Já byl asi rok v Mulhouse. A je to solidní Chánov.
Ale to je asi Francie obecně a dlouhodobě. Z našeho pohledu určitě hodně velké překvapení.
John Wick cestu k tomuto kostolu pozná veľmi dobre.
Dôležité je, že si to prežil a zarobil si si. 
To zase jo. Pumpnul jsem je tam pěkně. 
O motorkách já nevím vůbec nic, ale jestli z ní máš radost, tak asi stojí za to. Pěkná je. Mmch, to je ta garáž, do které se Ti nevešly zimní gumy a musel jsi proto jezdit v zimě na letních
?
Tak to jo. Je to tahle?
https://motosvet.cz/novinky/1246-80-koni-a-110-kilo-elektricka-mx-motorka-jde-do-prodeje.html
Ano prosím, to je ona 
A kam s ní vyrazíš, zase do Brd? S tou elektrikou už by to ani nebyl takový hřích…
To né, ta je jenom na MX trať.
Ale kdybys chtěla, tak o víkendu jdu dělat do Brd žabího dobrovolníka
.
Můžeš přijít pomoci.
Co si pod tím mám představit? Pomoct ale stejně nepřijdu, zítra dělám na chalupě dobrovolnici na mytí oken
.
Někde pod Tokem zpevňují lesníci svah, mají tam těžkou techniku a je to v migrační trase žab, co se teď probouzejí a migrují se množit.
Natáhli tam skoro dvoukilometrovou zábranu, u které se žáby zastaví a napadají do zakopaných kyblíků, co jsou cca každých 30m.
No a “žabí dobrovolníci” tam hlídkují a žáby přenášejí do bezpečí.
To je hezká aktivita a určitě bych radši zachraňovala žabičky než myla okna, ale už skrz ně skoro není vidět … Nicméně jednou se tam někde stejně potkáme
.
Paríž bol krásny. Bol som tam 3x. Prvýkrát pred 12 rokmi a naposledy pred rokom. Obrovský rozdiel, o ktorý sa postarala multikulti migrácia.
Ten Paříž mi teda trhá uši i srdce 
Netušil jsem že to tak máte…
I anglicky bych to řekl v ženském rodu, i když správně by bylo asi it…
Paris is beautiful. She has so much history…
Hallstatt? 151515
Easy, ked chces davat hadanku, nemozes predsa ukazat ten jeden ikonicky zaber z mosta. A este aj nazov hostinca Hallberg to cele prezradza.
Je to Hallstatt samozrejme, ja som tam raz skoncil uplne nahodou pocas cyklistickeho vyletu a absolutne neznaly jeho popularity v Cine som sa nestacil cudovat, kde sa tam vzalo tolko azijskych turistov. Dufam, ze v takomto sychravom pocasi to bolo prazdnejsie, ked som tam bol ja, tak to ako na Times Square pocas noveho roka.