Ano, @Evap měla pravdu.
No na rovinu, trochu zamyšlení to chtělo a vzala jsem to spíš od konce, kde se mohl proslavit bunkr
. Na první pohled bych to nedala.
Když chtěli takový řopík odstřelit, tak ho naládovali dynamitem, ale bunkr pouze povyskočil a vrátil se celý do své jamky.
Přitom k roztrhání stačí snad desetina původní nálože, ale musí se použít trochu jiný postup.
Víte jaký?
Netuším. Dosud jsem se o to nepokoušela
.
To mě překvapuje, když máš tak moc ráda rachejtle na Silvestra. 
Zkusím vymyslet nějaké hlasování.
Jak zničit Bunkr-řopík.
- Nálože se musí dát přesně do středu bunkru.
- Nálože se musí dát do rohu bunkru, kde nálož vyvine tlak dvěma směry.
- Nálože se musí dát po stěnách bunkru zvenčí.
- Nálože se musí dát přesně na střed střechy bunkru.
- Je jedno kde se dají nálože dovnitř bunkru, ale ten se musí zalít vodou.
0 účastníci
Hlasování ukončím dnes v deset večer. 
Zase to máte všichni špatně.
Soudím, že páč je voda nestlačitelná, tak určitě bude mít výbuch pod vodou mnohem větší účinek.
Jen se musí ucpat střílny, větrací šachty a dveře aby voda nevytekla.
A taky ten knot od dynamitu nebude chtít pod vodou hořet… 
Dobrá Ferdo beru zpět, od dob Vinnetoua, z kterého jsem čerpal, doba asi pokročila 
Kdyby ses ale díval na Hodný, zlý a ošklivý, tak tam při odpalování mostu už knot hořel i pod vodou. 
Jestli není lepší řešit takovéto ptákoviny, než se hádat, zda byl lepší Stalin, Hitler, nebo Mao viz jiné vlákno…
Mimochodem jednou když mě okradli, tak jsem chodil týden v darovaném tričku s Che Guevarou, páč jsem nic jiného neměl, takže můj favorit je jasný
.
Samozřejmě ano a hlavně se člověk dozví něco nového a ještě se pobaví.
Triko s Che Guevarou stříkal můj bratranec na trička. Já samozřejmě dal přednost tričku se skupinou Sweet. Černý nástřik na bílém triku a pak ho nosil až do splynutí barev. 
Konečně rozumím Tvojí averzi k současným levičákům, jsou Ti moc pravicoví
! Ale pravdu máš.
Ste se domluvili… Hele, řopík se dneska dá koupit, armáda je prodává každou chvíli. Koupíme si každý svůj, vybouchneme si ho podle svého a pak si řekneme, kdo vyhrál
!
No prosím, to je zadarmo! To bude určitě komplet i s výbušninami, co jiného už by tam mělo být… Tak ten je Tvůj, viděl jsi ho první. Já si najdu nějaký jiný. Uvidíš, že až my s @Hedgehog budeme hrabičkami finálně upravovat nový kus pozemku, vy s @Triper budete ještě lítat s kýblema
!
Super. Tím líp, bude do něj stačit kopnout…
.