odstran zo svojho zivota televizor a bude ti lepsie
mozem len potvrdit
odstran zo svojho zivota televizor a bude ti lepsie
mozem len potvrdit
Televizor mám, ale televizní programy nikoliv .
Ja s Tebou napr. v tejto téme dosť nesúhlasím, práveže sa to podľa mňa celkom dobre porovnávať dá (s istou mierou neistoty) - aj som tu to pred 3 rokmi rozoberal, že asi ako.
Ale na zase na druhej strane si argumenty proti a relatívnosť tých porovnávaní rozpísal tak dobre a s citom, že je to veľmi hodnotný príspevok, takže určite žiadne sorry, za mňa máš like a evidentne nie som zďaleka sám.
Mimochodem, přečetl jsem si tu zdejší parádní diskuzi a jen tak pro zajímavost jsem to dal přečíst přítelkyni…
Chcete vědět, co řekla?
Aby jsi už vynesl ten koš?
Že se raději dá na holky?
Ted nas jeste ceka Prague Pride s priteplenymi kreteny, kteri se povazuji za normalni.
Keby mala chromozom Y alebo bola trans, tak moze ist slobodne do Disneylandu a nic sa nestane.
Chysta sa tam aj Hogr chodit po styroch s nahubkom a stekat na beznych ludi?
verim, ze sa tam uvidime
Doufal jsem, že budete zvídavější
Tak premarnena sanca usporiadat jedny z najlepsich hier. Najlepsie finale 100ky od cias Bolta, Duplantis, Kelly Hodgkinson, plavecke rekordy, atd atd.
Ale cancel culture a progresivni extremisti to takto zabiju uz uvodnym ceremonialom a potom porkacuju zvratenostami ako boxerky s chromozomom Y a testakom na urovni chlapa, ktore biju zeny a povazuje sa to za uspech.
mne ide skor o celkovu tu hru na pompeznost, snoop dogg, atd, jak z filmu Idiocracy uplne
ked som ale vcera videl stream Adina Rossa, kde bol Trump, a pri prichode mu hralo Many Men od 50 Centa, povedal som si, ze som uz videl vsetko, a uz pri takych veciach uplne vypinam a sledujem to ako cisty bizar
Az teraz som si precital druhu vetu:
Tu uz vsak neviem na co narazas.
Tohle je pro mě velké zklamání.
Možná kdybych vypsal nějakou odměnu…
Teď už to ale stejně přišlo o celý vtipný potenciál.
Tak zase jindy.
Nedivil bych se kdyby to tady melo svy fanousky minimalne jsem presvedcenej o dvou lidech
No a Red Bullaci povinne mozna prijde i modry skritek z Francie.
ze si homofob uz vieme
Nevim, ale chytli typka co masturboval na ulici u ranni kavy s cigarem ruce, nevis kdo by to mohl byt?
Beries Honzu na voditku?
Tyler Durden