Já naopak doufám, že napadne aspoň třicet čísel sněhu a udrží se až do jara.
Na to je sníh nejlepší. Já měl kdysi Sierru a bydlel jsem na velkém kopci. Než jsem se proškrábal až na asfalt, tak gumy odcházely jedná radost. 5 000 kilometrů a gumy byly v hájí.
Teda nechci vypadat jako škarohlíd, ale při trošce smůly a související škodě by na to mohla pojišťovna koukat tak, že by na motorku už nezbylo… Ale adrenalin to určitě je!
Vy holky to máte vážně v životě strašně těžký, tohle mě vůbec nenapadlo.
Ale snad bych to zvládl, mám docela hodně přesčasů .
Tak tenhle přístup je snad to nejdobrodružnější, co jsem tu zatím od Tebe četla . Kam se hrabe nějakej Mont Blanc…
Ano, jsem nezodpovědný, lehkomyslný floutek, kvůli kterému musí mít ostatní těžší batohy.
To o mě řekl můj taťka.
Taky jsem nikdy žádný bágl nepřetěžoval, ale i tak jsem v něm pokaždé tahal spoustu zbytečností navíc. To co chybělo jsem pokaždé v pohodě přežil, ale každou věc kterou jsem nepoužil jsem při vybalování pokaždé proklínal.
Tomu nerozumím, Ty ostatním balíš batohy a dáváš jim tam svoje věci ? Kromě toho, rodiče nás vidí nezodpovědné pořád, to už je takový zákon…
Třeba se Triper podobá svému tátovi až příliš moc.
Můj taťka je můj největší kritik.
Kamarádi se vždycky těší, když ho potkají, že jim bude zase vyprávět historky, co jsem kdy pokazil.
Už roky mám podezření, že mě musely v porodnici vyměnit.
Já jsem vždycky byla tatínkova a ségra mámina, dnes bych spíš řekla, že jsem byla "tátův kluk ". O co bližší jsme si byli, tím rychleji a ostřeji jsme se dokázali střetnout, až jsme se tomu myslím divili oba dva - prostě jsme si od určitého mého věku nešli z cesty
. Myslím, že i dnes někde nahoře trpí, když se na mě dívá
.
Omlouvám se, že se opakuji, ale “jakmile zjistíš, že se Ti dítě v něčem podobá. … Ber kyj a vymlať to z něho.”
Tatínkové pořekadlo.
No da sa to tak povedať. Nieje to uplne bned ale 15min autom
No to nemame. Iba v jasnej co nafukali
To je asi všude. Jak jsme byli na Klínovci, tak něco tam bylo, ale když jsme jeli kolem těch tří nebo kolikametrových tyčí, které ohraničují silnici při pořádném sněhu, a kolem nich se dole styděl zanedbatelný poprašek, tak to bylo skoro k smíchu .
Zdravím všechny z různých koutů obou republik, jak to u vás vypadá? Tady na jihozápadě Prahy mám pochybnosti, jestli jsem si nespletla datum. Normálně se už vždycky střílelo jak u Verdunu, a teď je tady úplně ticho a mrtvo . To je všude, nebo jsme jenom tady nějak polepšení
?
Jen pro pobavení.
Ségra někde našla moji fotku a poslala mě jí s popisem “malé naštvané obtloustlé cikáně”
To asi vysvětluje tu moji fóbii z tloušťky .
Šťastný nový rok
Tak tohle je zásadní obohacení stránek, nezaložíme další vlákno na fotografie z dětství ? Samozřejmě Ti to moc sluší, krásné miminko
! Možná taky něco najdu, ale ještě si to rozmyslím…
Máš šikovnou ségru. Ale zapomněla Ti dát do vlasů růžovou gumičku, aby fotku oživila.
Myslím, že jsem vypadal jak malý obtloustlý Satan.