Tipy na tripy a dovolené

Počas doby daňových priznaní si si vrámci relaxu našla čas na triedenie rodinných fotiek? :slightly_smiling_face:

2 lajkov

To ale nevíš jak si mě dam babky vykrmují.
Přivítání šáničkem a buchtičkou, nebo jinou podobnou laskominou. U hry obložené chlebíčky, ale občas i flák pečeného masa. Na pátek se chystají bramborové placky.
Prostě je tam ráj. :yum:

3 lajkov

Good point :smile: . Život není jen práce, aspoň pár hodin si nesmíme nechat vzít :smile: !

3 lajkov

Znie to fajn, na dôchodku by som si vedel predstaviť nejakú obdobnú spoločenskú aktivitu spojenú s pohybom. :+1: :slightly_smiling_face:

1 lajk

V zimě hrajeme tak tři hodinky a v létě kolem čtyř. V sobotu pak bývám docela dolámaný. Ono se to nezdá, ale i u pinčusu se dá docela zadýchat.

2 lajkov

A proč čekat na důchod. Vždyť se dá takhle užívat i s rodinkou. :wink:

1 lajk

My raz za čas s kamošmi dáme v piatok bowling a pár krát som si bol túto zimu aj zalyžovať, ale momentálne nám dosť veľa času zaberie malý, je to zmena.
Ale skúsim povedať manželke, že som dostal tip od Ferdu, že by som si vždy v piatok vybavil nejakú spoločenskú aktivitu s kamarátkami na cca 3-4 hodinky, že čo na to povie. :grinning:

3 lajkov

Miminko zabere fůru času, ale právě proto je nějaká i drobná změna velice vítaná.

1 lajk

Lidi, tady je nějak smutno, chce to silné téma. Kdo si letos vyjede na závody? U nás nakonec po rekapitulaci možností organizačních, finančních a vůbec :smile: vyhrálo Maďarsko, kde jsem nakonec ještě nebyla
image
Co vy ostatní?

2 lajkov

Konečně jsem si dnes na Vlny udělala čas možná v jedné z posledních příežitostí, než to přestanou dávat v kinech. Super věc, přes všechny pozitivní kritiky jsem byla příjemně překvapená. Až mi z toho bylo těžko na duši :slight_smile: .

1 lajk

Než se zase rozjedeme, posílám pohled na Svatojánské proudy ze Smetanovy vyhlídky (dnes už se tam bohužel nesmí :frowning:

Na druhém břehu vpravo dole legendární trampská osada Ztracenka:

3 lajkov

Krásne pohľady na prírodnú scenériu. :+1:

3 lajkov

Řeka se tam točí v krásné podkově, bohužel jsem to s mojí technikou do jednoho záběru nedostala… Teď už je tam cedule “Zákaz vstupu, soukromý pozemek” :slight_smile: . Chápu, ale škoda…

3 lajkov

Pravdepodobne fotíš digitálnym foťákom s pomerom strán 4:3. Ak na ňom máš možnosť prepnúť pomer strán fotiek na širokouhlejšie 16:9 (prípadne 21:9), tak by som volil tú. Zachytíš o niečo viac a širokouhlé fotky pôsobia o niečo lepšie. Respektíve každý novší mobil už má možnosť pomeru strán minimálne 16:9 a potom človek so sebou nemusí brať aj foťák. :wink:

3 lajkov

Víš co, tohle už je taky zase pár let :slight_smile: . To jsem s sebou ještě nosila foťák, to už je teď historie. Kromě toho jsem v tomhle docela negramotná, ráda fotím pro ty vzpomínky, ale kvalita pokulhává :smile: . Každopádně díky za radu, třeba se ještě něco naučím…

2 lajkov

Aha ok, ak je to fotené pár rokov dozadu, tak ten pomer by aj dával zmysel. :slightly_smiling_face:

2 lajkov

:smile:
Myslím, že tenhle komentář, nebo spíš nereakce na něj naprosto dokonale vypovídají o personální úrovni na tomto fóru.

Největší fanoušek a znalec je tu žena a nejaktivnější uživatelé nevycestují z rodné vsi ani když jim F1 přijede do sousedního města.

2 lajkov

Ráda Tě vidím, ale čekala jsem, že mi napíšeš “Tohle je ztráta času, musíš jet do Bahrajnu” nebo tak něco :smile: . Ale to třeba příště, letos to vyšlo takhle a těším se moc…

1 lajk

Netroufám si poučovat znalce, který ví o F1 mnohanásobně víc něž já.

Ale samozřejmě každému říkám, že jestli jet na F1, tak Monako, Singapur, nebo LV.

Letos Ti ukážu, co se děje v Monaku v noci, očekávám, že to bude veliký :love_you_gesture:.

Budu se těšit. Doufám, že půjde o mravně nezávadné fotky, abys kvůli mě nedostal ban :smile: . Neumím si představit, co se může dít v Monaku v noci…