Tipy na tripy a dovolené

Říkám Ti to furt. Přijeď a všechno můžeš ochutnat live. :yum:

1 Like

S lodičkou jsme se už rozloučili a mažeme na sever.

2 Likes

Tahle blížící se hradba hor nám vždycky spolehlivě přivodí depresi :sob:.

1 Like

V létě ano, ale teď se kocháme zasněženou krajinou a těšíme se do termálu.

A už jste zvolili, který to bude?

Buk. Více zatím nevím.

Ten jsme mockrát zvažovali, dej vědět :slight_smile: .

Asi se zdržíme. Stojíme v tunelu 5 800 metrů s rozervanou gumou.

Ale ne! Na druhou stranu, jestli jde jenom o výměnu kola, tak to není zas taková trága, jenom otrava. Kolo umím vyměnit dokonce i já :slight_smile: .

1 Like

Auto je na plyn, takže bez rezervy. Čekáme na odtahovku. Mikrospánek šoféra. Naštěstí jsem si všiml včas, že usíná a křikem jsem ho probudil. Přesto jsme lízli obrubník a trochu tancovali po tunelu. Naštěstí jsme se s nikým nesrazili a vyvázli bez zranění, takže vše OK.

1 Like

A dopr., to mohlo dopadnout špatně! Tak ať tam nečekáte dlouho, tohle je vždycky nepříjemné. Kolikáté že už to máš narozeniny? To si ani nedělám srandu, teď mi to nějak nejde…

1 Like

Sranda stála 375 euro včetně odtahu a nové gumy. Malá ztráta oproti čtyřem životům.
Hrozné je, že jsem se vůbec nevylekal, ani neprodělal žádný stres a celou dobu jednal čistě racionálně. Asi nemám žádnou úctu k vlastnímu životu.
Co vím, tak jsou to mé třetí narozeniny. Jednou spadla na ocelárně střecha na můj jeřáb který jsem měl čistit a trochu jsem se zakecal s taviči. Mašina skončila s rozbitými motory. Prasklou chlopeň jsem taky ustál a teď jsem se ani nezapotil. Asi mě jednou budou muset utratit. :grin:

2 Likes

To je super, lepší konec si ani neumím představit. To byl Sveti rok? To máte ještě kousek cesty před sebou, tak piánko :pray:.

1 Like

Byl to tunel Malá kapela. Během chvilky jsme ten tunel projeli 3x. Tam, zpátky na odtahovce a pak ještě jednou do třetice všeho dobrého a zlého.

Tak to jste o kousek blíž domovu. Nebudu na Tebe mluvit, ať se soustředíš na jízdu, a snad i ty termály nakonec stihnete :smile: . Šťastnou cestu, a nemyslím to jako frázi!

1 Like

Ještě neřídím. Dnes jedu až třetí etapu. Dobrou chuť přeji.

Pardón, sú tu nie je signál, lebo čo…

Ahoj, zrovna jsem Ti psala, že se buď něco nepovedlo nebo máš vskutku brutální smysl pro humor :smile: .

1 Like

Tak tady je naše hřiště :love_you_gesture:

3 Likes

Co říct, je to bomba… Jak dlouho si tam budete hrát?