Lhat se nemá. Resp. Nalhávat si do kapsy.
Takže otázka, kdo bude v Džiddě lepší? Kdo tam dojede lépe?
- Alonso
- Hamilton
0 účastníci
Jsem nohama na zemi, nelítám na hopium, jako ty
Jenže pro Hama tam hlasují odpůrci Alonsa
Netušil jsem, že je Situs Alonsovým odpůrcem.
To by mě pořádně nasjal, že mi leze do zelí.
Napsat o týmu, který je výkonnostně na 2 místě, že bude bojovat o 6 místo je vrchol lhaní a pokrytectví. a žádný stání nohama na zemi
Já jsem chtěl znegovat Puffa
Ok, špatně formulováno: většina hlasů pro Hama jsou od odpůrců Alonsa a jeden z nich se i ozval viď
Výkonnostně druhé auto na základě závodu z Bahrajnu, kde sám tvrdíš, že ty data jsou pro Saoudskou Arábii k ničemu
Ale je pravda, že pokud předvedou průměrný výkon jako v Bahrajnu, tak by to mohlo být i okolo toho 6 místa.
Napsat po jednom závodě že jsme výkonnostně na 2 místě znamená být pod palbou kritiky že je to jen jeden závod a co to tu jako plácáme za fantasmagorie. Nezapomeň že dobře zajeté časy u Astonu jsou jen propagace
Ale zvolil jsi správně. Přesný pohled na realitu se hodně cení.
Když už Tě mám na drátě, prozradíš mi jak to děláš, aby hlasování ukazovalo kteří voliči hlasovali a jak? Předem děkuji.
Tak jestli 3 místa budou průměrné výkony, tak v tom případě očekáváě, že AM bude porážet rychlejší RB, tak nevím, kdo si lže do kapsy
Musíš zaškrtnout políčko “zobrazit kdo hlasoval”
… to najdeš v dalším ozubeném kolečku co by nastavení daného hlasování. Nejprve dej normálně vytvořit hlasování, tam najdi ozubené kolečko vpravo dole a máš tam další možnosti nastavení.
Očekával jsem víc od AM. To je pravda.
Díky moc. Až někdy budu hlasování vytvářet, tak si s hledáním dám práci.
Chápu, sleduješ F1 teprve druhý rok, tak ještě nevíš, jak ty věci fungují
Nevím proč… Když to je vlastně úplně o ničem.
poweranking vyrabaju ludia na hopiu.