Tipy na tripy a dovolené

Ano, @Evap měla pravdu.

1 Like

No na rovinu, trochu zamyšlení to chtělo a vzala jsem to spíš od konce, kde se mohl proslavit bunkr :smile: . Na první pohled bych to nedala.

Když chtěli takový řopík odstřelit, tak ho naládovali dynamitem, ale bunkr pouze povyskočil a vrátil se celý do své jamky.
Přitom k roztrhání stačí snad desetina původní nálože, ale musí se použít trochu jiný postup.
Víte jaký?

Netuším. Dosud jsem se o to nepokoušela :slight_smile: .

1 Like

To mě překvapuje, když máš tak moc ráda rachejtle na Silvestra. :stuck_out_tongue_winking_eye:
Zkusím vymyslet nějaké hlasování.

1 Like

Jak zničit Bunkr-řopík.

• Nálože se musí dát přesně do středu bunkru.
  • Nálože se musí dát do rohu bunkru, kde nálož vyvine tlak dvěma směry.
  • Nálože se musí dát po stěnách bunkru zvenčí.
  • Nálože se musí dát přesně na střed střechy bunkru.
  • Je jedno kde se dají nálože dovnitř bunkru, ale ten se musí zalít vodou.

0 účastníci

Hlasování ukončím dnes v deset večer. :clock10:

1 Like

Zase to máte všichni špatně.
Soudím, že páč je voda nestlačitelná, tak určitě bude mít výbuch pod vodou mnohem větší účinek.
Jen se musí ucpat střílny, větrací šachty a dveře aby voda nevytekla.
A taky ten knot od dynamitu nebude chtít pod vodou hořet… :grinning:

1 Like

Dobrá Ferdo beru zpět, od dob Vinnetoua, z kterého jsem čerpal, doba asi pokročila :slightly_smiling_face:

2 Likes

Kdyby ses ale díval na Hodný, zlý a ošklivý, tak tam při odpalování mostu už knot hořel i pod vodou. :slightly_smiling_face:

1 Like

Jestli není lepší řešit takovéto ptákoviny, než se hádat, zda byl lepší Stalin, Hitler, nebo Mao viz jiné vlákno…

Mimochodem jednou když mě okradli, tak jsem chodil týden v darovaném tričku s Che Guevarou, páč jsem nic jiného neměl, takže můj favorit je jasný :love_you_gesture:.

3 Likes

Samozřejmě ano a hlavně se člověk dozví něco nového a ještě se pobaví.
Triko s Che Guevarou stříkal můj bratranec na trička. Já samozřejmě dal přednost tričku se skupinou Sweet. Černý nástřik na bílém triku a pak ho nosil až do splynutí barev. :grin:

Konečně rozumím Tvojí averzi k současným levičákům, jsou Ti moc pravicoví :smile: ! Ale pravdu máš.

1 Like

Anketa uzavřená. Vítězem se stál @Triper. :trophy:

1 Like

Ste se domluvili… Hele, řopík se dneska dá koupit, armáda je prodává každou chvíli. Koupíme si každý svůj, vybouchneme si ho podle svého a pak si řekneme, kdo vyhrál :smile: !

2 Likes

Tady je zrovna jeden v prodeji.

Jen si nejsem jistý zda je v ceně i dostatečné množství výbušnin. :grin:

1 Like

No prosím, to je zadarmo! To bude určitě komplet i s výbušninami, co jiného už by tam mělo být… Tak ten je Tvůj, viděl jsi ho první. Já si najdu nějaký jiný. Uvidíš, že až my s @Hedgehog budeme hrabičkami finálně upravovat nový kus pozemku, vy s @Triper budete ještě lítat s kýblema :smile: !

2 Likes

Tady je další a lacinější. Ten se už určitě rozpadá i bez výbušnin. :grin:

1 Like

Super. Tím líp, bude do něj stačit kopnout… :smile: .

1 Like