Vypadá to nádherně a určitě to byl slušný výkon! Ty jsi kde na fotce, s kamerou?
Taky jsem byl za vnoučaty, ale mám to kousek, takže žádné trápení. Vlastně ano. Nejmladší vnučka už hodně povyrostla a já slábnu. Čtyřleté miminko se už pořádně pronese.
Myslím, že ses trefila. Pouze odhaduji.
Mělo by to logiku, ale počkejme si, on nám to don řekne.
Lyže unaví.
Jo ja som ten ten s gopro bol to heroicky vykon, musím povedať
za mna
Seš dobrej . Taky jsi mi nasadil brouka do hlavy, jestli jsme ty lyže přece jenom neodložili zbytečně brzy… Nikdy jsem nebyla bůhvíjaký lyžař, ale možná to přece jenom ještě přehodnotím
!
Mala by si to isto prehodnotiť. Btw ja nie som.tiez ziadny extra lyžiar. Taky priemer by som povedal
Čo znamená, že “se miminko pronese”?
Jen to, že miminka hrozně rychle stárnou. Z mého nejstaršího miminka klidně může být do deseti roků tchýně.
No to je tá relativita času.
Kruté, ale spravedlivé. Bez přirozeného koloběhu by jsme se unudili.
To jo, kolobeh a cykly musia byť.
@Ferda Ale úplně konkrétně to znamená, že už děcko váží víc než dřív a je obtížnější ho delší dobu nosit v náručí. Pak se říká “ale že už se pronese!”. Takhle to aspoň znám já .
Tak velké děti se už běžně nenosí, ale co naděláš, když Ti vnouče radostí skočí do náruče. A je třeba si toho užít dokud se dá. Nikdy totiž netrvá moc dlouho a dítě bude v pubertě.
A to je jenom začátek. Pak roztáhne křídla a k rodičům (a prarodičům už vůbec) se vrací, jenom když není zbytí. Beru to podle sebe, dokud jsem byla “samostatná nezávislá jednotka”, tak nebýt nějakých těch narozenin a zrovna třeba Vánoc, tak jsem svoje maximálně tolerantní rodiče nenavštívila libovolně dlouhou dobu. To zrovna považuju za jeden z největších významů Vánoc, že nám dají všem naráz na chvíli stopku a svým způsobem nás donutí věnovat část svého času blízkým lidem. Ale už jsem zase moc vážná, a vůbec - třeba většina ostatních nejsou takoví lemplové, jako jsem byla já .