Úvodné preteky F1 nepremeškáte. Markíza bude štart sezóny vysielať na Voyo | Magazín F1 - F1online.sk

Nová sezóna Formuly 1 sa nezadržateľne blíži a fanúšikovia netrpezlivo očakávajú správy od svojich operátorov, či do ponuky programov zaradia aj stanice Nova Sport 5 a Nova Sport 6. Obdobie neistoty sa však končí. Markíza oznámila, že Formulu bude vysielať prostredníctvom streamovacej služby Voyo.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/143468/uvodne-preteky-f1-nepremeskate-markiza-bude-start-sezony-vysielat-na-voyo

Vyborny krok Markizy. :slight_smile:

4 Likes

To ano výborný. Ale čo tá ostatná šaškáreň, ktorá nemá hlavu ani pätu :face_vomiting:
Ešteže mám F1tv

1 Like

Zatiaľ je to jedno veľké fiasko. Lebo okrem svojho korporátu CME a SkyLinku to nepredali nikomu. Problém to dlhodobo môže byť aj pre fanúšikov. Lebo ak to nepredajú budú si náklady kompenzovať častým nasadzovaním reklám.

3 Likes

No ale to je len na prvé preteky nie?

Reklám bude poriadne veľa, keďže nedostali státisíce od operátorov mimo ich siete. Tak si aspoň spravili reklamu na ďalšiu ich značku. Voyo bude teraz hit.

2 Likes

Pisu, ze v pripade zrusenia daju vediet 30 dni dopredu, takze aktualne na prve 3 preteky.

no toto je skor blamaz novy
musia byt na tom s rokovaniami s operatormi fakt mizerne a tie ich podmienky su asi riadne prestrelene ked pristupili k tejto moznosti
ved povodne to na voyo nechceli davat a navyse to na voyo davaju vramci bezneho predplatneho

2 Likes

Neviem vobec ani odhadnut ake sumy pytaju od operatorov, ale ak vdaka tomuto ziskaju na Voyo co i len 10k predplatitelov mesacne, tak to nie je az take zle. :slight_smile:

Ja mám Voyo štart. Tak snáď to pôjde aj cez to, aby som nemusel zadávať nejaký nový účet len na tento účel.

10tisic po 6 euro mesacne nieje velke terno, oni od operatorov pytali stovky tisic rocne od kazdeho a to aj od malych, pri tych velkych to museli byt este vacsie sumy

a ked sa dohodnu s operatormi tak kolko ludi ostane si platit aj voyo?
toto je z ich strany zufaly krok, lebo operatori na ich podmienky pristupit nechcu, kedze okrem skylinku nikto tie stanice nezaradil a aj skylink zaradil len novu5

Hmm, zaujímavé že na to majú právo, za mňa dobrá vec.

(hoci ja budem ďalej používať môjho providera racingforme)

na voyo start to asi fungovat nebude

"Výnimkou je športový a prémiový Voyo obsah ako aj živé vysielanie televíznych staníc. Tento obsah nie je v službe Voyo štart k dispozícii. "

Aha. Tak počkám do budúceho týždňa ako sa to vykryštalizuje.

vykaslat sa vam na cele voyo… v nedelu je posledny den akcie na f1tv, takze cas sa vam krati…
ak to nebude v telekome za prijatelnu cenu, mate o dalsieho divaka menej… (a urcite nebudem jediny)

a popravde uz neverim tomu ze to bude … a ani ze neskor to bude za prijatelnu cenu…

1 Like

tato komedia ma celkom zacina bavit. evidentne to nikomu na slovensku okrem skylinku nepredali a tak to lepia markizou / voyo (rovnaky vlastnik ako nova). a je to len slaba naplast, pretoze to je iba docasny stav a co bude o mesiac dva, zas nikto nevie.

teraz zas ludia prskaju, ze si kupili f1tv, ale zaroven uz maju voyo a netusili, ze to tam bude alebo si proaktivne vyriesili skylink a keby vedeli, ze to bude na voyo, tak si radsej kupia to.

keby to chcel niekto naplanovat a znechutit ludom viac, lepsie by to nevymyslel. potom sa budu cudovat, ze ludia hladaju streamy, pozeraju to na madaroch, rakusakoch a podobne.

prave fanusikovia f1 myslim nemaju problem si za svoj oblubeny sport zaplatit, ale takto par dni pred prvym zavodom vlastne nevedia, co kde a ako… smutne.

1 Like

Ja budem pozerat zadarmo na tv stream ,takto pozeram aj testy a nemusim nic platit

Ale ma pekne je a bu.
Mam viazany orange. Rozmyslam ci zobrat na rok F1TV za tych 51 eurokorun. Terazky ze voyo. Ale ak orange nekupi prava a voyo to vypne, tak mi ostane len f1tv, ale uz za 60 evri…
A otazne je, ako by to orange zaradil do ponuky (ak vobec). Podla mna ako extra balik za 8-10 e/mesiac.

link pls?

(Post must be at least 15 characters)

Slovenský Telekom má za minulý rok 350,1 mil. EUR zisk (EBITDA), tak by mohol pustiť nejakú korunu za F1. No veď uvidíme, ako ten slepý povedal.