Tipy na tripy a dovolené

Jsem trochu zmatená, to jste jeli na motorkách k Padrťským rybníkům? To se smí?

Jasně, poslední snad nebude, ale když to beru podle sebe, tak jsem se v určitý moment osamostatnila opravdu důsledně, chudáci rodiče mě viděli jenom o Vánocích a na nějaké ty narozeniny… Takže pokud to tak bude, dobře mi tak :smile: !

3 lajkov

To jsi holka? Takhle se přece chovají pouze kluci. :grin:

1 lajk

Tvoje je KTM?
image

Stárnu, Evap, dneska se to potvrdilo.

Asi od patnácti let tam jezdím na motorce, mám tam najetou jednu cestu, co používají lesníci k hrázi a na Tok.

A dneska jsem se poprvé styděl, když jsme přijeli na hráz a byli tam turisti…

Ani to za moc nestálo, na takovýhle ošklivý mastodonty to není.
Ale počasí krásný.

2 lajkov

Mám ji necelé dva roky a najel jsem 1200 km.
Nesmysl k ničemu.

My jsme tuhle šli od Teslín, takže hned vedle. Ale my se svojí chalupou patříme na druhou stranu dálnice, sem chodíme na návštěvu :smile: . Kousek to máme třeba sem, to taky poznáš?

2 lajkov

Taky mám pálku na pinec a hraji s ní pouze v pátek. :grinning:
Radosti si musíme šetřit, jinak by se z nich stala každodenní lopota, :slightly_smiling_face:

2 lajkov

Myslím, že zřícenina na Liblíně, ale nejsem si jistý.

1 lajk

Hrad Libštejn, ale katastr bude asi Liblín, takže jo. Seš dobrej :+1:.

2 lajkov

Stejně Tě na něčem dostanu…

1 lajk

To je jistý, zatím mám jenom štěstí :slightly_smiling_face:.
Ale já Tě taky na podzim hodně otestuju :love_you_gesture:.

1 lajk

Jak to, že dnes nejsi na pinčesu?

Byl jsem. Dva dnes vypadli, tak jsme dvojky místo čtyřhry, takže jsme hráli více než běžně a taky začali o půl hodiny dříve.

Tak to potom jo. Na lidi dnes není spolehnutí :smile: . Budeš zase ráno držet hlídku? Mě to mrzí, že jsem takový salónní fanoušek, ale zase ne tolik, abych kvůli tomu vstávala v půl páté…

Jedna holka měla akci z práce a jeden zdravodní problém. Takže se nejedná o nespolehlivé lidi.
Budík už mám natažený, tak nezbývá, než chvíli počkat. Snad aspoň třetí trenál proběhne bez zdržování.
Půl páté je OK, aspoň má pak člověk pro sebe více času přes den.

Však já to nemyslím vážně… Do třetího tréninku přeju hodně zdaru, druhý fakt nestál za moc :smile: .

Když někdo skončí v kačírku jako třeba Alonso, tak je to příjemné téma do diskuze, ale Doohanová havárka už bylo trochu moc. Aspoň se mu kromě nalomeného ega nic nestalo.

Teď pro mě začíná období, kdy se snad začnu po letech i občas dívat na závody.

Už tak před dvěma lety se o Júkim říkalo, že je jeden z pěti nejrychlejších na jedno kolo.

Pro mě je to asi první jezdec v životě ke kterému mám nějaké zásadnější sympatie.

Navíc se konečně Redbullu trochu vzpamatovali soupeři a prověří je, a k tomu je tam konečně ten prcek japonskej.

A příští rok nový motor…

Samá radost.

2 lajkov

Júki byl vždycky rychlý na kolo, od samotného vstupu do F1. Pokud se ukáže, že se kolo osudu otočilo v jeho prospěch ve chvíli kdy to potřebuje, tak mu to moc přeju už proto, že byl v RB nasazený jako takové kukaččí vejce :slight_smile: . Na dálku smekám před Franzem Tostem, který se mu opravdu osobně věnoval, každý na práci se začátečníky nemá. Víc asi nemůže čekat a musí chytit příležitost za pačesy, lepší na 99 % nedostane.

2 lajkov