Však by ro byl hřích, aby v tak krásném prostředí nevznikaly lázně.
A medvědy se taky něčím krmit musí.
Už jsem to tady myslím psala, medvěd nám jednou přišel pod okna na Popradském plese. Druhý den jsme se na túře pohybovali daleko větší rychlostí, než jsme si mysleli, že je v našich možnostech
.
Pojďme radši ven, kde medvědi nežijí… Tohle bude hodně jednoduché:
Atomium v Bruseli.
Taky si myslím.
@Explorer Jasně! To byla jen taková jednohubka
. Jenom si neodpustím další fotkou potvrdit, jaké jsme si zase vybrali na výlet počasí…
Toho Františka asi koupou ve vřelé vodě, že se tak moc srazil. 
A taky jsme ho nějak nesmyslně strašně dlouho hledali, až nám celá akce připadala, slovy klasika, jako nejpitomější podnik pod sluncem
!
Z architektonického hľadiska je to ale zvláštna stavba, ktorá vôbec nekorešponduje s okolím. Nepatrí medzi moje obľúbené, no počítanie statiky tejto stavby mohlo byť zaujímavé. 
Někdy jsou ty cesty za poznáním opravdu únavné. Právě na tyhle se pak dlouho vzpomíná. 
Tohle asi těžko koresponduje s jakýmkoli okolím:
My jsme to brali jako povinnost, když už tam jsme, nějak jsme to neřešili. Ale máš určitě pravdu, že to musel být oříšek.
Nechce se mi to hledat, ale má to připomínat, že je celý svět poskládaný z atomu. Nebo něco takového.
Jinak Paříž se mi líbila moc… Taky jsme měli tři dny (necelé…) a zasloužila by si daleko víc, třeba na ni ještě dojde. Tenhle výlet byl moje přání k narozeninám a nezklamal mě snad ani minutou.
Paríž je krásny. Myslím si, že na plnohodnotnejšiu prehliadku by nestačili asi ani dva týždne. 
Zkus Valetu. Tam by se Ti líbilo mnohem více než v Paříži. Deštník můžeš nechat doma.
Dokonce si myslím, že i s ubytováním i letenkou vyjde týden laciněji, než tři dny u Frantíků.
a už radši nic… (mmch, dostala jsem teď doma upozornění, že Paříž je skutečně ve francouzštině “on”, máš to dobře, na rozdíl ode mě
).
My to máme ten Paríž a vy to máte myslím tá Paříž.
Krásná basilika. Líbí se mi více než v Ostrihomi.