Abyste se nenudili v práci .
Tak davaj… Čakáme
Kamarádi mě dneska vzali na celý den do Ferrari…
Oficiálně to nazvali " Invaze sodovkářů do Ferrari"
Zatím nic zajímavého, jen mě Marc Gené poplácal po rameni a řekl že mi dá večer klíče od simulátoru .
spytaj sa na Triple DRS
Budu přidávat fotky zvolna, páč je tu děsnej chaos a to nejzajímavější nechtějí abych fotil…
dreamlife .,/
SF90 XX Stradale, ostra verzia
ved je to tam napisane akurat zabudli napisat, ze je to plug-in hybrid
Mě to moc nebere, já bych raději do dílny.
Kdy budou tipy na Tripy.
a pojdes aj do dielne?
@Evap ale asi máš pravdu, že ta firemní kultura u Ferrari musi být nepříjemná.
Teď jsme přišli z oběda a asi jim končí směna. Celá ta vesnice je plná bloumajících utrápených postaviček kompletně v červeném, jdoucích z práce domů po červených chodnících.
Trochu mě to připomíná Stepfordské paničky v mužském provedení a v červeném oblečení.
A ano, všude jsou červené chodníky
První tip je, jestli se nechceš nudit doma, jeď se unudit k smrti do Maranella.
Pak se člověk diví, že hned vidí rudě ! Nicméně musí být fascinující vidět město zasvěcené Ferrari. Byla jsem jednou na exkurzi ve Wolfsburgu a i to bylo hodně zajímavé, i když samozřejmě ten italský zápal tam absentuje.
Já miluju propracovanou firemní kulturu.
Ale tohle už mi připadá jako parodie.
A to pozor, byli jsme na obědě v Cavallino, to je Enzem založená restaurace vedle továrny, a tam mají červený příbor…
Tak to je snad nejvyšší level ! Ale, jak říkal Niki - Ferrari je plné lidí, kteří jsou ochotni pro Ferrariho umřít. To je ale hrubý omyl, s Ferrarim se musí bojovat, aby z toho něco kloudného bylo!
Já bych už tak rád jel domů, ale ostatní se těší jako malé děti, že nám slíbili, že až zavřou, tak nás pustí do muzea a na simulátor.
Ta červená musí mít nějaký kouzlo, že každého hned pohltí, jinak si to neumím vysvětlit.
Takže sedíme v klubovně a čekáme do 17h.
Už jsem snědl kilo sušenek.
A mají tam i červené sušenky ? Přece bys neodjel, když už tam jste…