Taky všechno zkazím
… Ale to by mě nenapadlo, že tam můžou jezdit jenom bílá auta, to bych neuhodla a asi ani nedohledala. Jak si každý může všimnout, přemýšlím daleko primitivněji
. A vůbec, nic si z toho nedělej, Velikonoce jsou samy o sobě dostatečné utrpení
!
Vtipné je, že když tam chce vrtat cizí firma, musí si pronajmout veškerou techniku od místní státní společnosti, která má všechno kompletně modré.
Takže jedeš do města modrým autem a jsi jediný
.
Ja som si tiež viacmenej ako prvé všimol tabuľu s odbočkou s názvami miest. Tentokrát si to podcenil strašným spôsobom, som sklamaný.
No, jestli otázka nezní “Jaká jsou na fotce zvířata”, tak jsem v koncích… Ale máš na mě zhoubný vliv, já musím něco dělat
. Takže nechám chvíli přemýšlet ostatní.
To není hádanka, jen píšu Explovi, že kdybych dal jinou, už byste Turkmenistán neuhodli…
Všiml jsem si, že na semaforu stojí pouze bílé auta, ale mají červenou, proto jsem z recese napsal, že bílé do města nesmí. Netušil jsem, že jsem k správné odpovědi tak blízko.
Dá se říct, že jsi jediný trochu spolupracoval
.
Z mobilu více spolupráce nezvládnu. Ale už jsem poblíž ledničky, tak se můžu zapojovat trochu výrazněji. 
To auto je Buchanka. Poznám i bez brýlí. 
Prečo tam môžu jazdiť len biele autá? Aby sa Turkmenistan zbytočne neprehrieval?
Ja to neviem taxikár to hovoril 
@Explorer @Triper
Tady píšou, že to nařídil prezident, protože se mu bílá auta líbí a černá naopak
:
https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/turkmenistan-cerne-auto-zakaz-prezident-gurbanguli-berdymuhamedov.A180108_130304_automoto_taj
U mě by takový prezident neuspěl. Něterpě bielum. Určitě bych ho nevolil.
Mám nějak pocit, že by se bez toho klidně obešel…
Vzpomínky na komunismus. Tehdy nikdy moc velký výběr barev na autech nebyl a bílá, spíše šedá, nebo s nádechem slonové kosti k dostání nebyla.
Jinak proti bílé žádné námitky nemám.
Víš, že zítra startuje z Prahy veteránská rallye? Pro mě to moc není, ale Ty by sis určitě některé kousky vychutnal:
https://www.idnes.cz/auto/zpravodajstvi/rallye-praha-revival-veteran-rudolfinum-zitava-praha.A250416_154323_automoto_fdv
Jsi nejlepší …
Mně to stačí říct třikrát, teď už si to pamatuju
.
To jenom pro jistotu, aby jsi nezačala stagnovat.