Tipy na tripy a dovolené

Všechno má svůj čas :slight_smile: . Ale na Klínovec jsme jezdili rádi, vůbec se nám tahle drsná krajina líbí.

Jo, Megavalanche se taky dá dohledat… Nepochybuju o tom, že je lepší si odbýt slabší den na Klínovci :slight_smile: !

1 Like

Mmch, co medvědi? Zlepšila se u vás situace, nebo se o tom jenom už tolik nepíše?

bezpecnost na prvom mieste

3 Likes

Šikovný hošan. :muscle: Připadalo mi, že tuhle trať docela zná.

:slightly_smiling_face:
Myslím, že nic lepšího na kole není.

Ještě na druhé straně údolí se jede Mountain of Hell, to je podobná trať…

3 Likes

Masakr. Takhle to dopadá, když se lidstvo plete do řemesla mravencům.

Pěkné :slight_smile: . Ale úplně vážně, kolo je vůbec neskutečný brutál. Třeba silniční cyklistika, co je z dnešního bezpečnostního hlediska možné a co ti chlapi (dnes i holky) vydrží snad nemá obdobu v jiném sportu. Nebo mě aspoň nic nenapadá.

Napadá mě běh na lyžích. Taky pořádný masakr.

Nevím, nezaznamenala jsem nějaká vážnější zranění z běhu na lyžích. To se nedá srovnat.

Nemyslel jsem riziko, ale vydané úsilí. K riziku bych napsal sjezd, případně skoky na lyžích.

To jsou ale sporty, kde zvýšené riziko předpokládáš. Ale nakonec je to stejně osud :woman_shrugging:.

Myslím, že největší zdravotní riziko jsou stejně Vánoce.
:roll_eyes:

2 Likes

Nebezpečných sportu je fůra, ale nejhloupější je stejně box.

Tak to máš nejspíš pravdu :smile: !

Nevím. Nebezpečný box je a mezi moje oblíbené nepatří, ale hloupější sporty by se možná našly. Co třeba breakdance :woman_shrugging:? Nicméně dnes máme před sebou ještě vánoční výzvu, nashle večer :slight_smile: .

Doháníš 100 jarních kilometrů? :grin: Přeji krásné zážitky a čistý luft.

Nic sa nezlepsilo len je ticho okolo. Klasika :man_shrugging:

1 Like

Dneska som podal svoje maximum. Cas nebol vôbec idealny, isli sme ale co telo dovolilo…

Lúčky - Chopok. 1061m výstup (prevýšenie). Počasie nádherné, uznajte sami.

Edit: pridam este niečo potom z gopro kamery

3 Likes

Ne ne, vánoční výzvou jsem myslela čistě vánoční aktivity - dnes setkání se širší rodinou. Bylo příjemné s výjimkou cesty - na sever od Prahy byla opravdu hnusná mlha, jsme rádi, že jsme doma.

1 Like