Úvodné preteky F1 nepremeškáte. Markíza bude štart sezóny vysielať na Voyo | Magazín F1 - F1online.sk

To ide. Vyskúšané na všetkých platformách. Ešte aj Magiobox od Telekomu to vie streamovat do TV.

Nvm jak androidy ale cez iphone to ide cez to zrkadlenie

1 Like

Casto zrkadlim JuTub a fici to pekne(Android) … Len mozu byt rozdielne verzie TV aj androidov… No je to dost neprakticke ze v dnesnej dobe si clovek nevie jednoducho pustit F1 tv priamo cez televizor… Bod pre Voyo :smiley:

Uprimne? Odkedy mi macka dala labkou pecku do telky tak mi nejde a zistil som ze to nepozrebujem kedze pocitac mi poskytne co potrebujem :grinning:

Pokiaľ sa nachádzate počas skúšobného obdobia na území Slovenskej republiky, máte k dispozícii podobný obsah ako s plným predplatným služby Voyo (filmy, seriály, relácie).

Výnimkou je športová sekcia (vrátane Niké ligy), tituly Voyo Originál, Voyo Špeciál, Voyo Film a živé vysielanie staníc Markíza, Doma, Dajto, Krimi, Nova Sport 1, Nova Sport 2 a Nova International. Ak máte záujem sledovať aj tento obsah, je potrebné si zakúpiť plné predplatné.

Cize ak to dobre chapem, netreba si aktivovat to 7dnove skusobne obdobie, ale rovno si predplatit full… Vyuziva niekto VOYO ? Zaujimalo by ma to zrkadlenie, pretoze mne sa nepodarilo zrkadlit ani youtube… Mal som aj ten adapter co sa zapoji dozadu do TV s bluetooth a sparuje s telefonom, ani to mi nefungovalo… mam Samsung Galaxy M21

Však kolik stojí na Slovensku Voyo? Max 8e?..
Tak na co ten nářek?

1 Like

6€

2 Likes

To je krásný…
Potom moc nechápu kluky výše, kteří plánují tahat kabely pomalu až od sousedů. :smiley:

3 Likes

Zrkadlíš cez wifi, nie BT. A tiež závisí od TV. Ak nie je smart, vie to aj chromecast za pár €. Zapojíš do HDMI a zrkadlíš celý svet :slight_smile:

3 Likes

Tiež nechápem, to sú 2 pivá. Mám Voyo aj F1TV a káblovku mením za Skylink (prašť ako uhoď pri našich káblovkách). V rodine sa všetko uživí :slight_smile:

2 Likes

Tiez som fical max na notebooku… Ale vek clovek nezastavi a chcel som aby nieco islo ako kŕoví tak sme si dopriali na Mikulasa prvu TV… Celkom fajn sa mi zabija cas na f1onlajn ked v pozadi mi bezi dajake neskodne safari :smiley:

// TV noviny a Sk serialy ale necham pre inu generaciu

Ak nahodou niekto planuje Skylink online TV tak odporucam ako novy zakaznik ( lepsie ceny pochopitelne)

Cennik registrovany

Cennik novy zakaznik (sledovanie f1)

Ja chápem ľudí vyššie, ak si už platíš niečo na čom pozeráš tv, plus dajme tomu Netflix, a Disney a teraz do toho ešte Voyo tak si na 30-40 eur mesačne za niečo kde ti dlhšie trvá nájsť čo si pozrieť ako pozeranie samotné. Ja som mal do teraz F1 na Digi kde som pozeral aj telku.

ty si sen vsetkych korporacii :slight_smile:
kazdy akcionar korporatu si hovori, ze kiezby vsetci boli ako ty, to by tie zisky rastli :slight_smile:

1 Like

Nejde asi úplně o ty peníze, ale třeba mě prostě otravuje, že mi někdo komplikuje život. Nechce se mi kupovat něco nového na tři měsíce a potom zase odhlašovat nebo měnit poskytovatele, když se situace může třeba za měsíc zase změnit. Asi jsem málo flexibilní, ale takhle to mám :smile: . Nicméně pořád věřím tomu, že se jenom čeká, kdo vyměkne dřív, jestli Nova nebo ostatní poskytovatelé, kterým držím palce…

6 Likes

To už je normálne v digitálnej ekonomike. Ľudia si kupujú min jednu globálnu službu ako Netflix, HBO, Disney a pod. Výhodou je, že nemáš viazanosť. Takže vypozeraný Netflix zrušíš, nahodíš Voyo na 3 mesiace, pozrieš zaujímavé veci z katalógu, zrušíš a kúpiš si HBO. Stále to bude 6-8€ mesačne a stále nový content :slight_smile:

1 Like

Ale jo, já vím, že to jde, nicméně jsem na to příliš konzervativní. Možná mě situace k operativním změnám dožene, zatím zkusím vydržet s F1TV a vyčkat dalšího vývoje situace.

No a generacia nad 50-60 je podla tohto osrana a nech sa ide hned pochovat.
Zabudas,ze my starsi nepotrebujeme sr.cky typu Netflix, Disney+, HBO a ine bezhodnotne ch.joviny a potom kazde 3 mesiace sa presuvat medzi nimi.

1 Like

Pro mě jsou počty jednoduché.
O2 doufá, že k sobě natáhne spoustu nových zákazníků kvůli motosportu.
Já doufám, že O2 těžce přestřelila a když po začátku rozjetí sezóny zjistí, že na ni potencionální zákazníci kašlou a raději si našli jiné cestičky, tak se o své práva nuceně podělí s jinými poskytovateli signálu.
Alespoň v to doufám. Proto nejspíše oželím první závod a počkám si jak se celá situace vyvrbí až Nově poteče do bot.

1 Like

V zásadě si myslím to samé, ale první závod nedám :smile: ! Ale Ty jsi proti F1TV zaujatý, tak Ti pak budeme muset napsat, jaké to bylo…

1 Like