Odchod lidí, upadající atmosféra, zhoršující se výkonnost, na základě toho co se tam dělo předpovídali jsme to Kde to skončí těžko říci, protože jaké správné kroky to od nich mají napravit? Nové motory tam tu naději rozhodně moc nedávají, spíše naopak, a schopnost čelit tomu klesajícímu trendu asi také ne. Takovéto vystoupení na veřejnosti Maxovi strany příliš nepomůže, teď si počítám přihřeje polívčičku ještě Jos a média. Fakt je že takový výkon co Max tenhle závodní víkend na RedBullu předvedl mu stačit nebude, třeba to byl ale tenhle víkend spíše extrém a nesedlo tam více parametrů, já si nemyslím že by teď už nestačil ani na ten Mercedes a Ferrari. Více makat. No a jestli chce pryč, tak ať jde no. Násilím ho tam nikdo držet nebude. I když možná ta zloba na Marka je spojená s tou jejich záhadnou výstupní klauzulí a Helmutovi se teď odstoupit možná nechce?
Na forum chodi ti, kteri fandi svym favoritum a nebo pak ti, kteri si snazi vykompenzovat vlastni osobni neuspech tim, ze se tesi z neuspechu svych antifavoritu .
Tak ci onak si preji, aby se to v RB nejak na tuto sezonu zastabilizovalo, protoze by byla skoda prijit o tym v boji o top pozice … uz kvuli zabave.
Podobné to bylo i v Lotusu po úmrtí Colina.
Zásadní rozdíl mezi Lotusem a RB je v tom, že RB nedostatkem financí netrpí.
Kluci ti vysvětlí, že to mysleli jinak.
Já ti to vysvětlím. Na podzim 2023 přišly zprávy, že v RBR jsou mocenské boje, které můžou vést k odchodu lidí z týmu. Já a několik dalších uživatelů to tu sdílelo. Jenže na to přišla anti úderka se shazováním, že je to vymyšlený bulvár, že každý, kdy má alespoň dvouciferné IQ to rozpozná, a potom opakovaně přišlo “to je ten rozpadající se tým?”. Když odešel Newey, tak se to zase shazovalo na něco jinýho. Jinak anti úderka společně s rebou pokračovala ve shazování a trollování těch uživatelů. No a kam jsme se dostali? Ta stejná úderka tu zase vyprskává, že je někdo jiný hater atd.
Sorry not sorry Dejve, ale i ty ses podílal na takovým chování, a tohle není nic jinýho, než toxická schizofrenie
Podle mě se teda s kolegou bavíme o trochu něčem jiném, o vašem snu vidět Maxe mimo RB…oh wait, vy jste to zase stočili jinak aby jste si zase mohli do Maxe kopnout
O tom tvém příspěvku se bavit nebudu, pro mě je to uzavřené téma protože se to řeší furt dokolečka dokola doblba.
15ty článok o Redbulle kde si dopredu možem tipnúť kto bude mať najviac príspevkov a v akom duchu sa to bude niesť.
Keby išlo v Niké podať, tak po výhre musím ešte stávkovej kancelárii zaplatiť ja, lebo kurz by bol negatívny.
Kurz by byl takový, že bys za vložení tiketu i výhru musel připlácet.
Takze clanok je o tom, ze Verstappenov manazer nieco povedal Markovi a miestna sebranka si to prekrutila na to, ze to Verstappen robi zlu atmosferu. Uz ani citat nevedia Este ze mame bulvar, ktory toto zivi.
Hogr si neodpusti prilezitost sam sa poplacat po ramenach aky je Nostradamus
mercedes alebo aston. takto znie jedna otazka.
a potom druha, ze kdo bude chcet ist do stredopoloveho timu. russel to urcite nebude.
Im staci mat “verstappen” v thumbnaile a uz len tukaju do klavesnic
Zase tu vyvoláváš hádky?
Aky je tvoj denny pocet prispevkov? To musis mat v exceli podla mna nejak naplanovane, aby potom pri mesacnej vysledovke si sa mohol zase pochvalit, ze to vlastne vdaka TEBE toto forum este zije
Pricom realita je taka ze vdaka tebe forum melie z posledneho
Na to som aj minule narazal, ze mas zaujimavy uhol pohladu na svoje posobenie na tomto webe
Jj, tak jeden den pošli, jestli sis vybral dobře PC a druhej den tu kopej a vyvolávej hádky. Klasika pokrytec ježek
Kde to je pokrytecke? To ze si si mylne zase vsugeroval ze sme kamarati je tvoj boj
Neznasam takych hadov ako ty a ber to kludne ako utok je mi to fuk
Vcera cele preteky zalezeny pod kobercom ale v pondelok po zavode kedy rbr nic moc vysledok nepriniesol, tak si tu jak na koni
Kde si bol vcera ked alonso caroval?
Však jedinej had seš ty. Píšeš něco ve zprávách, a pak děláš opak v diskuzích. Jsi směšnej pokrytec, kterej si neustále se*e do huby
Co pisem v spravach? Cakal by som ze uz tu davno screenshoty postnes jak mas vo zvyku
Neviem aky problem so mnou uz tak dva roky mas ale som rad ze to je len tvoj problem
Jj, a proto mi neustále všude vypisuješ a furt se vtíráš. Však to bylo neskutečně trapný s tím PC. Si těžce pohořel na pokusu machrovat.
Jinak, kde jsem byl? Já včera diskutoval, to, že jsem nezajebal diskuzi jako tvůj internetový kamarád banánovej Jos, tak neznamená, že jsem tam nebyl
A zase sis nasr*al do huby, stojí ti to za to? Dělat si takovou ostudu furt?
Co bolo trapne sa spytat spinelessa ci som si kupil dobre pc?
Pytam sa co take som ti spravil ze po mne vkuse ides?