Tipy na tripy a dovolené

Myslím, že se někde v bibli píše něco o blažené nevědomosti. Kdo tuhle pasáž napsal byl nejspíše hodně moudrý a zkušený člověk. :grin:

Já bych poupravil moudrost mého táty.
Jakmile zjistíš že se Ti manžel-manželka v něčem podobá, ber kyj a vymlať to z něho. :joy:

Letos máme stříbrnou svatbu, tak to s námi možná tak zlé nebude :slight_smile: .

3 lajkov

Krásně si ji užijte. Vytrvalost si odměnu zaslouží.
Mi manželka vydržela o třetinu méně než myčka.

2 lajkov

Dnešní poznatek. Občas jezdím podle Waze a dnes mi navigace ukazovala, že jedu 127 km/h, ale skutečnost byla cca 70 km. Nejednalo se pouze o náhodilou anomálii, ale navigace podobně chovala celý den.

Možná jsi jel 70, ale byl jsi nebezpečnej okolí jako bys jel 127… A to Waze vidí :smile: ,

2 lajkov

Ferdo… Ten tvůj Mustang má tachometr v mílích. :smiley:

2 lajkov

Nemáš náhodou v aute zabudovaný ten transponder od FIA ako Russell na posledných pretekoch? :slightly_smiling_face:

1 lajk

To by aj celkom sedelo. Ferda išiel v skutočnosti 79 mph (ale radšej uviedol cca 70), teda 127 km/h.

2 lajkov

Možná mě Waze chtěla upozornit že se poblíž pohybuje nějaký ajťák a rovnou mi vypočítala správnou rychlost, abych ho neminul. :grin:

Alebo si si nainštaloval najnovšiu aktualizáciu Waze, aby si mal istotu, že Ti bude všetko fungovať správne. :upside_down_face:

1 lajk

Dyť ty ajťáci s Tebou měli svatou trpělivost! Nedals jim pokoj, tak teď to máš :smile: ! A to je jenom začátek :smile: !

3 lajkov

Mobil mám zhruba měsíc, takže se mi snaží naznačit o jaký kus dopředu ajťáci zase pokročili. :crazy_face:

1 lajk

Tak když byl posledně Hallstatt moc jednoduchý, dnešní velikonoční hádanka bude extra těžká.
Klíčem k vyřešení jsou ta auta…

2 lajkov

Turkmenistán? 151515

1 lajk

Bílé do města nesmí? :grin:

Něco jsem musel podcenit, tohle se přece nedá uhádnout :smile:.

Schválně, jestli na to přijdeš :smile: ! Bylo to úplně jednoduché…

1 lajk

Nepřijdu, už jsem přemýšlel

Jako fakt si neděláš srandu? Vždyť je tam na křižovatce cedule s názvy měst jako krá.a !

1 lajk

To jsem si nevšiml :roll_eyes:
Chtěl jsem vás tím trápit celé velikonoce.

Je to Ašchabad a smějí tam jezdit pouze bílá auta.

2 lajkov