Nežijete si špatně, vypadá to hezky… A pěkný pobyt v termálech? To je asi zbytečná otázka, tam je myslím pěkně vždycky.
Omlouvám se za prodlevu, ale vypadlo mi přihlášení na tuhle stránku, proto jsem musel počkat až na domácí prostředí.
Celkově můžu potvrdit, že jsou tady ceny velice mírné. Kvalita jídla vynikající a termály na slušné úrovni.
Bohužel neznám jiné termály v Maďarsku, tak nemůžu porovnat. Byli jsme ubytováni v Apartman Hotelu Bükfürdő a cena byla do tisícovky na hlavu. Byl to takový čistý pokojík s kuchyňkou. Žádná extra bomba, ale neurazil.
Nejdříve mě překvapila špinavá voda. Ale byli jsme tam moc brzy a čerpadla se teprve rozjížděla. Voda obsahuje hodně minerálů a příslušně k tomu zapáchá. Odhadoval bych na nějaké céočko s dalšími příměsmi. Místa kde plyn vyvěral duněly jako sopka a byl docela dusivý. Nebyl vhodný pro klasické bublinkové vířivky právě kvůli svým vlastnostem. Vířivka byla v dětském oddělení, ale už s normální chlorovanou vodou. Doporučuji navštěvovat ve dnech kdy probíhá škola.
Hned vedle lázní je motokárová dráha a centrifuga kde si můžeš vyzkoužet kolik G přetížení zvládneš.
Ražničí na cibulce. Maso sice vidět není, ale opravdu je ho tam hodně. Vynikající a cena pouze 5 900 Forintů.
Asi do pátku, docela je v kopcích zima
.
.
Jezděte při kraji a pomalu !
Nenajíždět na obrubníky. Víš že máš vzácné gumy.
Cos dělal? To Tě nemůžeme ani na chvíli pustit z očí ?
A jéje. My by jsme uvítali obrázky jak se proháníš přírodou na jiném vozítku, než na pojízdné posteli.
Doufám, že se nejedná o nic vážného a že už očumuješ sestřičky. Přeji rychlé uzdravení.
To nejspíš bude to nešikovné maso, znáš to… . Ale trochu vážně, jak dlouho Tě tam budou držet? A stihl sis aspoň trochu slušně zajezdit?
Žebro je sice hodně bolestivé, ale za pár dní si tělo samo zpevní svaly kolem žebra a Ty sám najdeš pohyby, které můžeš a ž se pořádně vyspíš.
Horší je to s tou kýlou, Teď si budeš muset dávat bacha, aby Ti kulky nespadly do řetězu.
Jezdili jsme dva a půl dne.
Mám kamaráda na Jednodenní chirurgii Privamed v Plzni, takže jsem po obědě doma.
Pohoda
Mám tam nějakou síťku, takže to prý bude pro příště pevnější, než původně od pánaboha, říkal primář…
No co už, tak se opatruj a nech se rozmazlovat . To Tě vezla rychlá?
Dnešní lékařství dokáže dělat zázraky. Přeji příjemnou cestu do Plzně.
Nene, nic mě nebylo, jen boule na břiše.
Normálně jsem přijel na barák, zavolal primáři videohovor, on mi zajistil předoperační vyšetření, sedl jsem na letadlo, v noci přiletěl, už jsem nepil, ráno na vyšetření a teď jsem po laparoskopii, po obědě jdu domů.
V podstatě taková horší rýmička.