cisty bizar :smiley:

2 Likes

Az teraz som si precital druhu vetu:

Tu uz vsak neviem na co narazas. :smiley:

Tohle je pro mě velké zklamání.
Možná kdybych vypsal nějakou odměnu…

Teď už to ale stejně přišlo o celý vtipný potenciál.

Tak zase jindy.

Nedivil bych se kdyby to tady melo svy fanousky :slight_smile: minimalne jsem presvedcenej o dvou lidech :wink:

No a Red Bullaci povinne :slight_smile: mozna prijde i modry skritek z Francie.

ze si homofob uz vieme :smiley:

1 Like

Nevim, ale chytli typka co masturboval na ulici u ranni kavy s cigarem ruce, nevis kdo by to mohl byt?

Beries Honzu na voditku? :smiley:

Tyler Durden ​