O hodnocení jezdce za jeho výkon během celého výkon s ohledem na jeho techniku
Takže Russell, který skončil o 1 vteřinu za Strollem, který má minimálně o třídu lepší auto ne-li aktuálně o 2 třídy…
Má 8,4 ranking a Russell tam vůbec není.
V tomto ohledu to je velmi zajímavé. To bych musel hodně fetovat, abych tohle bral jako směrodatné.
Se Strollem co nebyl zcela fit je ostda spíš pro Russella, kterého si tu vychvaloval
To jsou superodborníci kteří mluví jasně Byť ani já nejsem dokonalý a s mým desaterem to zcela nekoresponduje. Musíme se podřídit
Nepočúval si vysielačky ? Bol donútený ubrať výkon. Bol tu o tom aj článok.
Zeptám se jinak.
Je Mercedes horší, lepší nebo stejné auto jako AM?
Jelikož se v power rankingu hodnotí výkon jezdce vs technika v rukách mě udivuje, že Russell s horším vozem skončí vteřinu za daleko lepším vozem a vůbec tam není. A ten co má lepší vůz tam je.
Ked RB zlyhá motor alebo dostanú nejaký ten defekt. Alebo nejake to torpédo zostrelí RB. Tak áno možno vyhrá aj niekto iný. Ale ak sa nič nepokazí tak nie.
Všechno to museli vytáhnout jezdci
Čo rýpeš do hlasujúcich ? Potrebuješ zhustiť naladu ?
A kde máš po jednom závodu jistotu, že je AM o 1 až 2 třídy lepší auto než Mercedes? Z čeho přesně vycházíš?
To teda jo, Alonso má málo.
Kdo měl lepší auto v Bahrajnu? Aston nebo Mercedes?
Jestli Mercedes, tak je ten power ranking v naprostém pořádku.
Ale jako to hlasování, dost dobrý Je potěšující vidět souboj Ham Alo půl napůl, to kdyby někdo po minulé sezoně předpovídal tak by asi dostal velký čoud o nesvéprávnosti
Mercedes měl lepší auto a Alonso je stejně první - ano je to v pořádku.
Tak to je potom power ranking v naprostém pořádku.
Je v pořádku ale nesouhlasíš s ním?
Ještě že ses překlikl.
Pokud měl Mercedes lepší vůz jak Aston, tak s ním souhlasím.
.
.
Já jsem s ním nesouhlasil, protože jsem si mylně myslel, že měl Aston lepší auto než Mercedes.
Do Power Rankingu sa nebere v úvahu v akom voze sedí jazdec. Myslím výkonovo a pod.
Podle mě potřebuješ urychleně red bulla. Nebo hopium…