Tipy na tripy a dovolené

A to jsi holka, která má k rodičům vždycky blíže než chlapi, kteří mají své rodinné pudy od přírody silně potlačené. :smiley:

Myslíš, že jsem zase taková výjimka nebyla :smile: ?

Ani náhodou. Nejspíše Tě zklamu a možná i urazím, ale v tomto případě jsi byla zcela standardní případ dospívající mládeže. :grin:

1 Like

Pocasie vyslo fakt krasne ano…

A nema to spolocne nic s mojim nickom :joy:

Díky za info. Ale je to hezká náhoda s podtextem cestování.

To je zasa druha vec ano. Niekto sa ma tu aj oytal ci zase nema moj nick nieco spolocne s Landom :joy:

Někdy mají přezdívky zajímavou historii. :wink:

Az ti budu chtit dat par facek tak vim kde hledat :joy:

uz sa trasiem :smiley: tebe aj keby dam priamo adresu tak neprides :smiley:

to je teda pravda… no tu moju nebudem rozpitvavat :smiley:

Hezky si ji nechej pro sebe. Ani já nebudu rozpitvávat různé možnosti, které mě napadají. :shushing_face:

1 Like

Prijel bych ale ty me nikdy nepozves 🫴

to mas pravdu ze by som ta nikde nepozval, spat na vlak akurat tak :smiley:

2 Likes

Pozvu se sam a pak zpatky lanovkou az domu.

Schválně jestli by někdo věděl, kde mají ve vstupní hale v podlaze takovýhle globus. Samozřejmě souvisí s autíčky :smile: :

Aby to nebylo vůbec těžké, tak ještě přidám krásné parkoviště ve věži:

2 Likes

Wolfsburg, samozřejmě…

To je taková ostuda, jako kdyby na fóru o umění nepoznali obraz Mony Lisy…

1 Like

To víš, že jsem Ti věřila :+1: :clap:! Byls tam? Koukám, co nejstaršího jsem tam vyfotila, asi tohle:

,

samozřejmě, bez téhle fotky Wolfsburg být nemůže:

,

a jedna náladovka k dokreslení prostředí:

3 Likes

Nene, nikdy jsem uvnitř nebyl.
Několikrát jsem jel kolem a vždycky si říkám, že by bylo dobré tam zajít :grinning:.

V červnu ale jedeme do Hangaru 7, tam se těším, to Ti doporučuju, stojí to za to…
Teď po novém roce jedeme na Mallorku naposledy v oranžovém :confused:.

Tak si priprav 29e na spiatocny listok na chopok a nejake občerstvenie… 50eur a sa aj najes :joy:

Chytnu zajice s snim ho pod horou pod stromy jako medved a zase pujdu spat, potom to dam pesky na migranta zpatky domu. :shallow_pan_of_food: