V Mercedese veria, že Džidda monopostu W14 sadne lepšie, ale nečakajú zázraky | Magazín F1 - F1online.sk

Takže Hogr mi zase lhal? Dobře 5-0

Our five-judge panel assess each driver after every Grand Prix and score them out of 10 according to their performance across the weekend – taking machinery out of the equation

1 Like

Já myslel, že to vypočítává nějaký počítač… výkon auta vs dosažený výkon v autě…
A ono to je 5 strejdů, kteří to dělají na pocit. :smiley:

@spineIesssheep co říkáš na ty spekulace spojení Aston Martin a Hondy? Popravdě myslím že by to mohla být cool :thinking: :sweat_smile:

Já doufám, že se tak stane co nejdříve. :slight_smile:
A když se tak stane, tak pořád budete fandit Astonu? :smiley:

No jako logicky z minulosti mě to trošku děsí, ale mít dvorního dodavatele motorů a nebýt zavislej v podstatě na konkurenci zní samozřejmě dobře.

Nn takže jsem měl zase pravdu

Přesně… akorát, že skoro vůbec. :smiley:

Ale ty máš rovnici: rychlejší auto - musí být před ostatními. Ale tam máš dalších x faktorů jako spolehlivost, strategie, kolize nebo podobně od ostatních, výjezdy SC a kondice pilota, ale říkám, když sleduješ F1 druhej rok :stuck_out_tongue_winking_eye:

Aha, takže Ham je 10, protože porazil výrazně svého týmového kolegu a jinak nic neukázal? i ty jeden manipulátore :stuck_out_tongue_winking_eye:

Stačí napsat: “Ano, spletl jsem se.”
A já bych napsal: “Chápu to, já se taky občas pletu. Jsme jenom lidi. Ten gol mažu a místo 5:0 to je 4:0.”

Stačí se tomu postavit čelem.

Nn, ty si furt přičítáš něco, co jsme řekli, že jsem měl pravdu. Ale furt ten power ranking nedává smysl, podle toho co píšeš :slightly_smiling_face:

Ale jestli tě to uklidní, tak až doložíš, že se hodnotí pilot bez ohledu na techniku, tak se omluvím :slightly_smiling_face:

How it works

• Our five-judge panel assess each driver after every Grand Prix and score them out of 10 according to their performance across the weekend – taking machinery out of the equation

Myslím, že vím jakou podmínku by si dali kluci šikmoocí.

Mít ve voze Samuraje.
image

1 Like

Pššt. Na to se tak trochu zapomíná. Vedle mi za tohle připomenutí nedávno 2x smázli zcela legální příspěvek.

To je jasný, že tam Alonso musí zůstat až do 50!

Ok, omlouvám se, myslel jsem, že v 2023 se počítaj už i výkonnosti vozů :slightly_smiling_face: