Tombazis sľubuje, že v Austrálii bude motorová kauza zažehnaná. FIA riešenie zatiaľ nemá | Magazín F1 - F1online.sk

A proto bude mít dítě? Měl bys dostudovat více oblastí, máš mezery, ne jen v F1.:stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 lajkov

Kompresní poměr se neměří čidlem. Kdyby se měřil čidlem, tak se nedělá fyzická kontrola.
A proč to je za okolních teplot? Protože ti žádnej blázen nebude strkat ruce do rozpálenýho motoru.

Je to pseudokauza ostatních výrobců, protože udělali špatnou práci, a moc dobře to vědí. Přiživují to média, a F1 twitter hnojomet. Chytají se toho fanoušci, kteří jsou z 99% totální analfabeti.

1 lajk

Proto sem furt posíláš fake info z twitteru. Good job. :sweat_smile:

2 lajkov

No alespoň přiznáš, že ty, Graham, Ferda a Helmutko jste analfabeti, co si neumí ani vyhledat aktuální info z F1

2 lajkov

S Puffem to jde z kopce😔

2 lajkov

Počkej tady se řeší F1 , to musíš jít na emimo a ne tady řešit něčí koule …

Přesně, budou to ještě nervy a hodně bulení.

To u tebe s Puffem jde jo?:face_with_hand_over_mouth:

1 lajk

Iste - ale iba senzorom to zmerias pocas pretekov.

Tuhle metodu neznám a jsem si jist že bude nepřesná, je vůbec otazka, zda by šla použít.

Už brzy se dozvíš jak to budou měřit, či jak zakročej proti šlendriánu u Mercedesu, vydrž :slightly_smiling_face:

2 lajkov

X

Lets gooo, Puff konečně pro vás nachystal příspěvek, co to bude vystihovat

1 lajk

Mě to je uplně jedno, pokud něco porušují, ať jim to zakážou. Vím ale jedno, že ty nevíš nic.

To už je velká křeč😀

2 lajkov

Největší bojovník proti Mercedesu Binotto ti řekne: “Sice nevím jak, ale musíme to změnit.”
Binotto je motorář od 1995, tak o čem to vypovídá?

tak nějak všechno. :grin:

Tohle je od Grahama už hodně nedůstojné.

2 lajkov

Vím že to porušujou a zakážou to, ty jsi jak natvrdlej :smile:

2 lajkov

Puff, už toho nech. Bral jsem ty výmysly na AM, aby si provokoval, ale tohle už je zbytečný takhle překrucovat nebo se z tebe stává ufňukaný fanoušek ala RBR fans nebo Graham/Ferda?

1 lajk

Tak ty si začneš s koulema a teď to hazíš na mě. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: