Naozaj veríš tomu čo píšeš? Alebo to je len taká tvoja póza, aby si sa cítil výnimočný? Lebo to sú také somaríny, že to nie je možné.
Jestli něco opravdu nemám rád, tak jsou to pozéři.
Takže žádná póza, jsem jenom podivín s narcistickým syndromem.
Ale narozdíl od vás většiny život žiju, užívám si cestu, ne cíl a hlavně jsem už dávno zjistil, že splněné sny radost nepřináší.
Konec filozofie, teď zase ostatní se svými mindráky od klávesnice.
A Tobě
za dobrý post.
Pěkně tě trefil. 
To máš za to, že do tohohle vlákna, které jsi sám založil a zatím pořád je většinou oázou klidu a harmonie, dáš příspěvek, který patří kamkoli do oficiální části…
Pardón, polepším se.
Tady to zase žije víc než v zimě a přitom už je jaro…
Jdu sít trávník.
To vypada na styl Fiala, co nejvice lhat, smat se do kamery a snazit se byt co nejvice trapnej, to je takovej novej trendy postoj, buh vi k cemu to je 🫴
Jsi si jistý, že krtek je kaput? Oni jsou zákeřní, počká si na nový trávník a přijde s celým příbuzenstvem…
@Triper asi netuší, že dnes se prodává dlouhokořínkové travní semeno, které které vydrží sucho. Tahle tráva je nejen hezká, ale hlavně tuze výživná pro krtky. Pod takovou trávou se mají krtci jako v ráji jen zem pak vypadá jako v sopečném Islandu.
Rovnou si může pojmenovat části zahrádky třeba na Kilauea, ta je obzvláště výživná, nebo Hekla, Lýsuhóll, Öræfajökull a mnoho dalších.

Připomněl jsi mi ten parádní průšvih, když na Islandu bouchla Ejafjallajökull. V tehdejší práci nám zůstali tři kolegové ve Španělsku, spořádaně přišli k odletu a jenom koukali, jak z tabule mizí jeden let za druhým, pořád telefonovali a nechtěli věřit, že se prostě letadlem domů nedostanou a platí to do odvolání… Za 10 dní to bude neuvěřitelných 15 let
.
Na tu sopku si vzpomínám docela dobře. Lety zrušili kvůli množství prachu, který letadlům obrušoval turbíny a samozřejmě taky ucpával filtry. Myslím, že sopečný prach přinesl i spousty deště.
Teď jsem si to našla, nelétalo se nakonec jenom tři dny… Ale to překvapení
!
Moc se ale nepleteš. Spoustu letů bylo různě odkloněných od pravidelných tras, takže humbuk trval déle než tři dny.
No jo, příroda nám zase jednou ukázala, že na nás kašle a jak se jednou opravdu naštve, tak máme smůlu. Pak se s ní nedá moc vyjednávat
.
Příroda dokáže divy. Ale i tak si můžeme závidět sami sobě, jak máme skvělé životní podmínky s nepřebernou spoustou krásy všude kolem sebe.
Jojo, příroda… Tuhle plavbu na vorech jsem si vyreklamovala kdysi na dovolené, dlouho jsem si ji chtěla dopřát (přátelé z druhé strany hranice určitě poznají na první pohled):
Takže - lilo jako z konve, bouřka, bála jsem se, že to do nás na vodě praští… To jsem celá já 
Tohle budou Pieniny Cerveny Klastor, Nizke Tatry a zaber na Tri korunky.
Krtek kaput je už čtvrtý, ale ten mi dělá zle v trávníku u firmy.
Včera jsem zasel trávník u mě doma, tam zatím není.
to bola metafora
Jak už tady někdo napsal, jsem robot bez emocí, jak to tedy mám poznat?

ja som to dufam teda poznal na zaklade predchadzajucich prispevkov