Tak ale pre mna ma zmysel uz len prestat twnto web navstevovat, oni sa kapacitne nevyvinu a ja sa neznizim takze vybavene ( a nemusi ma tu nikto o nicom presviedcat, niezeby to niekedy bolo prospesne)
Takze nevies ani toto vybavit, len prisluhovac
A přitom to je tak jednoduché.
Hele ja to s ,materialnima" vecma mam hozeny tak, ze to vubec nehrotim. Jestli se najde nejakej dusevni mrzak, co si svuj komplex malyho pipi, ega, inteligence a neuspesnyho zivote leci tak, ze nekomu objede auto klicem tak prosim… Mam skvely havarijko s malinkou spoluucasti. Kazdopadne se bojim, ze tahle parta hic bude presne tahle cast populace, ktera si vybiji zlost ve stinu tmy a kukly. Situsovi jsem nabizel motokary, jelikoz bydlime ve stejnym meste, ale nejak to nevyslo.
Jinak nikdo by nebyl vic prekvapenej nez ja, kdyby me Michal, Honzik a ja nevim kdo dalsi konfrontoval osobne. Zustal bych v ten moment asi nemej.
Zle sa na to pozeráš. Treba ich len ignorovať. Už ich aj tak väčšina ignoruje. Včera Honzi v live mal pokusy rýpať, ale nikto na neho nereagoval.
Keď máš chuť a čas, tak si ich tu povodíš ako kačičky a keď nie, tak ich ingoruješ, trollíš alebo jednou dobre trafenou vetou nasereš a zasmeješ sa na nich.
Každopádne tvoje príspevky by tu chýbali.
Toho sa neboj. Honzík je online hero a Michal si raz uletel s tou kopačkou do hlavy, inak je neškodný a ani veľmi nešteká. Spineless neviem, ale inteligentný asi moc nebude, keď tu je jedna ruka s Honzim.
Ale pekná Cupra. Hoci ja som skôr na Nemcov (Mercedes, BMW), tak toto tvoje je podarené, najmä zozadu je to pekné.
Vlk s medvědem se nudí a tak se začnou domlouvat:
„Hele, medvěde, zmlátíme zajíce.“
Medvěd váhá:
„No jo, ale co si na něj vymyslíme?“
Chvilku přemýšlí a pak na to vlk přijde:
„Když bude mít čepici, tak ho zmlátíme, že má čepici. A když čepici mít nebude, tak že čepici nemá.“
Jdou za zajícem a chudák zajíc nemá čepici. Ihned ho zmordují.
Po pár dnech to samé. Nudí se a chtějí zase zmlátit zajíce. Aby to bylo trochu jiné tak přemýšlí.
„A mám to!“ vykřikne vlk, „pošleme ho pro maso, a když donese hovězí, zbijeme ho za to, že donesl hovězí. Když donese kuřecí… prostě… no víš medvěde.“
Plácli si na to. Poslali zajíce pro maso. Zajíc peláší, aby mu zase něco neudělali, a když se vrací, tak už z dálky se vlk ptá:
„Tak jaký jsi donesl?“
Zajíc odpoví:
„Jedno kuřecí a jedno hovězí.“
Vlk se podívá na medvěda, medvěd na vlka, potom se podívají na zajíce a vykřiknou:
„A kde máš čepici?!“
Vidim, ze ohnostroje nezacali len v RB, ale aj tu
Skludnite hormon chalani, prehanate to zbytocne (provokujete sa navzajom) a je to zacyklene a potom vidime to iste pod kazdym druhym clankom
A to má jako sedět nějak na místní diskuzi? Nebo si budeme házet random vtipy?
Tak ježek zase nezvládl svoje pokrytecký manýry, Jos a @rAstor jsou odepsaní dlouhodobě. To je úplně jedno co napíšeš, oni přijdou kopat tak či tak. Ale ježek se musí ozvat na tebe, že si dovolíš kritiku k RBR. Však tohle snad nejvíc směšná věc (myslím taková reakce, jinak nejvíc směšný je tu multi ban Jos)
Helmutko tím myslel, že ježek je jeden velkej chodící vtip
Co se stalo Ježkovi? Taky mu už došlo jako RB úderce že jsme měli pravdu nebo o co tady vlastně jde?
Asi jo, protože já to stále nechápu nějak.
Je mi naprosto jasny, ze dal jak pres internet se to neposune. Kazdopadne budme radi. Kdo by sel sedet dobrovolne za dvojnasobku…
Za cupru ti dekuju. Ono svym zpusobem je to taky nemec. Koupil to VW a akorat to vyrabi ve Spanelsku. Kazdopadne to ma dily z rs3/s3/gti/r golfa. Vlastne je to zaklad MQB klasicky a jen si seat odladil komponenty dodany VW group. Testoval jsem A45s, ktery jsem byl rozhodlej, ze do nej pujdu. Pak jsem projel VZ od cupry v kratky verzi a to je dobrej nesmysl… V tom aute behem 5 vterin vypnes veskery asisty krom abs a muzes jet klidne dverma napred. Ma to pohaneny predni kola mimchodem…
Takze pak byl vyber jasnej, jelikoz tohle bylo o 800k (32k€) levnejsi.
Zatim to zajizdim a chystam se na Mosteckej okruh. V formentoru narkmenym na 400 koni jsem to zajel za 1:52 akorat mel obuty PS od michellinu. Tady jsou nejaky bridgestony z vyroby.
Btw: Ten zadek je to nejhezci asi. Dost dlouho jsem mel problem s predkem, kterej vypada jako Cinan. Auto jsem schvalne v garazi parkoval cumakem od prichodu, abych se na to nemusel koukat. Ted uz jsem si na to zvykl a asi se mi to libi.
Jezecku ty dnes ale jedes dobry bomby. Pondelky nejsou zle, vsak?!
Aspon si najdi svoje gify.