Tipy na tripy a dovolené

Budou u mě ty čtyři holky jako loni a do toho prý zaškolí mého syna…

Už to jenom plyne kolem mě a nemám na to vůbec žádný vliv :roll_eyes:

Ale je hezký, že jsi natolik nad věcí, abys pořizoval fotodokumentaci, to Ti chválím :smile: . Jak se v tomhle počtu dopravíte, půjčíš jim auťák a pojedeš za nimi na motorce?

Holky tam vezme ségra asi týden před F1, záleží jak to budou mít holky ve škole.

Já přijedu asi 17, taky podle školy toho mého “génia” :slightly_smiling_face:.

Už musím končit, přežívám už druhý týden v Brně, vrtáme tu díru a v takové zimě kluci ještě prý nepracovali. Zamrzají jim hadice :smile:.

2 lajkov

Tak sa pridam, ja idem tento rok do Rakuska a zvazujem este jednu VC z trojice Barcelona - Spa - Austin, uvidime kolko budem mat casu a dovolenky. :slight_smile:

Na ktorych VC si uz bola?

3 lajkov

A Ty jim od té zimy pomůžeš jak, jdeš vařit grog :smile: ? Ale já mám taky docela napilno, nicméně není na škodu se trochu odreagovat.

Já jsem zatím zase tolik GP nenavštívila, mám za sebou památné SPA 2021 a pak Rakousko 2022, takže to bude teprve potřetí. My holky jsme přece jenom trochu limitované dětičkama a tak všelijak podobně, ale teď už mi v rozletu nic nebrání! Barcelona by se mi líbila, ale nějak to nevyšlo. Takže ráda beru Hungaroring :slight_smile: .

1 lajk

:smile: Zrovna včera jsem jim vysvětloval, že to je tzv. Joule-Thomsonův efekt…
Zamrznou i když je relativně teplo.

Mají moc rádi když je přijdu v košili poučovat.

2 lajkov

Kdysi jsem se setkala na jedné jízdárně s žokejem Ríšou Winterem, a ten v zimě prohlašoval: “Zima je jenom Tvůj subjektivní pocit”. A fakt mu nebyla nikdy zima, i když měl opravdu žokejskou postavu a člověk by od pohledu řekl, že nepřežije -1 :smile: . Ale já jdu fakt něco dělat, takhle bychom ten kapitalizmus nevybudovali…

Ja zatial len Rakusko viackrat, kedze to je podla znamych, ktori chodia uz roky, lepsie ako Madarsko. A mame z toho taky vylet vzdy. :slight_smile:

Spa 2021 musel byt “zazitok”. :smiley:

Chapem, ze matky to maju trosku tazsie ako otcovia, ale niekedy nezaskodi ani ked otec ostane s detmi na vikend sam. :smiley:

2 lajkov

Plně souhlasím, čím více vykořisťování tím světlejší zítřky :love_you_gesture:

1 lajk

SPA zážitek skutečně byl, jela jsem celkem nalehko a druhý den jsem si oblíkla doslova všechno, co jsem s sebou měla :smile: . Fotky jsem sem už dávala, ale pro připomenutí:

A to byla teprve sobota! Z neděle nic nemám, propadla jsem se do deprese :smile: .

4 lajkov

Vzpomínky krásnější než vlastní zážitky?

Ale to se tak úplně nedá říct. Já jsem chtěla jet na závody léta a nešlo to z různých důvodů. Takže jsem se hodně těšila a už samotné prostředí závodů, typické zvuky trénování pitstopů když jsme přicházeli na okruh, stánky značek, fanzóna atp. byl pro mě celkem zážitek a celé jsem to brala jak to přišlo, no tak pršelo, co dělat… Tréninky se jely, kvalda taky, nedá se říct, že jsem neviděla nic. Kdyby takhle propršel Red Bull Ring, když jsem jela podruhé, tak by mě to otrávilo asi víc, už jsem měla přece jenom na celkový zážitek vyšší nároky.

U mě je zvláštní, že jsem si nikdy výlet na F1 nijak neplánovat. Jednou jsem ale narazil na reklamu Student Agency jak nabízejí zájezd na Hungaroring a já si řekl, proč aspoň jednou nevidět F1 naživo, když ji sleduji téměř 40 roků. Tehdy.
Dnes jsem moc rád, že jsem zažil ještě klasickou F1 bez elektriky. Počasí jsem měl zcela opačné. Sluníčko a k 35° asi moc daleko nebylo.

Jedno jsem ale měli stejné. Taky jsem měl problém chytit záběr na jedoucí formuli, aniž by mi ze záběru neujela. :grin:

1 lajk

Nějaké fotky s formulemi taky mám, ale tahle prázdná trať mi přišla víc vypovídající :smile: . I v sobotu se víc nejelo než jelo, pak to pustili a hned dost těžce havaroval Lando… Upřímně řečeno bych už do SPA nejela, to riziko deště tam je moc velké. Jednou stačilo :slight_smile: .

1 lajk

Kamarádka jednou byla v Monze a taky ji celý víkend proKemrovalo. Všude jen bláto.
Nám u telky je to celkem jedno, ale pro diváky je voda hodně nepříjemná.

1 lajk

Velka skoda, ze to pocasie to takto zrusilo, lebo miesta si mala paradne. :slight_smile:

Aspoň jsem byla pod střechou… Já jsem v tomhle mastňák, když už někam jedu, nechci se mačkat někde u plotu, abych měla výhled jenom na uhry na krku někoho, kdo tam byl dřív :smile: . Ve SPA jsem byla sama a měla jsem tribunu vedle hlavní za cílem, v Rakousku se synem jsme měli Corner Steiermark, to bylo úplně super. Pátek Red Bull (teď nevím která :smile: ), sobota Start-Ziel a neděle Steiermark, to je první zatáčka po startu s výborným výhledem. Není to úplně laciné, ale když už, tak už… Teď budeme mít Grid 1, to je vedle hlavní tribuny před cílem, tak to snad taky bude dobré. Taky jsem svého už dospělého synka musela na pravděpodobně poslední výjezd s matkou vylákat kombinací úplatků a vydírání, tak to musí stát za to :smile: .

4 lajkov

Tak jsme dneska jeli vyhnat pavouky z výfuků.
Můj nejoblíbenější gril na světě, možná jsme se tam mohli potkat :smile:.

3 lajkov

Ale tak hadam nie posledny. :smiley:

Ono je faza v zivote, ked vylety a dovolenky s rodicmi su otrava, ale potom pride faza, ked sa deti osamostatnia uplne a su radi za taketo chvile s rodicmi. :slight_smile:

Tak snad ti v Budapesti bude pocasie priat viac. :smiley:

3 lajkov