Verstappen: Alonso patrí do najlepšej päťky histórie, mohol mať aj osem titulov | Magazín F1 - F1online.sk

Jako říkal jsem si, že by to byl trochu extrém kdyby jsi všechno rozklikával. :sweat_smile:

Puff mě povýšil na Švýcarsko, takže musím držet neutrální status a rejpat do všech. :stuck_out_tongue:

4 Likes

Ajaaaj, aka vyhovorecka. Kazdy si to tu pamata ten slavny Hogrov mental breakdown a teatralny permanentny odchod, po ktorom si na neho nikto ani nespomenul, co on necakal, a tak za 6 dni doliezol naspat ako zbity pes. :joy:

Hraje obět, aby to tu pak následně šel hned rozvracet, pak si napsal, že je to majitel rovnováhy, dostal další záchvat na odchod a takhle pořád dokolečka. To přehlédnout opravdu nejde. :sweat_smile:

1 Like

Je to tak, Jos už tu má záchvaty permanentně, ten už je zralej na kazajku :grinning:

1 Like

Na matfyze humor ani sarkazmus neucia, ja viem

Tak co můžeš chtít Zápasník, Hokejista a Data Analytik v jednom. :sweat_smile:

Další co utekl od Chocholouška :grinning:

1 Like

1 Like

Tak si ta predstavujem :smile:

1 Like

Jeden matfyzak, druhy ledva s maturitou a sukromkou za tatkove? Dpc to mi je dvojka. Dvaja autici a ich stroskotany tatko alzak. :joy:

2 Likes

Ty písmena o Alonsovi jsou stejně velké jako nežádoucí podmínky ve smlouvách. :grin:

1 Like

obrazek
už jsi připravenej na dřepy? :stuck_out_tongue:

Takové drby sice v posledních dobách často bývají pravdou velice často, ale zatím si moc nevyskakuj.
Na druhou stranu by bylo docela hloupé udělat v tréninku několik tisíc dřepů úplně zbytečně. :grin:

1 Like

Taková krásná a šikovná holka a tak krutě si s ní osud zahrál.

Snad se brzy vdá a zbaví se toho prokletí…

2 Likes

Co se ji stalo… :eyes:

Tolko k tomuto

1 Like

cancel culture klasika, tohtorocne Olympijske hry su na smiech co sa tyka prezentovania, a bude hur. uz ani nezapinaj internet Tripere

1 Like

Snad na to někdo přijde :wink:

Zatím jsem viděl z celého programu jenom toho modrého podivína :roll_eyes:.

Ale bude mnohem hůř.

Docela vtipná reakce od kamaráda mi přišla…

2 Likes