A proto bude mít dítě? Měl bys dostudovat více oblastí, máš mezery, ne jen v F1.
Kompresní poměr se neměří čidlem. Kdyby se měřil čidlem, tak se nedělá fyzická kontrola.
A proč to je za okolních teplot? Protože ti žádnej blázen nebude strkat ruce do rozpálenýho motoru.
Je to pseudokauza ostatních výrobců, protože udělali špatnou práci, a moc dobře to vědí. Přiživují to média, a F1 twitter hnojomet. Chytají se toho fanoušci, kteří jsou z 99% totální analfabeti.
Proto sem furt posíláš fake info z twitteru. Good job. ![]()
No alespoň přiznáš, že ty, Graham, Ferda a Helmutko jste analfabeti, co si neumí ani vyhledat aktuální info z F1
S Puffem to jde z kopce😔
Počkej tady se řeší F1 , to musíš jít na emimo a ne tady řešit něčí koule …
Přesně, budou to ještě nervy a hodně bulení.
To u tebe s Puffem jde jo?![]()
Iste - ale iba senzorom to zmerias pocas pretekov.
Tuhle metodu neznám a jsem si jist že bude nepřesná, je vůbec otazka, zda by šla použít.
Už brzy se dozvíš jak to budou měřit, či jak zakročej proti šlendriánu u Mercedesu, vydrž 
X
Lets gooo, Puff konečně pro vás nachystal příspěvek, co to bude vystihovat
Mě to je uplně jedno, pokud něco porušují, ať jim to zakážou. Vím ale jedno, že ty nevíš nic.
To už je velká křeč😀
Největší bojovník proti Mercedesu Binotto ti řekne: “Sice nevím jak, ale musíme to změnit.”
Binotto je motorář od 1995, tak o čem to vypovídá?
tak nějak všechno. 
Tohle je od Grahama už hodně nedůstojné.
Vím že to porušujou a zakážou to, ty jsi jak natvrdlej 
Puff, už toho nech. Bral jsem ty výmysly na AM, aby si provokoval, ale tohle už je zbytečný takhle překrucovat nebo se z tebe stává ufňukaný fanoušek ala RBR fans nebo Graham/Ferda?
Tak ty si začneš s koulema a teď to hazíš na mě.