Tipy na tripy a dovolené

Já naopak doufám, že napadne aspoň třicet čísel sněhu a udrží se až do jara. :smiley:

Na to je sníh nejlepší. Já měl kdysi Sierru a bydlel jsem na velkém kopci. Než jsem se proškrábal až na asfalt, tak gumy odcházely jedná radost. 5 000 kilometrů a gumy byly v hájí. :grin:

Teda nechci vypadat jako škarohlíd, ale při trošce smůly a související škodě by na to mohla pojišťovna koukat tak, že by na motorku už nezbylo… Ale adrenalin to určitě je!

Vy holky to máte vážně v životě strašně těžký, tohle mě vůbec nenapadlo.

Ale snad bych to zvládl, mám docela hodně přesčasů :grinning:.

Tak tenhle přístup je snad to nejdobrodružnější, co jsem tu zatím od Tebe četla :smile: . Kam se hrabe nějakej Mont Blanc…

Ano, jsem nezodpovědný, lehkomyslný floutek, kvůli kterému musí mít ostatní těžší batohy.
To o mě řekl můj taťka.

Taky jsem nikdy žádný bágl nepřetěžoval, ale i tak jsem v něm pokaždé tahal spoustu zbytečností navíc. To co chybělo jsem pokaždé v pohodě přežil, ale každou věc kterou jsem nepoužil jsem při vybalování pokaždé proklínal.

Tomu nerozumím, Ty ostatním balíš batohy a dáváš jim tam svoje věci :smile: ? Kromě toho, rodiče nás vidí nezodpovědné pořád, to už je takový zákon…

Třeba se Triper podobá svému tátovi až příliš moc. :grin:

Můj taťka je můj největší kritik.
Kamarádi se vždycky těší, když ho potkají, že jim bude zase vyprávět historky, co jsem kdy pokazil.
Už roky mám podezření, že mě musely v porodnici vyměnit.

2 Likes

Já jsem vždycky byla tatínkova a ségra mámina, dnes bych spíš řekla, že jsem byla "tátův kluk :smile: ". O co bližší jsme si byli, tím rychleji a ostřeji jsme se dokázali střetnout, až jsme se tomu myslím divili oba dva - prostě jsme si od určitého mého věku nešli z cesty :woman_shrugging:. Myslím, že i dnes někde nahoře trpí, když se na mě dívá :slight_smile: .

3 Likes

Omlouvám se, že se opakuji, ale “jakmile zjistíš, že se Ti dítě v něčem podobá. … Ber kyj a vymlať to z něho.” :grin:
Tatínkové pořekadlo. :pray:

1 Like

No da sa to tak povedať. Nieje to uplne bned ale 15min autom :sunglasses::joy:

No to nemame. Iba v jasnej co nafukali :man_shrugging::smiling_face_with_tear:

2 Likes

To je asi všude. Jak jsme byli na Klínovci, tak něco tam bylo, ale když jsme jeli kolem těch tří nebo kolikametrových tyčí, které ohraničují silnici při pořádném sněhu, a kolem nich se dole styděl zanedbatelný poprašek, tak to bylo skoro k smíchu :slight_smile: .

1 Like

Zdravím všechny z různých koutů obou republik, jak to u vás vypadá? Tady na jihozápadě Prahy mám pochybnosti, jestli jsem si nespletla datum. Normálně se už vždycky střílelo jak u Verdunu, a teď je tady úplně ticho a mrtvo :woman_shrugging:. To je všude, nebo jsme jenom tady nějak polepšení :smile: ?

Jen pro pobavení.
Ségra někde našla moji fotku a poslala mě jí s popisem “malé naštvané obtloustlé cikáně”

To asi vysvětluje tu moji fóbii z tloušťky :grinning:.

Šťastný nový rok

4 Likes

Tak tohle je zásadní obohacení stránek, nezaložíme další vlákno na fotografie z dětství :smile: ? Samozřejmě Ti to moc sluší, krásné miminko :smile: ! Možná taky něco najdu, ale ještě si to rozmyslím…

Máš šikovnou ségru. :+1: Ale zapomněla Ti dát do vlasů růžovou gumičku, aby fotku oživila. :slightly_smiling_face:

Myslím, že jsem vypadal jak malý obtloustlý Satan.