Neviem, ale viem, že je borovička Borec. 
Už jsem chtěl napsat Tatrianský čaj, ale právě jsem byl poučený, že nemám psát jak slyším, takže opravuji na Tatransky čaj. I když ten má v sobě spíše ostropestřec, než hořec.
Po rusňacky tatranska herbata. Nebo tak nějak.
Pri Tatranský zase treba dať na konci dlhé ý, lebo pred tým nie je dvojhláska. 
No vidíš jak to pletu. 
Ten Horec som ešte nemal. Z týchto bylinkových alkoholov (ktoré inak až tak nepreferujem) som mal asi najčastejšie Becherovku a Tatranský čaj.
Ještě máme Praděda, bylinnou hořkou, zubrovku když už jsme u těch bylinek.
Já to ani neumím nějak charakterizovat, prostě destilát. Pro nás to tenkrát mělo příchuť něčeho zakázaného a tím vzrušujícího, proto jsem si to tak zapamatovala. Připadali jsme si všichni jako takoví malí odbojáři
. A taky proto mě po létech tak znechutilo, že už to nalévali prakticky všude
.
Zubrowka je poľská s nejakou trávou, či?
Vždycky se najde nějaká móda nějakého hnusu. Čereš pálinka, zelená, teď rumy a podobné jedy.
Ano je to polská kořalka z nějaké hodně aromatické trávy. Jeden z kapitánů přinesl jednu doma dělanou na loď a válela se tam roky. 
Violík v Krkonoších 1472 m.
Je to tak
! Přidávám pohled z větší dálky přes Labskou a připomínku slavného závodu, než se zase budeme věnovat důležitějším věcem:
Na mě jo
. 151515
Taky jsem ztracen v lese.
@Evap @Ferda
Jsou to taky Krkonoše - velký Hank černé sjezdovky ve Špindlu. Docela slušný padák a z té silnice to vypadá krásně. To bylo zrovna, když se tam připravoval svah na svěťák v lyžování. Tady je je ještě par dalších fotek…
Asi to může být brané jako tip, protože Krkonoše miluju, protože na ně mám super vzpomínky –
– a taky, že na veřejné lyžování se zrovna Špindl dost hejtuje za ceny (na skipass to v porovnání s ostatními středisky vůbec tak drahé není, především, když se to koupí několik týdnů dopředu) a za to, že to není jako v Itallii (jasně že to neni jako v Alpách), ale my si to tam na lyžování velmi užili, až mě to samotného překvapilo, a ten svah je super. Určitě tam zase zavítám.
Aha, tak to potom jo
. Já jsem byla ve Špindlu doslova jednou v životě… Jezdili jsme celé moje dětství do Pece, a potom s rodinou na Klínovec, který jsme si hodně oblíbili. Možná zkusím někdy zajet a dovzdělat se
.
Ja som chcel napísať Špindl, aj keď som tam nikdy nebol a nepoznám to tam, ale potom som to nechal tak.
Vlastně jsme na tom byli stejně. Taky mě napadl Špindl, ale fakt to tam vůbec neznám, tak jsem to vyřešila taky tak
.
Docela sešup pro amatérské lyžaře. Další názorná ukázka jak máme u nás krásně.