pri (ne)schopnosti sucasneho konstrukterskeho timu sa moze stat, ze motor RBPT bude ta najkvalitnejsia suciastka. V kazdom pripade momentalne nevyzera, ze prave status RBPT by ich mal nejviac trapit.
Mali by sa zacat pozerat do buducnosti bez ohladu nato ci Maxa udrzia do konca 2028 alebo nie.
Je na 99.9% iste, ze MV po roku 2028 za volantom RB nebude. Stajna by sa mala zacat pozerat na 2029. Lovit prespektivny inziniersky tim, lobovat za V10, ale na com sa cez vikend dohodli. Na toto maju este rok cas, treba pockat co prinesie 2026 a potom sa rozhodnut. Momentalne to pre RB vyzera na taku trojrocnu pauzu.
Já po tobě jedu? Ty si tu začal zase kafrat ty svoje nesmysly. Pokračuješ v nich, tak se nediv, že za to dostaneš odpovídající reakci.
Co na tom bylo trapnýho? Jak ses rádoby chtěl bavit a druhej den tu do nás jedeš, protože se ti nelíbí, že někdo má jiný názor, který prostě nejsi ochotnej brát.
Znovu, to jak si interpretujes realitu neni moj problem
Ale mas pravdu, nema cenu sem nic postovat, uz asi vobec
Nvm co hogrikovi zas sadlo na nos
Nemám zájem sednout na pivo s člověkem, co nedodrží svoje slovo nebo nedrží svůj postoj ani 24h
Že by závislost se s někým hádat?
Popsal bych to jako “Tchýnin syndrom”.
Možná by se tenhle název patentovat dal.
Napřed se tu ptá na PC a pak v diskuzi lajkuje příspěvky jak je super že tam nejsme.
Internet ovšem snese jakékoliv chování.
ani ciapku nemal, oportunista…
Víceméně souhlas, rozhodně je čas myslet na tým jako takový ať už Max zůstane či ne, jak říkáš, je potřeba lovit a budovat. Z jejich motoru obavy mám, ale to se prostě příští rok uvidí. Setrvání Maxovi dávám teda trochu více než ty (rozuměj méně procent že odejde), jako 99,9% je prakticky tutovka a tak to zatím neberu. 70%, možná.
A mal by Russell na výber, keby sa Max dohodne s Totom?
Ježko ide bomby.
Opět nevím co tím myslíš. Sorry.
Odvaha takto zverejniť svoju ŠPZ, keď vidíš akí sú miestni komici psychicky labilní. Bál by som sa, že keď ťa náhodou stretnú, tak si tam nájdeš v tom lepšom prípade škrabanec. V tom horšom ťa prasiak Michal rovno vypne kopačkou na hlavu.
Jj bola chyba sa na to pytat priamo teba, ste hadi obaja
Pretoze normalni ludia si sami nemozu vymienat poznatky v diskusii len tak, podla vasej logiky je za tym vtieranie, tvoj kamos hogrik ti urcite poradi jak na to - nie raz mi pisal aky notebook mu poradim, vcera mi len tak random poslal linky na yaris gr aj ked som to po nom neziadal, resp asi si to on takto zase mylne interpretoval kedze som pred par dnami sarkasticky napisal nech mi zozenie Yaris GR xd ( lenze to je ta pravda ktoru on schvalne nevytahuje pretoze potom by tie jeho narazky na pokrytectvo isli do kopru)
Znovu opakujem ze problem ste tu vy hejteri vsetkeho uspesneho a nie ja
Mudrejsi ale vzdycky ustupi tak cus
Jo nemáš zač že jsme probrali ty kompy, už mi nepiš, díky.
Ježko ja som ti to hovoril dávno, že sú to odpadi. Zas ťa tá tvoja dobráckosť premohla a doplatil si.
Vybavis aj aby mne hogrik nepisal? Zdviha sa mi zaludok pri jeho nicku
Fakt se běž léčit ježku, podle mě máš nějakou schízu.