Ale ja idem na voyo
Nejsem proti F1TV zaujatý. Spíše pohodlný s nechutí měnit něco co fungovalo skvěle.
Taky se mi příčí být vydíraný.
No to je právě způsob, jak se vydírání aspoň do určité míry vyhnout. Nakonec proto si F1TV platím už asi třetí rok, i když jsem dosud měla sport1+2. Je to jistota, moc to nestojí a nabízí ještě další zajímavé služby navíc. Ale přemlouvat Tě neubudu .
Mylím, že u F1TV taky skončím, ale zatím ještě budu kolem sebe trochu kopat.
6€ je cena za jeden obed v závodnej jedálni. Alebo za kávu a cigarety. Alebo za ponožky. Alebo za bonboniéru. 6€ zarobíš za hodinu v robote. To ti príde veľa za službu typu Voyo? Ako hovorí Puff na co ten nářek? Keby vysielali zadarmo aj to ti bude drahé. Ešte by ti mali platiť za to, že ich sleduješ. Poskytujú vysielanie a pýtajú zo to zaplatiť. Čo je na tom zle? Ber nebo nech bejt. Ak chceš pozerať, zaplať. Ak nechceš platiť, neuvidíš. Máš úplnú voľnosť. Tými rečami o zdieraní a nenažranosti sa ľudia iba oberajú o energiu. Veď to je smiešne.
To máš zrušené na 3 kliknutí.
Právěže je paráda, že se nemusíš někde upisovat na X let, můžeš to zrušit ze dne na den a zase si to aktivovat kdy chceš. To je paráda dnešní doby.
Pamatuji dříve, jak byly smlouvy na 2 roky atd.
A musel ses upsat a platit jak magor. A výpověď = pokuta.
kto vie po anglicky pripadne nemecky, taliansky, spanielsky nema problem si na 1 dotaz najst na nete link na stream a bude to mat s lepsim komentom ako od pistu a takto to moze spravit aj ten komu nevadi, ze nebude rozumiet, ale uz sa mu nechce si platit za dalsiu sluzbu
ale vacsina nepotrebuje/nechce voyo, takze neplatis za voyo, ale za f1 ku ktorej ti pribalia balast ktory nechces, ale za ktory budes platit
neberem a pozerat budem
Ale jo, vím, jak to myslíš, a určitě máš pravdu, ale pro mě je pořád televize čistě konzumní záležitost - přijdu, cvaknu, koukám, vypnu. Samotným zajištěním internetu a kabelovky jsme se jako rodina dostatečně unavili na několik let dopředu a pořád doufám, že nebudu nucena na tom nic měnit .
Možná neumím tak dobře hledat, ale dobu streamů zadarmo už mám za sebou a s F1TV to bylo nesrovnatelné, proto jsem si ji pořizovala. Je to ale už pár let, možná se teď dá najít něco lepšího.
ja som to asi 2-3 roky pozeral cez streamy ked to preslo na sport 1 a teraz sa k tomu asi vratim
tie streamy boli stabilne nebolo treba nic hladat
a kedysi davno som kvalifikacie pozeraval na polskom streame a ta polstina a tie ich niektore vyrazy fakt stali za to mozno aj teraz si skusim najst stream s polskym komentom
Polština je skvělá. Když jsem chtěl vidět zápasy s nezaujatým komentářem, tak jsem přepínal na Poláka.
Teď by to chtělo mít zpátky Kubicu a celá Nova by mi ležela u pjdele.
Mám bližšie k dôchodku ako k výške a tieto veci mi prídu úplne prirodzené. A to nechci vedieť, ako technicky zdatná je moja mama. Ty to máš takto a musíš sa s tým naučiť žiť
Online free stream staci dat do googlu ?
Ja mam magio a pozeral som okrem minuleho roku Sport 1 non stop.
M.
myslel som, ze to uz nepozeras
Ano, viem. Preto som ten moj prispevok vzapati vymazal, ked som si to vsimol, ale asi si bol rychlejsi.
Ozaj, je na voyo aj archiv tychto sportovych podujati (nie filmov a serialov)?
Ja dúfam, že sa Nova v dohľadnom čase dohodne s Telekomom a k dispozícii bude na Telekome aspoň Nova Sport 5 s F1. Dovtedy skúsim kvalifikácie a preteky pozerať cez nejaké funkčné live streamy, tak snáď z toho Puff nebude príliš rozrušený a odpustí mi to.
Pritom Netflix, Disney, HBO a podobne sa da schovat do Kodi za 2e/mesiac (viem, Kodi nie je tak user friendly, ale usetri to par eur a ked niekto nie je zavisly na serialoch, tak staci). YouTube Premium, Spotify tiez po cca 2e/mesiac v skupine. A Voyo tiez vedia zdielat viaceri (myslim, ze max 5 zariadeni).
Takze do 10e sa daju vopchat vsetky “entertainment subscriptions” ked sa tomu venuje par minut jednorazovo a nastavi sa to takto.
Samozrejme + bezna televizia a internet, ale to clovek plati aj tak.
6 zariadení ale len 2ja súčasne mozu sledovať