Tipy na tripy a dovolené

Myslíš toto: https://www.hangar-7.com/en/hangar-7/ ? To vypadá lákavě, i když těch míst, které stojí za návštěvu, je hrozně moc…
Jak to, že jedeš naposledy v oranžovém? Předpokládám, že na motorky, je to tak?
Ve Wolfsburgu jsem byla už asi před 10 lety, ale byla to hezká a zajímavá zkušenost. Přemýšlím, jakou fotku ještě přihodit, ale když jsi přes tu techniku, tak přidám mechanizmus výtahu ve věži. Asi nás na něj zvlášť upozorňovali, jinak bych to nefotila :smile: .

3 Likes

KTM?
image

Ano, to jsem myslel.
Je to parádní výlet, Redbull letadla a F1 pod jednou střechou, v některých termínech tam mají i motorky Moto GP KTM, po Dakaru zase KTM z Dakaru, a asi i něco jiného.

Pro gurmány tam je superrestaurace, kde jestli si dobře pamatuju, tak se po týdnu střídají různí superkuchaři… :smiley:

A všechno zadarmo.

1 Like

No, KTM má problémy, tak ruší co se dá.
Už od nich nedostaneme ani tričko.

Je to škoda. Vždycky jsem KTM obdivoval jak dokáže v netechnickém Rakousku vyrobit tak dokonalou nejen motorku.

Tak já ještě něco přihodím, ať nejsme smutní…

Jeden zachovalý Porsche traktor:

A jednu hezkou formuli Audi, ať si uděláme představu :smile: :

2 Likes

Roztomilý traktůrek.

A Audinka se Ti nelíbí? Myslím, že bude přínos, ne :smile: ?

Audina samozřejmě taky, ale když je ten traktůrek tak líbezný.
A ten Messerschmitt v pozadí taky. :slightly_smiling_face:
K zobrazené Audi. Nejsem si jistý, ale myslím si, že je tahle formulka spíše Auto Union.
Asi bude z období kdy se sloučily automobilky Auto Union, Horch, DKW a Wanderer.
Samozřejmě, že Audi bude pro F1 velký přínos. Jako Sauber by se tým stejně už dlouho neudržel.

Možná to je Auto Union, to jsem nějak neřešila :slight_smile: .
A tohle autíčko se Ti líbí? Když to jsem nafotila nějak blbě…

1 Like

Ano Messerschmitt se mi líbí moc. Po takové hračce jsem toužil když jsem byl dítě. :slightly_smiling_face:

Moc si neumím představit, kolik se tam vešlo lidí. Jako děti jsme jezdily se ségrou u dědy ve Velorexu, on s babičkou seděli vepředu a my jsme ležely vzadu na motoru… Umím si představit lepší svezení :smile: .

1 Like

Byla to nahrážka místo motorky, proto si myslím, že se tam vešli pouze dva za sebe.
Podle Top Gearu se tyhle autíčka vyráběly kvůli řidičáku. Stačilo mít papír na motorku.
Hadraplán měl taky své kouzlo. Nevzpomínám si, že bych se za ním neotočil pokaždé kdy jsem ho viděl. :slightly_smiling_face:

1 Like

Tady máš jedno Auto Union pod drobnohledem. Vypadá stejně, ale vzadu má dvoumontáž.

1 Like

Ale jo, asi máš pravdu. To víš, jak vidím čtyři kruhy, tak je to pro mě Audi - co chceš od ženské :smile: ! Jenom doufám, že to, co nám za rok předvedou, bude trochu modernější…

1 Like

Nic si z toho nedělej. Myslím že většina zdejších o vzniku čtyřech kruhů toho neví více. Já měl to štěstí, že v kasárnách v Nitre kde jsem sloužil měli muzeální kousek hasičského vozu značky Horch, který je jedním ze zakládajících kruhů, proto mám nad ostatními mírný náskok. :grin:

A co takovéhle autíčko, to se Ti líbí?

No jéje, vždyť je to absolutní plážový luxus.

Tady je jeden Horch.

Dodatek:
Když se dívám na tuhle nádheru, tak lituji, že někdy nějaké AUDI vzniklo.

1 Like

No je to fešák, to se nedá popřít! To je přibližně z kterého roku?