Zase jednou si vypůjčím filmovou hlášku: “Ten anděl strážnej, co nad Váma lítá, to musí bejt fuška řeknu Vám…” . Je fajn vidět, že už se tam nudíš natolik, abys nám napsal, tak to nejspíš bude dobrý. Jsi tvrdej chlap
! No ale mohla se ta akce podařit líp, škoda
.
Kluci s sebou vzali gril a na terase jsme ugrilovali 4kg krevet, bylo to bezva…
Tady je to taky dobrý
Jo, takhle vypadá spravedlnost !
Pudr s pudrem a obojí zalité teplou vodou. To je ještě dobré. první jídlo ke kterému jsem si mohl sám dojít byla nějaká vařená ryba. To by ještě bylo OK, kdyby ta ryba nebyla přikrytá plechovým deklem. Když jsem ho sundal, tak se na mě vyvalil odér Estonských toalet a bylo po jídle.
Spíše trest, když je to netknuté.
Nechtěla jsem být tak tvrdá, je to oslabený člověk .
Zas tak moc ho šetřít nemusíš, když se cítí pouze na nějakou slabší rýmečku. Je to vysportovaný mladý chlap a ten přece něco snese.
Neumím si představit člověka, který snese to, co vidím na tom tácu…
Bramborovou kaši můžu a na lodi ji taky děláme z pudru. Jenže si k ni dáme flák osmaženého bůčku, podhrdlí, případně jiné výživné pochutiny.
Pokud je to krupice, tak kakao se skořicí určitě neublíží. A ta miska vedle? Vypadá jako dětská přesnídávka.
Jen jestli nám @Triper něco nezatajil a letem světem ještě nepřišel o zub.
Ano přesnídávka
Pooperační dieta, žádný problém, jsem zvyklý na horší.
Přesnídávky mám taky rád a občas si kupuji sedmičkové balení k televizi ať stále nezakusuji jenom čabajky.
Jsem hodně na ovoce a přesnídávky a kompoty si kupuji pro případ, že mi ovoce dojde, tak ať nestrádám.
To je krása s nádherou…
Hezký… Když jsme tuhle probírali ty vodní taxíky, kde myslíš, že mají tyhle pěkné lodičky? Taky jsme využívali jako MHD, bylo to pěkné.
Teď lovím z hloubi starého počítače přetažené fotky.
Až najdu záběr na lodičku, tak se začnu hádat. Nerad bych si zase zasypal archív někde do záhrobí.
S touhle lodí jsme dopluli do Afriky a zpátky na Maltu přes Sicílii.
Přistání letadla.
To je nádhera… 151515