Tipy na tripy a dovolené

Jestli se nepletu, tak jsi jedna z nás čtyř nejstatečnějších, co sem dali svoji fotku…
Samozřejmě na Ferdu nikdo nemá, to je král…

2 Likes

To ode mě není statečnost, spíš zákeřnost :smile: . Citlivější povahy už se neodváží tohle vlákno otevřít :smile: .

S dovolením sem vložím Tvojí odvážnější fotku…

1000008636

1 Like

Náhodou vypadáš skvěle. :+1:
Přidávám :bouquet: když je dnes toho Valentína.

1 Like

Tvl Ferdo, že zrovna Ty sem dáš tenhle nesmysl :roll_eyes:

Neboj, taky jsem zastáncem poctivého MDŽ.

Já jsem zase zastáncem toho, že jediná kytka, kterou má smysl kupovat, je v květináči.

U některých lidí je pro kytky v květináči nehumánní osud. :grin:
Taky jsem pro květináč, ale kdo se má tahat s fíkusem. :grin:

1 Like

Pekne si to tymto vyselektovala :smile:

1 Like

Ještě.jsem stihl cyklotrip dneska :slightly_smiling_face:.
Místo asi nikdo neodhalí…

2 Likes

Dej nápovědu! 151515

Už vím! Radyně?

Nezabudni si tam v snehu rukavicu. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Když máknu, vyběhnu tam z domova za 9 minut…
To by mě překvapilo, kdybys tam ještě nebyla, já jsem tam byl letos tak padesátkrát nejméně.
Šikovná :+1:

1 Like

Ty jsi strašný špión :upside_down_face:

1 Like

Byli jsme tam před dost lety a potmě, díky za připomenutí :smile: . Nezapomeň napsat, jestli jste našli ten plyn, ať to víme první. My to nikomu neřekneme :smile: !

Tam už se vrtá rok, teď to jen prohlubujeme a bude se dělat další průzkumný vrt.
Nic významného.

1 Like

Tak ještě jednu z dnešního rána.
Radyně je docela pěkná, máme tady lezeckou stěnu už s pěti pomníčky a někdo tady nově vybudoval trailík :love_you_gesture:

4 Likes

Vypadá trochu jako pevnost Boyard.

1 Like

To skoro vyznívá, jako by ty pomníčky byly nějaké plus, dokazující kvalitu stěny…

Nene, je to smutné, ale bohužel to k tomu patří.
Stěna je lehká cca dvacetimetrová s jistícími body, takže zabít se tam může jedině nějaký náhodný kolemjdoucí, co si řekne zkusim to bez jištění…

Mimochodem v Česku máme hřbitov horolezců.
Je to ve stěně u Mariánské vyhlídky, oficiálně se jmenuje Symbolický hřbitov horolezců, a od asi 70 let se tam umísťují všichni horolezci u nás registrovaní pod svazem, kteří zahynuli při lezení. Myslím že jich je tam necelých 150, asi.
Stojí to za to, zajít tam a získat trochu pokory…

5 Likes