Úvodné preteky F1 nepremeškáte. Markíza bude štart sezóny vysielať na Voyo | Magazín F1 - F1online.sk

Mam predplatene F1tv, televizie nech sa idu bodnut, kto ma furt pozerat tie de.mentne reklamy.

1 Like

Mám za to, že ak sa všetci dotknutí a naštvaní tento rok otočíme Nove chrbtom, tak budeme mať veľmi rýchlo omnoho lepšie podmienky, dostupnosť aj ceny

1 Like

Tak toto je paráda :smiley:… 2 tyzdne dozadu som vysvetloval mamine nech si zrusi Voyo ze ho kvoli tym serialom nepotrebuje a teraz totok :smiley: vyborny krok mozem znizovat Skylinkovy balik a sledovat cez Voyo :ok_hand:

Totalsportek F1 tam si to nájdeš. Ale tu Zorko bol tento týždeň nešťastný, že “horšie ako za socializmu”. A pritom vie, že sú možnosti všeho druhu.

A mamina moze pozerat survivor v predstihu, win-win. :sweat_smile:

1 Like

Kedysi ked som nebol doma a nemal moznost niektore preteky sledovat v TV, tak som tiez vyuzival totalsportek. Cloveka to casom ale omrzi, lebo kym sa k tomu preklikas, tak ti vyskoci milion reklam, obcas ti ten stream sekne a musis skusat dalsie a hladat ten, ktory ide a ta kvalita tiez je podla nalady. Za tych 6e mesacne (Voyo) to nestoji, navyse ked nie su preteky, tak sa ten mesiac da zrusit. Uz ked to bude cez Skylink, tak je to na zvazenie pre niekoho davat navyse 16e mesacne len na F1, ked pritom platia este aj svojho providera.

2 Likes

Je to tak. Neobmedzené možnosti od bezplatných (asi nelegálnych) nanič až po platené bezchybné kvalitné. Jediný problém čo máme je vybrať si zo všetkých tých služieb, ktorá sa nám páči najviac.

1 Like

Ako to vidite stym voyo? Bude to na celu sezonu ci len prvy pretek?

Voyo vies kedykolvek zrusit, najneskor 30dni vopred daju vediet ze F1 nebude na Voyo dalej dostupna takze pohoda, v takto nabitom kalendary 6e mesacne niekedy vyjde aj na 3 preteky

1 Like

Aha diky. A ako to funfuje? Cez appku a ides klasika hej?

5 roznych zariadeni mozes mat dokopy a sucasne mozu Voyovat 2, presne take iste ako pri internetovom Skylink tv, jo aplikacia alebo web voyo

2 Likes

Beží to aj na AndroidTV. Rovnako aj F1TV.

2 Likes

Aj na Samsung? :joy: ten ma tizen

Je a be ma este aj F1 TV. Neexistuje aby som to rozbehal na LG TV. Neni apka a web browser to nepodporuje. Na s rat.

Ide :slight_smile:

Ani na TCL Android TV to nebezi, “your device is not compatible”. Tak pozeram cez NB napojeny cez HDMI na TV :smiley:

1 Like

Vyborne. Aspon dake dobre spravy. Pred kualifikaciou to predplatim :thinking:

1 Like

Mám 2x Android, Thompson a Xiaomi, obe idú. Asi závisí od modelového roku. Niekedy tam dávajú procesory, ktoré neutiahnu ani hriankovač.

A pustit si to na mobile a zdielat obrazovku na TV?