Tombazis sľubuje, že v Austrálii bude motorová kauza zažehnaná. FIA riešenie zatiaľ nemá | Magazín F1 - F1online.sk

O AM nebyl ani jeden výmysl.

Jo zase tady začni psát jak vše sleduješ víc než ostatní. Zatím si prokázal jen absenci sebereflexe a toho že musíš na aktuální info čekat od jiných.

2 lajkov

Jasně tady odsud z diskuze a z google poznáš porušení pravidel…ty poznaš i výkon z monitoru. Tos to dopracoval… :grin:

Sleduji dění, navíc AMuS není bulvár :slightly_smiling_face: Možná kdyby jsi neměl z Mercedesu hlavu v perdeli, taky by jsi už něco pochytil. To tvoje nic se nestane si tam strč taky, uvidíš :face_with_hand_over_mouth:

1 lajk

Dobul hezky …Bude pohoda klid. Sleduj co se děje, řeš fakta a bude vyřešeno … a hlavně koule druhých neřeš , aby jsi pak nemsel couvat a ukazovat na druhé , já nic to on je ■■■■■■■, přestože ten zmetek co začal jsi ty ! Taková klasika… styděl bych se být tebou.

Cože si psal?

Vždyť tohle je fakt už tak zbytečný Puffe

2 lajkov

Pochop že mne to je jedno, pokud je něco proti pravidlům ať to zakáží.

Pochop, že tvoje házení o zem nezmění fakt, že Mercedes má nelegální motor

2 lajkov

Jo napiš jak to sleduješ víc a pak ukaž jak nevíš která bije a čekej na info od Situse.

2 lajkov

Zakáží, toho jsme byli zastánci od samého začátku, na rozdíl od tebe. Kdyby ti to bylo jedno, tak se jich tu nezastáváš o 106 napříč své sebereflexi :face_with_hand_over_mouth:

2 lajkov

Já se zastával šedé zóny , takže lžeš. Dále bylo dle mého názoru jasné, že už to nestihnou vyřešit a zakázat. Což zatím tak je. A za třetí, nikdo neví přesně co tam Mecedes má. A za čtvrté , nebude jednoduché to změřit.

Pokud něco zakáží, tak to zakaží,. děje se to tak v F1 pořád…

1 lajk

On tvý koule neřeší, když je nemáš :smile: Nejsi Straka? :open_mouth:

2 lajkov

To si piš, ty jsi tu psal akorát hotovo, komprese povolena, prohrál jsi :smile: … a tradá :sunglasses:

2 lajkov

Já bych ti napsal co je, ale muselo by se to cenzurovat​:grinning_face:

2 lajkov

Koukám že i sklep má své dno…

To rozhodně, když jsi ho prorazil :slightly_smiling_face:

2 lajkov

Straka si kadí do vlastního hnízda jako Graham. :sweat_smile:

1 lajk

Straka kadí do vlastního hnízda, Graham do svých úst😂

1 lajk

Tuto Straku jsem nemyslel, já myslel toho Straku :face_with_hand_over_mouth:

2 lajkov

a ake je to cielene obechcani merania ktore vyuziva tepelnu roztiaznost?
snad neveris tej rozpravke o 1cm3 vaku spojenom supertenky kanalikom :slight_smile: lebo to podla fia dovolene nieje

no a teplotna roztiaznost materialov je znama a fia povoluje len urcitu cast materialov