Tady je jeden kousek ode mě.
Ten ale odkopnout asi nepůjde ani s celým manšaftem Votroků. 
Aspoň to nebudeš mít daleko a můžeš si tam natáhnout hadici…
Plyn prý vede 200 metrů od Řopíku. Kousek dál je velké obchodní centrum, tak zbývá jenom oplotit a nasadit ředkvičky.
Ja mam v plane na starobu chodit lovit ryby s dynamitom
Ten bunkr na cílové ploše na Jordánu slouží mimo jiné ke studiu chování různých materiálů používaných na střely i na opevnění.
Docela často tam střílelo i NATO.
Na fotkách je zajímavé sledovat, jak funguje fyzika u tak rozdílných materiálů jako je ocel a beton…
Tak to dopadá, když se termiti pustí do železa. 
Na druhou stranu by se termitem daly ty vyhlodané ažury zacelit. 
Teď jsi mě přivedl na myšlenku, proč se Termitu tak říká
.
Vypaluje díry do všeho, podobně jako mravenci.
Kdysi, jako floutek na základní škole, jsem si kila Termitu připravoval v dědovo dřevěné stodole…
Je záhada, že ta stodola přežila dodnes, myslím, že tam jsou dodnes poschovávány pytlíky se zbytky…
Osobně jsem s termitem nikdy do styku nepřišel, ale svařování kolejí jsem viděl docela často.
Hliník se suříkem je sice podobná sloučenina jako termit, ale od téhle směsi jsem očekával spíše zvukový efekt, než cílené hoření.
Co se týče názvu, tak termit bude odvozený od slova termo.
Ale jó, vždyť já Ti věřím
. @Ferda samozřejmě taky, Ty jsi s tím vyhazováním do povětří vlastně začal
.
Jsi tak chytrý Ferdo 
Já nic nevím, jen jsem už toho hodně prožil. 
A zase je to všechno na mě. Ve škole to bylo stejné. 
Smutný pohled. Já tam byl na lyžáku a musím přiznat, že tehdy tam byl sníh všude.
V okolí sneh nebol, ale zjazdovka bola v pohode.
Dnes jsou zasněžené sjezdovky i ve městě.
Tak daj tip.
Ostrava má sjezdovku na hranici města. Necelý kilometr pod sjezdovkou jedno z největších přírodních koupališť v Evropě. Dlouho bývalo největší, ale rekord už někdo překonal.
Díky za tip, no dĺžka 300m je akurát na rozbehnutie sa. 
Náhodou krásné fotky, pesimisty neposlouchej
!