Jako říkal jsem si, že by to byl trochu extrém kdyby jsi všechno rozklikával.
Puff mě povýšil na Švýcarsko, takže musím držet neutrální status a rejpat do všech.
Jako říkal jsem si, že by to byl trochu extrém kdyby jsi všechno rozklikával.
Puff mě povýšil na Švýcarsko, takže musím držet neutrální status a rejpat do všech.
Ajaaaj, aka vyhovorecka. Kazdy si to tu pamata ten slavny Hogrov mental breakdown a teatralny permanentny odchod, po ktorom si na neho nikto ani nespomenul, co on necakal, a tak za 6 dni doliezol naspat ako zbity pes.
Hraje obět, aby to tu pak následně šel hned rozvracet, pak si napsal, že je to majitel rovnováhy, dostal další záchvat na odchod a takhle pořád dokolečka. To přehlédnout opravdu nejde.
Je to tak, Jos už tu má záchvaty permanentně, ten už je zralej na kazajku
Na matfyze humor ani sarkazmus neucia, ja viem
Tak co můžeš chtít Zápasník, Hokejista a Data Analytik v jednom.
Další co utekl od Chocholouška
Tak si ta predstavujem
Jeden matfyzak, druhy ledva s maturitou a sukromkou za tatkove? Dpc to mi je dvojka. Dvaja autici a ich stroskotany tatko alzak.
Ty písmena o Alonsovi jsou stejně velké jako nežádoucí podmínky ve smlouvách.
už jsi připravenej na dřepy?
Takové drby sice v posledních dobách často bývají pravdou velice často, ale zatím si moc nevyskakuj.
Na druhou stranu by bylo docela hloupé udělat v tréninku několik tisíc dřepů úplně zbytečně.
Taková krásná a šikovná holka a tak krutě si s ní osud zahrál.
Snad se brzy vdá a zbaví se toho prokletí…
Co se ji stalo…
cancel culture klasika, tohtorocne Olympijske hry su na smiech co sa tyka prezentovania, a bude hur. uz ani nezapinaj internet Tripere
Snad na to někdo přijde