Úvodné preteky F1 nepremeškáte. Markíza bude štart sezóny vysielať na Voyo | Magazín F1 - F1online.sk

Vďaka, keď bude čas tak pozriem. Minisérie mám najradšej. :slight_smile:

Já přece nechci F1 zadarmo. Stejně jak Sport1 a 2, tak nemám problém si připlatit třeba za Nova 10-20, 30 a klidně i padesát, ale nemíním měnit operátora za jiného s horší kvalitou.
V případě Novy se nejedná o peníze, ale o celkový přístup k zákazníkovi.

Já na o2 neměl Sport1,2. Může za to Sport1 a jejich přístup?
Nebo operátor, který to nekoupil? :thinking:

1 Like

Taky nesnáším O2. V létě by u nás měli vybudovat optiku od Vodafone a já se na to tak těším, už aby to bylo :smiley: Konečně skutečná konkurence internetu abych si mohl vybrat a když budu chtít poslat někoho z nich za přístup do háje tak prostě pošlu!

2 Likes

Na lepší si člověk zvykne okamžitě. Před 51 léty jsem byl taky nesmírně potěšen, že Francouzi poskytli ČT vysílací práva na Formuli 1 zadarmo.

Půl století je fuč a Nova nechce práva poskytnout ani za peníze.

U Nás O2 optiku nemá. A jak se zdá se svou povýšeneckou pýchou ani mít nebude.

A Skylink je má v naturáliích jo? :slight_smile: :smiley:

Podívej, operátora měnit nebudu ani náhodou.
Zatím trpělivě čekám že Nova ustoupí ze svých požadavků a o své práva se podělí s jinými operátory, aby F1 byla dostupná širokým masám.
Před sebou mám nachystaný papírek jak si přikoupit další program, ale zatím je zbytečný.
A je mi fuk, že když si program s F1 přikoupím teď, tak budu muset zaplatit celý měsíc. F1 mám prostě rád a jsem ochoten podstoupit i nemalou oběť, jenže Nova se stále cuká a dál si hraje na pány tvorstva.

Storno 15151515

Potom daj vedieť čo na to hovoríš :+1:

1 Like