V Mercedese veria, že Džidda monopostu W14 sadne lepšie, ale nečakajú zázraky | Magazín F1 - F1online.sk

O hodnocení jezdce za jeho výkon během celého výkon s ohledem na jeho techniku

Takže Russell, který skončil o 1 vteřinu za Strollem, který má minimálně o třídu lepší auto ne-li aktuálně o 2 třídy…
Má 8,4 ranking a Russell tam vůbec není.
V tomto ohledu to je velmi zajímavé. To bych musel hodně fetovat, abych tohle bral jako směrodatné. :smiley:

Se Strollem co nebyl zcela fit je ostda spíš pro Russella, kterého si tu vychvaloval

To jsou superodborníci kteří mluví jasně :grinning: Byť ani já nejsem dokonalý a s mým desaterem to zcela nekoresponduje. Musíme se podřídit :green_heart:

1 Like

Nepočúval si vysielačky ? Bol donútený ubrať výkon. Bol tu o tom aj článok.

Zeptám se jinak.
Je Mercedes horší, lepší nebo stejné auto jako AM?

Jelikož se v power rankingu hodnotí výkon jezdce vs technika v rukách mě udivuje, že Russell s horším vozem skončí vteřinu za daleko lepším vozem a vůbec tam není. A ten co má lepší vůz tam je. :smiley: :slight_smile:

Ked RB zlyhá motor alebo dostanú nejaký ten defekt. Alebo nejake to torpédo zostrelí RB. Tak áno možno vyhrá aj niekto iný. Ale ak sa nič nepokazí tak nie. :man_shrugging:

Všechno to museli vytáhnout jezdci :man_shrugging:

Čo rýpeš do hlasujúcich ? Potrebuješ zhustiť naladu ?

A kde máš po jednom závodu jistotu, že je AM o 1 až 2 třídy lepší auto než Mercedes? Z čeho přesně vycházíš?

1 Like

To teda jo, Alonso má málo. :smiley:

Kdo měl lepší auto v Bahrajnu? Aston nebo Mercedes?
Jestli Mercedes, tak je ten power ranking v naprostém pořádku.

Ale jako to hlasování, dost dobrý :+1:Je potěšující vidět souboj Ham Alo půl napůl, to kdyby někdo po minulé sezoně předpovídal tak by asi dostal velký čoud o nesvéprávnosti :smile:

Mercedes měl lepší auto a Alonso je stejně první - ano je to v pořádku. :smiley:

Tak to je potom power ranking v naprostém pořádku.

Je v pořádku ale nesouhlasíš s ním? :smiley:

Ještě že ses překlikl. :grin:

Pokud měl Mercedes lepší vůz jak Aston, tak s ním souhlasím.
.
.
Já jsem s ním nesouhlasil, protože jsem si mylně myslel, že měl Aston lepší auto než Mercedes.

Do Power Rankingu sa nebere v úvahu v akom voze sedí jazdec. Myslím výkonovo a pod.

Podle mě potřebuješ urychleně red bulla. :smiley: Nebo hopium…