Vám taky praju hezké vánoce
Člověk se nemůže jenom válet u cukroví, to by se potom bál i jenom projít kolem zrcadla.
Takhle pěkně dnes bylo tadyhle:
To pozná určitě každý .
Já si vybíral opačný směr, ale je to hezké a známé místo, tak i já jsem v obraze.
Jsi tam na bohoslužbě, nebo jenom nádherný výlet?
Tady odtud mám taky pár nezapomenutelných zážitků .
To druhé . Nikomu to neříkej, ale to první jsem absolvovala jednou v životě se strýčkem, u kterého jsem byla náhodou na návštěvě, a byl to zážitek pro celý kostel
.
Povídej, přeháněj! Podle smajlíka to musely být daleko inspirativnější zážitky než pouhé lyžování .
Neboj, budu mlčet jako partyzán. Aspoň měli v tom komorním prostředí trochu veselo.
Tak zase abychom si rozuměli, já jsem nebyla problémové dítě a nechtěla jsem dělat těžkosti. Jenom strýček podcenil hloubku ateismu v rodině svého bratra (snad neznám rozdílnější bratry než byl táta se strejdou) a když už jsem se u nich z nějakého důvodu vyskytla ze soboty na neděli, vzal mě spolu se sestřenkou s sebou (bylo mi možná 10?). Naprosto jsem netušila, co se po mně vlastně chce, takže jsem za obecné pozornosti těch několika lidí, kteří tehdy v Praze chodili na mši, dělala všechno pozdě, když ostatní už byli o krok dál . Doufám, že to strýčkovi odpustili…
Je tam bikepark a jezdilo se tam několik ročníků hard enduro s.erie.
To by mělo stačit .
Musela jsem si vyhledat pár záznamů, abych si udělala obrázek. Mně to ale připadá dost dobrodružné už z podstaty vždycky .
To máš dobré. Já byl jednou v kostele na svatbě a taky jsem netušil co po mě babky najednou chtějí. Asi nastala nějaká chvíle si uprostřed obřadu si navzájem podávat ruce, nebo něco podobného. Dodnes nevím čím jsem se provinil a jen jsem byl rád, že už není období inkvizice.
Taky vrtulník?
Seš lepší, to se nedá srovnat! Zase Jasná?
Ano zase dneska len taky light… Zajtra ideme dlhu z lúčky na chopok az
Lepsi v čom? Necital som vsetko sorry… Ukáž
Přinejmenším v tom, že my jsme si na Klínovec jenom vyšlápli pěšky, lyže už jsme asi napořád odložili…
Nic takového, tam je nemocnice hned pod kopcem.
V roce 2000 jsem tam byl na kempu před tím, než jsme jeli Megavelanche.
Strašná kalba a potom na závodě strašná ostuda…
Rád na to vzpomínám .
Odlozit lyze naporad na zaciatku sezony nieje bohvie co
Když jsou vzpomínky zachované v hlavě na kladné straně, tak je vše v pořádku.