Úvodné preteky F1 nepremeškáte. Markíza bude štart sezóny vysielať na Voyo | Magazín F1 - F1online.sk

Jaj tak. Tak tym padom je to 3e na mesiac. V priemere su cca dva preteky, to je 1,50e za pretek. To mi fakt nestoji za to hladat streamy, ktore sekaju, vyskakuje tam milion reklam a su v kvalite ako pred 20 rokmi. :slight_smile:

Presne tak. Otazka je ale ci to voyo bude mat vsetky preteky

Malo by mat pokym sa Nova nedohodne s dalsimi providermi. A niekde som cital, ze Voyo da vediet 30 dni dopredu predtym, nez F1 vyradi zo svojej ponuky, takze minimalne 3 VC by tam mali byt (ale neviem kde to pisali, takze to neber zavazne). :slight_smile:

1 Like

Prave pre toto si dnesna generacia nic a nikoho nevazi, len vlastny mobil.
Si na omyle,nemusim sa s tym naucit zit. Ja to mozem ingnorovat, podobne ako vsetky hluposti dnesne doby na cele so socialnymi a mozgy vymyvajucimi sietami.:grinning:
Nemam problem s modernou technikou, tu bezne vyuzivam. A viem nou opravovat stare zariadenia, vytvarat nove a navrhovat 3D objekty. Nepotrebujem nou ale zdielat,co prave robim pocas svojho volneho casu a kedy ukladam kabel na zachode. :sunglasses:

To je podľa mňa neférová generalizácia mladých. A tiež samotných SS. Sú ako oheň - ak s ním nevieš narábať, popáli ťa. Ak ho ovládneš, môžeš z toho slušne vyťažiť.

Ano cez wifi som to skusal… TV mam smart, ten chmecast som uz mal doma za 25e a nefungoval. vobec mi mobil nevedel cez wifi najst to zariadenie… raz sa mi to nejako sparovalo, aj to mi isli iba fotky prehravat z mobilu… videa, internet nezrkadlilo… tv mam Panasonic LCD

lenze to zdielanie je rovnako nelegalne ako to pozerat cez free stream
ked uz robim nelegalnu vec nech je to aspon zadarmo, mam z toho potom lepsi pocit :slight_smile:

ked si precitas podmienky tak vsetky tie zdielania mozes legalne robit len vramci jednej domacnosti

tie streamy najdem rychlejsie ako sa zaregistrujem na voyo
jednym dotazom na google som nasiel stream skysport f1 v hd kvalite, ziadne sekanie, ziadne reklamy, kedze pouzivam ublock, len jedno otravne upozornenie, ze bol detekovany blokovac reklam, ktore som zrusil blokovacom reklam za 2s :slight_smile:

Opytam sa ta na to po prvom preteku, ze ake to bolo, ci si mal cely pretek bez seknutia FHD kvalitu. Lebo na totalsportek som fungoval asi 3-4 roky ked som bol niekde mimo domov a len kym spustis video, tak ctrl+w minimalne trikrat a nestalo sa mi ani raz, ze by som nejaky pretek pozrel od zaciatku studia az do konca prenosu na jednom streame bez vypadku. :slight_smile:

Za tie 3 eura na osobu na Voyo mi to nestoji. Ale ak to niekomu vyhovuje a tie 3e mu pomozu, tak urcite lepsie stream ako nic. :slight_smile:

ja som tak fungoval asi 2-3 roky ked to preslo z markizy na sport 1 a nemal som problem a tom som mal stream sport 1/2, pri skysport je este lahsie najst kvalitny stream s fullhd

Sorry ale nie som študent a príde mi divné neplatiť si za niečo čo využívam. Radšej si prestriedam Netflix s Disney aby to bolo za menej.

1 Like

Teraz narazas na Kodi alebo na co? A neviem co s tym ma to, ci si alebo nie si student. :slight_smile:

Nemyslím si, že je problém v penězích.
Podle mě se fandové F1 odmítají přijmout diktátorské a povýšenecké podmínky kterými se nás snaží Nova vydírat aniž by vzala v úvahu, že máme i jiné možnosti, než pokorně ohnout hřbet.

1 Like

A prechod F1 na sport 1 a sport 2 bol zadarmo? Mna stal 12e mesacne😃

Narážam na kodi, keď už chcem pozerávať Netflix tak si ho zaplatím normálne a že by som to obchádzanie cez kodi chápal možno u študentov čo obracajú každú korunu. Čo vadí mne že programi sa čoraz viac špecializujú a človek si ich musí priplácať viac čo bolo ešte nedávno v jednom balíku.

Netflix som si platil 3 roky, ale stacilo. Uz tam pre mna nie je toho tolko zaujimaveho (vsetko co bolo natocene a chcel som vidiet, tak som si pozrel) a zas nebudem kvoli jednemu serialu za pol roka platit Netflix, kvoli inemu raz za rok platit HBO, kvoli dalsiemu Disney, Apple, Sky a neviem co este. :smiley:

Keby to pozeram dennodenne, tak ok, ale mesacne vyhodit za subscriptions nejakych 50e za to, ze si pozriem dokopy 3-4 serialy rocne a spolu 9-10 mesiacov to ani nevyuzivam mi pride zbytocne. Nie je to o tom, ze by mi tie peniaze chybali, rovnako ako pri ludoch, ktori si z principu kvoli F1 nebudu separatne platit Skylink 16e mesacne. :slight_smile:

Netflix je hlavne lihen woke sr*cek. I kdyz to jsou vsechny tyhle streamovaci veci :smiley:

1 Like

Tiež tam nemám čo pozerať denno denne preto si to striedam, tri mesiace Netflix potom dva Disney a tak. Najhoršie je to hladamie v tej ponuke ale keď sa zadarý na Disney som našiel jeden z najlepších seriálov čo som videl.

A mne sa toto prave nechce, preto mam Kodi. :smiley: Keby bola nejaka jednotna platforma, kde si vies prepinat medzi subscriptions na viacerych platformach, pripadne platit len za dni, ktore vyuzivas danu platformu, tak s tym nemam problem.

Mozes dat tip na ten serial, aktualne nemam co pozerat. :slight_smile:

Je to 8 dielny setiál, podľa skutočnosti po našom sa to volá Absťák.

2 Likes