Tipy na tripy a dovolené

Vypadá to nádherně a určitě to byl slušný výkon! Ty jsi kde na fotce, s kamerou?

Taky jsem byl za vnoučaty, ale mám to kousek, takže žádné trápení. Vlastně ano. Nejmladší vnučka už hodně povyrostla a já slábnu. Čtyřleté miminko se už pořádně pronese. :grin:

2 Likes

Myslím, že ses trefila. Pouze odhaduji.

Mělo by to logiku, ale počkejme si, on nám to don řekne.

Lyže unaví.
image

Jo ja som ten ten s gopro :sunglasses: bol to heroicky vykon, musím povedať :joy: za mna

3 Likes

Seš dobrej :+1:. Taky jsi mi nasadil brouka do hlavy, jestli jsme ty lyže přece jenom neodložili zbytečně brzy… Nikdy jsem nebyla bůhvíjaký lyžař, ale možná to přece jenom ještě přehodnotím :smile: !

1 Like

Mala by si to isto prehodnotiť. Btw ja nie som.tiez ziadny extra lyžiar. Taky priemer by som povedal

3 Likes

3 Likes

Vyšlo Vám nádherné počasí. :muscle:
Má Tvůj nick společného s tímhle?

Čo znamená, že “se miminko pronese”?

Jen to, že miminka hrozně rychle stárnou. Z mého nejstaršího miminka klidně může být do deseti roků tchýně. :stuck_out_tongue_winking_eye:

No to je tá relativita času. :slightly_smiling_face:

Kruté, ale spravedlivé. Bez přirozeného koloběhu by jsme se unudili.

To jo, kolobeh a cykly musia byť. :slightly_smiling_face:

@Ferda Ale úplně konkrétně to znamená, že už děcko váží víc než dřív a je obtížnější ho delší dobu nosit v náručí. Pak se říká “ale že už se pronese!”. Takhle to aspoň znám já :slight_smile: .

2 Likes

Tak velké děti se už běžně nenosí, ale co naděláš, když Ti vnouče radostí skočí do náruče. :slightly_smiling_face: A je třeba si toho užít dokud se dá. Nikdy totiž netrvá moc dlouho a dítě bude v pubertě. :man_shrugging:

2 Likes

A to je jenom začátek. Pak roztáhne křídla a k rodičům (a prarodičům už vůbec) se vrací, jenom když není zbytí. Beru to podle sebe, dokud jsem byla “samostatná nezávislá jednotka”, tak nebýt nějakých těch narozenin a zrovna třeba Vánoc, tak jsem svoje maximálně tolerantní rodiče nenavštívila libovolně dlouhou dobu. To zrovna považuju za jeden z největších významů Vánoc, že nám dají všem naráz na chvíli stopku a svým způsobem nás donutí věnovat část svého času blízkým lidem. Ale už jsem zase moc vážná, a vůbec - třeba většina ostatních nejsou takoví lemplové, jako jsem byla já :smile: .