Všechno má svůj čas . Ale na Klínovec jsme jezdili rádi, vůbec se nám tahle drsná krajina líbí.
Jo, Megavalanche se taky dá dohledat… Nepochybuju o tom, že je lepší si odbýt slabší den na Klínovci !
Mmch, co medvědi? Zlepšila se u vás situace, nebo se o tom jenom už tolik nepíše?
Šikovný hošan. Připadalo mi, že tuhle trať docela zná.
Myslím, že nic lepšího na kole není.
Ještě na druhé straně údolí se jede Mountain of Hell, to je podobná trať…
Masakr. Takhle to dopadá, když se lidstvo plete do řemesla mravencům.
Pěkné . Ale úplně vážně, kolo je vůbec neskutečný brutál. Třeba silniční cyklistika, co je z dnešního bezpečnostního hlediska možné a co ti chlapi (dnes i holky) vydrží snad nemá obdobu v jiném sportu. Nebo mě aspoň nic nenapadá.
Napadá mě běh na lyžích. Taky pořádný masakr.
Nevím, nezaznamenala jsem nějaká vážnější zranění z běhu na lyžích. To se nedá srovnat.
Nemyslel jsem riziko, ale vydané úsilí. K riziku bych napsal sjezd, případně skoky na lyžích.
To jsou ale sporty, kde zvýšené riziko předpokládáš. Ale nakonec je to stejně osud .
Myslím, že největší zdravotní riziko jsou stejně Vánoce.
Nebezpečných sportu je fůra, ale nejhloupější je stejně box.
Tak to máš nejspíš pravdu !
Nevím. Nebezpečný box je a mezi moje oblíbené nepatří, ale hloupější sporty by se možná našly. Co třeba breakdance ? Nicméně dnes máme před sebou ještě vánoční výzvu, nashle večer
.
Doháníš 100 jarních kilometrů? Přeji krásné zážitky a čistý luft.
Nic sa nezlepsilo len je ticho okolo. Klasika
Dneska som podal svoje maximum. Cas nebol vôbec idealny, isli sme ale co telo dovolilo…
Lúčky - Chopok. 1061m výstup (prevýšenie). Počasie nádherné, uznajte sami.
Edit: pridam este niečo potom z gopro kamery
Ne ne, vánoční výzvou jsem myslela čistě vánoční aktivity - dnes setkání se širší rodinou. Bylo příjemné s výjimkou cesty - na sever od Prahy byla opravdu hnusná mlha, jsme rádi, že jsme doma.